Home / Chestiunea Jidănească / În sfârșit a murit Benjamin Ferencz, procurorul-șef de la Nurnberg, care a extras mărturii prin tortură si a contribuit la cea mai mare farsă juridică din istoria recentă

În sfârșit a murit Benjamin Ferencz, procurorul-șef de la Nurnberg, care a extras mărturii prin tortură si a contribuit la cea mai mare farsă juridică din istoria recentă

Vlad Voicu
Incorect Politic
Aprilie 9, 2023

În sfârșit a murit Benjamin Ferencz procurorul-șef de la Nurnberg care a extras mărturii prin tortură

În sfârșit a murit Benjamin Ferencz, procurorul-șef de la Nurnberg, care a extras mărturii prin tortură si a contribuit la cea mai mare farsă juridică din istoria recentă

 

Procurorul-șef de la Nürnberg a murit vineri, la 103 ani: Benjamin Berell Ferencz născut pe 11 martie 1920 in Csolt , județul Satu Mare, Transilvania, pe când era sub austro-ungari.

“Ferencz, un jidan care a crescut la New York, a putut să-și prezinte întregul caz în doar două ședințe de judecată. Toți inculpații au fost găsiți vinovați.” a anunțat Jerusalem Post WORLD NEWS.

„Cu tristețe și cu speranță dezvăluim aici sacrificarea deliberată a mai mult de un milion de bărbați, femei și copii nevinovați și lipsiți de apărare”, a spus Ben Ferencz, în vârstă de 27 de ani, în declarațiile sale de deschidere în calitate de procuror-șef în timpul celei de-a noua zile de la Nürnberg.

Despre abuzurile comise și la care Benjamin Ferencz s-a făcut complice, puteți citi aici.

La Nurnberg nu s-a făcut justiție, ci s-a batjocorit chiar ideea de justiție. Iată argumentele, câteva articole din statutul acestui tribunal spectacol:

ARTICOLUL 19

Tribunalul nu va fi obligat să ţină cont de regulile tehnice cu privire la producerea dovezilor. El va adopta şi aplica pe cât posibil o procedură rapidă, neformalistă şi va admite orice mijloc pe care îl va estima ca având o valoare doveditoare.

ARTICOLUL 20

 

Tribunalul va putea impune să fie informat dinainte cu privire la caracterul oricărui mijloc dove­ditor, înainte ca acesta să îi fie prezentat [public], pentru a judeca oportunitatea, utilitatea, conve­nabilitatea, pertinenţa acestuia.

 

ARTICOLUL 21

 

Tribunalul nu va cere să îi fie dovedite faptele de notorietate publică, pe care la va considera ca dovedite. De asemenea, Tribunalul va considera ca dovezi autentice documentele şi rapoartele oficiale ale Guvernelor Naţiunilor Unite, inclusiv cele întocmite de Comisiile instituite de diversele ţări aliate pentru anchetele asupra crimelor de război ca şi procesele-verbale ale audienţelor şi deciziilor tribunalelor militare sau a altor tribunale ale oricăreia dintre Naţiunile Unite.

 

În lumina acestor argumente care dovedesc că Nurnberg a fost nimic altceva decât un tribunal-spectacol, după model stalinist, figura lui Benjamin Ferencz va rămâne în amintirea Europei ca un călău consumat de ură, un bandit care se pretează la cele mai josnice torturi și intimidări, murdărind conceptul de justiție și aruncându-ne înapoi în barbarie. În loc să fie arestat și judecat pentru abuzurile comise, acesta a fost răsplătit de Congresul American cu medalia de aur, a beneficiat de ajutor și a trăit o viață lungă. Dar, cum nimic nu este veșnic pe pământ, Benjamin Ferencz nu a mai putut amâna călătoria spre cazanul cu smoală.

7 comments

  1. In timpul plandemiei multi spuneau cà ar fii nevoie de un alt Nurnberg pentru toate abuzurile mondiale asupra oamenirii.Citind articolul,cred cà mai bine nu……Procuror sef la 27 de ani!!?Oricum,jucau ìn casà!

    • Alexandra Sidorovici câți ani avea, ce pregătire și ce experiență în drept avea? Trecuse prin patul lui Carol II, iar fratele ei fusese comandantul Străjeriei, instituție de îndoctrinare cripto-comunistă. Tribunalul „Poporului” de la București a fost tot un Nürnberg, paralel cu legile și procedurile juridice ale României.

  2. Păi după ce naziștii și-au bătut joc de ceilalți până n-au mai putut, a ajuns să-și bată cineva joc și de ei. La fel a pățit și Ceaușescu. Se mai întâmplă. Justiția se face după interesele celor care o controlează, cu excepția eventual a unor cazuri în care întâmplător n-are nimeni nici un interes.

  3. Târziu….mult prea târziu !Mă întreb de ce au o viață atât de îndelungată reptile sauriene ca acest FiulMoartei și alții ca el :RoșScut, Rockefeleri, Soroșeanul, MiculCântăreț KS etc etc. Unii dintre ei au pe suflet uciderea multor oameni….Mult, mult prea târziu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *