Home / Știrea zilei / EXCLUSIV ȘI INEDIT! Primul interviu post-mortem cu Vadim Tudor!

EXCLUSIV ȘI INEDIT! Primul interviu post-mortem cu Vadim Tudor!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 20, 2024

EXCLUSIV! Primul interviu post-mortem cu Vadim Tudor!

EXCLUSIV! Primul interviu post-mortem cu Vadim Tudor!

Vă prezentăm primul interviu post-mortem cu Vadim Tudor, realizat de colega noastră Oana Popescu! Teme de actualitate, subiecte tabu și istoria interzisă  în acest interviu incorect politic.

Distribuiți să ajungă cât mai departe!

Iată transcriptul:

INTERVIU INCORECT POLITIC

Oana Popescu:-Bună ziua, domnule Vadim Tudor.

Vadim Tudor: -Bună ziua.

OP:-Domnule Vadim, tocmai au fost alegeri în România, ce spuneți despre rezultat?

VT:-S-a fraudat, ca de fiecare dată. Nu e o surpriză, vă pierdeți timpul cu votarea. În loc sa vă consumați aiurea pe niște alegeri trucate, mai bine produceți cultură, faceți ceva să avanseze agenda românească, schimbați mentalități, spuneți adevărul. A-DE-VĂ-RUL!

OP:-Care este părerea dumneavoastră despre Ciucă, Ciolacu și Iohannis?

VT:-Trei bulangii nenorociți, marionete la jidani. Se duc la sinagogă să-l pupe în cur pe Silviu Vexler. Sunt vânduți, Iude nenorocite! Nu-mi tulburați liniștea întrebându-mă despre niște nulități!

OP:-Domnule Vadim, ati adus un subiect sensibil în discuție, mersul la sinagogă al unor politicieni. Din câte țin minte i-ați ridicat statuie lui Ytzak Rabin și după ce inițial ați afirmat că nu a fost holocaust, ulterior v-ați sucit și v-ați cerut scuze pentru acea afirmație. Care este adevărul și ce s-a întîmplat?

VT:-E complicat, în politică se practică șantajul. Mi-au sucit mâna la spate, am o fiică, trebuia să mă gândesc la siguranța ei. Dar acuma niciun pact sau înțelegere lumească nu mă mai leagă. Vreau să-mi cer sincere scuze poporului român pentru acel moment de slăbiciune. A fost cea mai mare greșeală a mea, nu trebuia să cedez în fața jidanilor. Acum pot să afirm liber că holocaustul e o făcătură. Căutați cartea lui Vasile Zărnescu și veți afla adevărul.

OP:-Ce ne puteți spune despre războiul din Ucraina?

VT:-Ucraina ocupă abuziv teritorii românești. Trebuia să intrăm peste ei atunci când Putin a început operațiunea militară specială. Suntem niște fraieri că primim refugiați ucrainieni. Fraieri! Ai noștri mor de foame și noi dăm bani la hoholii ăia care ne-au batjocorit comunitatea românească de când există țara aia artificială Ucraina. Mi-e rușine că avem o conducere filoamericană, filosemită, filosionistă. Trebuie să ne regăsim coaiele.

OP:-Vor fi românii târâți în război de marile puteri? Ce ne așteaptă în cazul extinderii conflictului?

VT:-Dragilor…lumea se trezește și această transformare nu poate fi oprită. De aceea ei vor încerca să ucidă cât mai mulți goim printr-un război. Sub nicio formă nu trebuie să acceptați să muriți pentru interesele lui Rotschild și ale Înțelepților Sionului.

OP:-Dacă asta este situația cu Ucraina, ce să înțelegem din războiul din Gaza?

VT:-Ăla nu-i război, ăla-i măcel. Adevărații semiți îs masacrați de iudeo-khazarii ăștia talmudiști, ciuma omenirii întregi. Păi în Gaza oamenii ăia luptă pentru pământul, casa, familia și viața lor. E o luptă pe viață și pe moarte. Dacă nu mai au cetăți, se bat în ruinele lor. Cu PIATRA dacă nu au alte arme. Merită respectul nostru. George Coșbuc îi admiră în timpul seratelor noastre. Să știți că mai urcă și luptători HAMAS pe aici, martiri răpuși de entitatea sionistă.

OP:-V-ați intersectat și cu membri ai forțelor armate israeliene în viața de apoi?

VT:-Nu, ei sunt la un etaj mai jos, la cazanele cu smoală.

OP:-Și ce personalități mai sunt pe etaj cu dumneavoastră?

VT:-Auzi, nu mă întreba tu prea multe despre viața de apoi, e un mister pentru un motiv bine întemeiat. Lasă-mă să continui despre Gaza. Toată lumea a văzut ce crime împotriva omenirii fac sioniștii în Gaza. Spitale bombardate, prizonieri torturați și batjocoriți, bombe cu fosfor alb! Toate convențiile de război sunt încălcate, toate drepturile omului terfelite. În văzul tuturor fac crime împotriva omenirii, genocid. Nu vor putea recupera imensul prejudiciu de imagine și acesta este un lucru bun. Dar ei își permit pentru că sunt poporul ales, nu-i așa? Ales de dracu! Poporul lui Satana, dovedit de-a lungul veacurilor așa cum au arătat Ford, Wagner, Luther, Faurison, Shahak, Garoudy și o sumedenie de autori revizioniști. Defapt ne-o relatează Eminescu, ne-o scrie Slavici, Codreanu. Citiți-l pe Manega, citiți CERTITUDINEA! Citiți Sol și Haben a lui Slavici, băgați cultură în voi bă!

OP:-Cred că oamenii sunt șocați de ceea ce spuneți, cu toate că cei interesați de adevăr îl pot afla verificându-vă sursele. Ce spuneți despre Diana Șoșoacă, multă lume astăzi o compară cu Vadim Tudor.

VT:-Hahaha, îmi place de ea, chiar dacă uneori ratează ținta. Uneori vorbește ca o feministă, alteori o arde aiurea acuzând “fasciștii”, dar ce-a făcut pe 14 mai este istoric. Îi doresc să nu cedeze, să nu repte greșeala pe care am făcut-o. Să nu dea înapoi nici măcar un centimetru. Vine schimbarea în Europa și vechile regimuri vor cădea, este nevoie de oameni curajoși care să spună adevărul.

OP:– De ce există obsesia asta cu fasciștii și naziștii? Care este motivul demonizării?

VT:– Dragă domnișoară, mie nu mi-a plăcut să-mi moderez discursul. Ordinea mondială actuală este cea de după 1945, de după procesul de la Nuremberg. Acela a fost cel mai mare proces stalinist din istorie, lucru verificabil prin consultarea statutului tribunalului. Este disponibil pe Internet. Uitați-vă la articolele 19 și 21. Trebuie să fii imbecil să nu vezi infamia asta. Toți care se raportează la naziști iau de bune hotărârile tribunalului ăstuia. Păi declarațiile lor au fost scoase prin tortură! Procurorul-șef era Benjamin Ferencz, un jidan. I-au bătut pe național-socialiști! Le-au zdrobit testiculele! Au ajuns să scrie orice le cereau iudeo-sovieto-americanii. Acolo n-a fost dreptate și într-o bună zi acest proces va fi rejudecat și condamnații reabilitați.

OP:-Totuși lumea se ferește să spună lucrurile astea, având în vedere legile represive din România. Orice lucru poate fi scuzat înafara acestui tabu de a simpatiza cu învinșii ultimului război mondial.

VT:-Bineînțeles, a spune adevărul într-o epocă de minciună este un act revoluționar.

OP:-În orice caz, există acum partide catalogate “de extremă dreapta” care prind teren în Europa.

VT:-Sunt opoziție controlată, ca papagalul ăla din Olanda. Farisei ca Georgia Meloni sau javra aia din Argentina. Păi a doua zi după alegeri, Javier sau cum îl cheamă, fluturaa steagul khazarilor în piață. Meloni a candidat pe promisiunea că rezolvă imigrația noneuropeană. Când a ajuns la putere a continuat să aducă imigranți. Țigănușul Simion a zis că vrea să aducă opt sute de mii de iudei vorbitori de limba română în țară. Niciun politician actual nu scoate vreo vorbă despre legea anti-legionară și celelalte legi antiromânești. Credeți că Târziu, Lavric sau Simion vor iniția vreodată procedura de abrogare a lor? Nici Lască n-are curajul să se lege de ele. Nici măcar prietenul meu vechi Gheorghe Funar nu scoate o vorbă în public împotriva legii antilegionare, împotriva OUG 31 din 2002 sau legea Vexler. Nu vreau să fiu omul ăla care spune că toți sunt opoziție controlată, pentru că lucrurile sunt mai nuanțate, dar este o epidemie de lașitate și frica de a fi catalogat antisemit este deja patologică. Să nu credeți că-l atac pe Funar sau pe alți naționaliști pentru care am multă stimă și respect. Doar constat cu amăraciune că nimeni nu merge destul de departe. Marian Motocu e singurul, dar el nu-i politician!

Adică tu începi discursul cu “nu am nimic cu nimeni”? Începi declarația cu “Nu sunt antisemit și nu urăsc nicio categorie socială”? Fii bărbat mă! Spune naibii adevărul. Dă-i în mă-sa pe ăia care te etichetează oricum. Spune răspicat că nu-ți pasă dacă ești rasist, nu-ți pasă dacă te acuză cineva de xenofobie, susține interesele românilor fără să-ți cer scuze! Fii geto-dac, ce naiba! Nu ghiocel!

OP:-Domnule Vadim, mă tem că timpul nostru a expirat, dar vă mulțumesc enorm pentru acest interviu.

VT:-Ai grijă de tine Oana. Mie nu-mi mai pot face nimic acum, sunt într-un loc mai bun, cu multă verdeață, unde ghearele institutului Elie Wiesel nu mă pot atinge. Mă rog pentru toți românii care se străduiesc să-și informeze semenii! Și vă dau o veste bună. Vom birui!

Descărcați interviul AICI.

2 comments

 1. Vadim s-ar preta la asa ceva.

 2. TE SALUT TUDOR VADIM,

  Mare noroc cu “Incorect Politic”, ca-ti pierdusem urma, nu stiam pe unde mai vietuiesti dragu’ de tine.

  Mai intai imi cer scuze de deranj, nu stiu exact ce decalaj orar este la voi in RAI. Sper sa tii telefonul inchis in perioada se somn ca sa nu te deranjeze orice zevzec certat cu bunele maniere.

  De fapt am sa intru repede in subiect ca sa nu-ti risipesc timpul care este atat de pretios.

  Uite, Dumnezeu tocmai mi-a trimis un SMS si ma roaga pentru atunci cand o sa ma hotarasc si vin si eu in Lumea de Dincolo, sa binevoiesc sa-mi aduc lada de scule si chiar si containerul cu tot atelierul meu. Zice ca plateste RAIUL factura la firma de transport containere, vreo 8.000 de Euroi. Lada de scule e gratuita fiind bagaj de mana. El a aflat, chiar nu stiu de la cine, poate de la vreun fost coleg ajuns la Judecata de Apoi si torturat, ca sunt forte priceput la conceput si fabricat utilaje si ar dori ca odata ce ajung Acolo Sus, sa ma delege pe termen nelimitat sa merg in IAD si sa fac anumite modernizari deoarece IADUL a ramas la nivel de Evul Mediu. Ca are buget nelimitat pentru lucrari si ca banii ar fi de la bancile financiarilor evrei de pe Wall Street si din Londra, pe care urmeaza sa le confiste. Si ceva fonduri Europene nerambursabile. Ca o sa-mi doneze si iahtul lui Abramovici “ECLIPSA”, si care este confiscat si pus la pastrare pentru mine, intr-un doc uscat ca sa nu-l fure mafiotii vii.

  Dumnezeu zice ca daca fac treaba zuuuper, Juratii Sfinti or sa-mi reduca pedeapsa pentru “bune realizari” si in vreo 4 milenii ma coboara iar pe Pamant ca sa ma bucur de banii jidanilor, de iaht si de femei. Despre femei i-am zis Lui Dumnezeu sa-mi dea in scris ca peste 4 milenii vor mai fi femei pe Pamant deoarece acum vad ca datorita feminismului exacerbat, femeile se metamorfozeaza incet, incet in barbati cu piele de femei, adica un fel de Domni Draci. Nu mai au feminitate, nu mai umbla fara sutien, se cred puternice, au serviciu ca barbatii, conduc masini, judeca cu… ca… ca… capsorul la Tribunale, nu mai fac copii ca cica nu-s vaci etc. Ca o paranteza deschisa, alealalte fac puradei in prostie. Si Dumnezeu m-a asigurat sa stau linistit ca in 4 milenii se va reveni la Familia Traditionala si vor fi asa cum trebuie, adica femei fara sutien. OK, zic eu! Is nemaipomenit de nerabdataor sa vina iar vremurile alea… eheee… Garbova, Piatra Arsa, Costinesti, Gura Ursului, Scopoasa, Miami, Siberia…

  Si mai mult decat atat, Dumnezeu mi-a promis ca daca fac utilajele indestructibile, adica Garantie Vesnica, o sa-mi dea Viata Vesnica pe Pamant. Si nu pot sa cred ca-mi promite fara temei deoarece si lui Adolf Hitler i-a dat Viata Vesnica si lui Codreanu Zelea si lui Isus Hristos si lui Iliescu Ion.

  Acuma ce sa zic? Adevarul e ca ma cam plictisesc pe aici, nu se prea intampla nimic spectaculos si daca ma gandesc la ce spunea si Petre Tutea apropo de “cirezile de imbecili”, decat sa ma simt singur, ar fi mai interesant sa vin Acolo la voi si sa ma apuc de treaba. IADUL ma asteapta, ma vrea, are nevoie de geniul meu.

  Deci concret despre ce e vorba?

  Deja am facut niste desene preliminare pe care cred ca Sfintii mi le vor aproba pe incredere, doarece eu tot ce am facut pana acum, chiar a functionat.

  Este vorba de Oale cu Smoala cu temperatura controlata pe computer. Camere de gazare automatizate traznet. Vreau sa spun ca ce a conceput DOMNUL HITLER, a fost joaca de copil si pot sa-ti spun Mai Vadim, asa mai pe soptite, ca dupa ce am facut un studiu preliminar, mi-am dat seama ca Domnul Hitler chiar a fost un Prost Bleg si Pampalau, a facut de rasul curcilor precizia si tehnica Germana. Pai ce? Parodiile alea de la Auschwitz erau “camere de gazare”? Adica asa cu usa din placaj si sticla sus si clanta de aluminiu de 15 lei? Fara nici cea mai elementara etansietate? Niscaiva usi ca la avioane sau submarine, etanse? Si atat de mica camera aia ca 2000 de jidani cum au marturisit supravietuiciosii ca bagau la o transa, abia daca incapeau 10 pe metrul patrat? Pai e uman sa-i inghesui in halul asta? Sa-i flamanzesti ca sa incapa cat mai multi? Si inteleg ca totul era rudimentar, nevopsit, cu cheltuieli minime, pentru ca grosul resurselo mergea pe fronturi, N, S si E. Acuma nici chiar bataie de joc, putina decenta tine si de educatie. Daca dau ochii cu Hitler in RAI, o sa-i arat obrazul sa se simta rusinat in Veci. Toata omenirea e suparata pe el ca nu a facut treaba asa cum i s-a pus in carca.

  Eu ma gandesc sa fac o fabrica, adica sa se intre pe o usa, benzi rulante cu viteza variabila, vestiar din mers, gazare, senzori de dozare economica de gaz (gazul e foarte scump si tot mai greu de gasit pentru din cauza tantarilor au golit astia magazinele), temperatura optima sub control electronic, incinerare de 1/16 secunde/persoana. La pauzele de masa, gazul trecut prin instalatii sofisticate de neutralizare inainte sa fie evacuat in atmosfera. Pe cealalta usa iese cenusa. Cuptoare auto-netoayante, stii cum sunt aragazele moderne pentru masculii care nu le au cu curatatul, dar si pentru femeile de typ barbati care si ei (ele, pe styl vechi) se obisnuiesc repede cu nespalatul, cum s-au obisnuit si cu fumatul si cu pantalonii si cu pantalonii rupti (dupa moda de la telaviv).

  In timp ce fabrica va dudui la foc continuu precum Combinatul de la Galati in iepoca anterioara, in IAD vor functiona 24/24 baruri cu femei goale, dansatoare la bara, dans la cabina/10$/melodie. Vedetele principale vor fi Ana Pauker si Marilyn Monroe. Voi crea si o imitatie de Moulin Rouge din Paris, pentru nostalgici. Sa se simta lumea bine si totodata sa fie si o publicitate pentru cei care au inca o mica retinere fata de IAD. Trebuie atrasi cat mai multi oameni cu bani, investitori. E foarte adevarat ca unii mai rationali fac investitii in IAD inca de cand sunt in viata: stilouri cu diamante, sampanii de 30 de mii de euroi, femei botoase etc.

  Apoi iti spun cinstit, nu se poate IAD acum in al III-lea Reich-IAD, fara WI-FI gratuit, deci vom face si asta.

  I-am propus lui Dumnezeu si o linie de tren de mare viteza intre IADWall Street si RAIBerlin si pe care s-o numim nu EUROSTAR, ci IADSTAR, si chiar a fost incantat de idee si eu am jubilat. Asta va fi pentru cetatenii care doresc un schimb de experienta IAD-RAI si invers, cursuri de perfectionare etc.

  Toata activitatea din IAD va fi acompaniata de muzica dupa cum urmeaza:

  GERMANIA:

  https://archive.org/details/erika_202005
  https://archive.org/details/youtube-Jk3rR7XwHr0
  https://archive.org/details/youtube-LFjbfXwjlYE
  https://archive.org/details/youtube-OYpHFer0jrQ
  https://archive.org/details/youtube-uycPvsb9gXg
  https://www.youtube.com/watch?v=FVJLrUdckkM
  https://www.youtube.com/watch?v=6Agrz9dLtOc
  https://www.youtube.com/watch?v=qW_-voTRmjw
  https://www.youtube.com/watch?v=hszkNTl4DtI
  https://www.youtube.com/watch?v=GWv3IRoQ1-M

  HALL FANAN HOGT NORDIC RESISTANCE

  https://archive.org/details/HallFananHogtNordicResistanceSHorstWesselLied

  LEGIONARI:

  https://www.youtube.com/watch?v=6V_Uah-pGqw
  https://www.youtube.com/watch?v=S6uqDPhjeeU
  https://www.youtube.com/watch?v=sIEFv4NmV5M
  https://www.youtube.com/watch?v=m4n-SJhzp3k
  https://www.youtube.com/watch?v=GQDXJCFo6G0
  https://www.youtube.com/watch?v=lwyTGeoazTM

  CARRERAS, PAVAROTTI, DOMINGO:

  https://www.youtube.com/watch?v=l7eHO_PEWLk
  https://www.youtube.com/watch?v=xCFEk6Y8TmM
  I-am solicitat lui Dumnezeu ca nu misc un deget daca nu mi-i da ca asistenti principali pe:

  1. STERIE CIUMETTI

  2. VASILE ZARNESCU si chiar toata redactia de la “INCORECT POLITIC”.

  3. OANA POPESCU

  Mi-a promis ca se va gandi foarte serios si-mi va da un raspuns in cel mai scurt timp, aproximativ in 5 (cinci) decenii. Ce sa zic? Am zis OK!

  Draga Vadim, eu iti doresc sanatate si sa ne vedem cu bine si ca sa nu uit, o sa-ti aduc o trotineta electrica.

  VALICA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *