Home / Chestiunea Jidănească / În România totul încape în kippa

În România totul încape în kippa

Incorect Politic
Mai 5, 2023

În România totul încape în kippa

În România totul încape în kippa

Via STRATINFO:

Ceea ce era de așteptat după mai mult de zece ani de militantism antisionist s-a întâmplat: un senator dezvăluie informații de interes național în privința administrației sioniste din România. Afară de câteva aproximări fără sens, legate de “prietenia româno-evreiască” și alte asigurări de context pe care le trecem cu vederea, putem spune că Diana Șoșoacă a spart oficial tavanul de sticlă, conturând un discurs care dezvăluie epicentrul cancerului americano-sionist căruia i-a căzut pradă țara noastră.

În treacăt, pe lângă referirile la ingineria Covid, dna senator a omagiat munca răposatului Marius Albin Marinescu, jurnalistul martir care a pilotat ancheta unde a dovedit implicarea președintelui Klaus Iohannis în traficul de copii pe vremea când era primar la Sibiu: https://www.justitiarul.ro/este-incontestabila-implicarea-lui-klaus-werner-iohannis-in-traficul-international-de-copii-mai-traiesc-acei-copii/

Felicitări dnei Șoșoacă!

Colonia trebuie să sară în aer!

7 comments

 1. Sfântul Gheorghe

  Să sară kippa cu bostan cu tot.

 2. Bravo Diana ! Curaj în continuare! Gândim la fel.
  HRISTOS A ÎNVIAT !

 3. Christinne Radu

  Imi poate spune cineva care-i treaba cu numarul destul de mare de cetateni israelieni aterizati in Bucuresti, mai ales cei in zona Crigasi-Giulesti?

  • Cu ani in urmă,prin scările blocurilor din Buc, erau lipite afișe “Cumpăr apt în acest bloc”.Acum au venit să le ocupe.

 4. Pixelu Albastru

  Discurs frumos, mai mult decât incorect, îmi vine să-i fac statuie, dar în același timp extrem de suspect faptul că iutub nu ștege discursul.
  Șefii la România au nevoie de o supapă și o hârtie de turnesol cu care să identifice dujmanul. Înclin să cred că asta o mână-n luptă pe apriga amazoană!

 5. Aceasta este o filmare mai scurta ( 7 min), din alt unghi ( de jos, din fotoliile parlamentarilor).
  Filmarea integrala (12 min) efectuata de d-na Sosoaca, este pe canalul youtube al lui Luis Lazarus:

  DIANA SOSOACA … NERVOASA PE TRADATORII CARE, DIN PACATE, CONDUC ROMANIA!
  https://www.youtube.com/watch?v=gQocQCMZTo0&pp=ygVLRElBTkEgU09TT0FDQSAuLi4gTkVSVk9BU0EgUEUgVFJBREFUT1JJSSBDQVJFLCBESU4gUEFDQVRFLCBDT05EVUMgUk9NQU5JQSEu

 6. Polițiști israelieni, implicați în salvarea fetiței de cinci ani, sechestrată de tatăl său (la Chiajna)
  https://jurnalul.ro/stiri/observator/politisti-israeliani-sechestrare-fetita-chiajna-931161.html

  Un polițist israelian a fost prezent la Chiajna, unde un bărbat s-a baricadat cu fetița sa în vârstă de 5 ani în casă, după ce și-a alungat și lovit soţia, arată Ambasada Israelului la București. A fost deschisă, în Israel, o cameră de comandă a echipei de negociere a poliției israeliene.[..] Ambasada Israelului felicită Poliția Română pentru „succesul înregistrat în salvarea de vieți omenești, în frunte cu comisarul care a fost prezent la fața locului și a gestionat evenimentul umăr la umăr cu echipa de negociere, cu răbdare, timp de peste 20 de ore”. „Subliniem faptul că relația dintre forțele de poliție din Statul Israel și din România funcționează în mod optim, cele două instituții se bucură de o cooperare fructuoasă și desfășoarã în comun activități de învățare și instruire”, se arată în finalul postării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *