Home / Educativ / În România există un singur partid, partidul-stat, condus din afară. Am devenit pașalâc, ceea ce nu am fost niciodată

În România există un singur partid, partidul-stat, condus din afară. Am devenit pașalâc, ceea ce nu am fost niciodată

Incorect Politic
Septembrie 21, 2021

În România există un singur partid, partidul-stat, condus din afară

Am devenit pașalâc, ceea ce nu am fost niciodată

 

Via R3Media:

Fostul lider al studenților din 1990, Marian Munteanu, a acuzat-o pe politologul Alina Mungiu că este „un propagandist de cea mai joasă calitate”.

„Vreți să vă spun sursele de finanțare ale doamnei Mungiu și de unde a luat banii? Este un propagandist de cea mai joasă calitate, care infectează opinia publică de atâția ani de zile cu o mulțime de prostii. De ce ați citit asemenea persoane?”, a tunat antropologul.

În altă ordine de idei, Marian Munteanu a spus că protestele din 2017 împotriva PSD au fost „pregătite timp de 10 ani”.

În ceea ce privește zona politică, Munteanu spune că în România există un singur partid, respectiv partidul stat. Domnia sa afirmă că acest „partid stat” este condus din afara României.

„Bătălia nu este în PNL. Ci mai sus. Ca și în PSD: în România există un singur stat, partidul-stat. Înseamnă o structură umană, în care oamenii fac parte dintr-o anumită categorie, anumit nivel cu anumite capacități de intervenție, cu anumită mentalitate sau inclinații.

Partidul stat din România nu este condus din România. Dacă ar fi din România, sunt convins că ar face ceva. E condus de către oricine este agreat de (((cei care au câștigat războiul))).

Pașalâc nu am fost niciodată, acum am devenit.

În timpul așa zisei ocupații otomane, otomanii nu aveau dreptul să cumpere pământ, să dețină proprietăți și n-aveau voie să se amestece în religie. Acuma, că s-au luat toate, dar se intervine și în constituția internă a țării. Polonezii au reușit să-și apere identitatea culturală și națională”, a mai adăugat Marian Munteanu la emisiunea lui Marius Tucă.

3 comments

  1. Imperiul nu a cazut niciodata, s-a reprofilat si s-a deghizat. Serviciile secrete sunt statul, sunt peste tot, in stat si in “privat” si in politica. Iar aceste servicii secrete sunt alcatuite din minti selectate sa gandeasca conform standardelor satanice de ‘bine si dreptate’. Slugile satanei conduc in toate tarile, de aceea se sincronizeaza asa bine cu dorintele ONU si ale elitei trans-comuniste.
    Inca putin si ne iau casele si gradinile. La nord de noi, la ortodocsi, le-a interzis sa mai creasca gaini in gospodarie.

  2. Stie el ceva, Munteanu, ca nu degeaba a condus primele miscari de strada menite sa ne aserveasca Occidentului si Ocultei, sa ne lipseasca de suveranitatea pe care ne-o castigasem in regimul N. Ceausescu. Ca dupa aia s-a sucit, e alta treaba. Probabil nu a primit cat i s-a promis si a inceput sa dea din casa, insa rolul sau la Golaniada din ’90 nu-l poate nega nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.