Home / Actualitate / Mărturie cutremurătoare din spitalele care au devenit abatoare: “Tata a strigat doua nopți la rând după ajutor, nu a venit nimeni!”

Mărturie cutremurătoare din spitalele care au devenit abatoare: “Tata a strigat doua nopți la rând după ajutor, nu a venit nimeni!”

Incorect Politic
Septembrie 22, 2021

Mărturie cutremurătoare din spitalele care au devenit abatoare

Via R3Media:

Luni, 20 septembrie, Beatrice Mahler (foto), managerului Institutului Marius Nasta, a declarat la Digi24 că paturile se eliberează doar când pacienții mor. Ea a că „a pierdut mulți pacienți în weekend”.

„Orice pat se ocupă în câteva minute. Secția e plină și ea. Locurile eliberate s-au eliberat doar pentru că pacienții nu au reușit să treacă prin afecțiune cu bine.

Suntem pe punctul în care numărăm paturile libere ca urmare a externării, dar sunt foarte puține. Gărzile sunt greu de dus, nu avem locuri pentru pacienții Covid, nu mai vorbesc de ATI. Presiunea e deja în secții.

Am putut interna pacienți azi (luni – n.r.), dar din păcate am pierdut foarte multe vieți în acest weekend. Este o situație extrem de dificilă. Aceste vieți pierdute ne marchează pe toți. Pierdem un număr mare de oameni, deoarece afectarea cu care vin e extrem de mare, capacitatea lor pulmonară este important afectată. Ei vin foarte târziu, sunt foarte puține șanse medicale de succes în cazul lor.

Am avut unde să internăm, dar pentru că unii pacienți au pierdut lupta cu viața”, a afirmat medicul”, a spus ea la Digi.

În replică, vă prezentăm o mărturie despre felul în care sunt tratați pacienții la „Marius Nasta”, în weekend. De fapt, cum nu sunt tratați și sunt lăsați să agonizeze.

Mărturia aparține unei persoane de mare încredere, pentru care garantăm, lucrătoare la o instituție occidentală din România. Îi păstrăm anonimatul pentru a nu suferi repercusiuni din cauza acestei mărturii:

„Va spun eu live cum stau lucrurile. Am ambii părinți internați la Marius Nasta, mama în stare cât de cât stabilă, tata în stare gravă. Fiindcă au fost internați vineri, adică înainte de weekend, abia luni li s-au recoltat analize, abia luni s-a uitat cineva pe radiografiile de plămâni. Ni s-a tot spus că e weekend și vedem de luni. Moartea nu vine în weekend?

Dar domnii doctori abonați la tv au timp să semene panica în weekend, dar nu să se ocupe de pacienți? Doctorul de gardă ne asigura telefonic că se face tot ce e posibil, dar că starea tatălui s-a agravat peste weekend. S-a agravat evident fiindcă nu a fost ajutat sa mănânce, trebuia sa coboare mama de la un alt etaj să îl ajute, deși nici ea nu e într-o stare roz, am dus vitamine să o se administreze în perfuzii, dar ni s-a spus ca nu are niciun sens. Tata a strigat doua nopți la rând după ajutor, nu a venit nimeni. Am tot fost asigurați că i se administrează un tratament mai eficient din weekend.

Prin nenumărate telefoane si intervenții, am aflat că un aparținător are dreptul sa între in spital pe baza de contract de voluntariat ca sa îi asiste pe părinți. Sora mea, cadru medical, a reușit să intre azi în baza unui asemenea contract și așa a aflat ca de fapt tatălui nu i se administrează acel tratament mai eficient, ca nici măcar nu apare in fișa și asistentele habar nu aveau despre acea schemă de tratament. Acum i se caută un loc la ATI, iar statisticile sunt clare si zdrobitoare. Poate mama e mai stabila acum, dar mă tem ca nu va mai fi. Oare cați aparținători au reușit să afle exact cum au fost tratate rudele lor, oare cați dintre cei morți au murit din cauza nepăsării și a neglijentei?”

8 comments

 1. Dupa citirea acestui articol,am lasat pe pag FB a dnei dr Mahler un link, cu sugestia ca poate avea dreptul la replica

 2. aceasta femeie fara scrupule a administrat remdesivirul si-l administreaza se pare, in continuare chiar dupa ce acest medicament a fost declarat ucigash si interzis in Franta – omoara rinichii ficatul si inima – si este exorbitant de scump doua-trei mii de euro , nu mai stiu exact o pastila sau cateva pastile spre deosebire de celelalte remedii deja verificate si care se vand cu 5 euro .
  Intrebati-o pe dr Flavia Groshan ca stie exact ce a facut criminala asta cand a prescris ucigashul exorbitant de scump remdesivir !
  Ati inteles din ce categorie de penali face asta parte ?
  Am vazut-o la tv cand se discuta acum un an remdesivirul , si in Franta si in Romania !!!
  Cu privirea asta de reptila abrutizata dupa bani !
  Trebuia bagata de mult timp dupa gratii – de fapt trebuia reintrodusa pedeapsa cu moartea pentru ucigasii in masa !
  Dar mai asteptam – sunt procese multe in progres in Apus contra acestor criminali : se grupeaza lumea in class actions !
  Pe abrutizata asta cine o aduce la judecata ?
  Strangeti probe, grupati-va cat mai multi si cereti-i despagubiri !

 3. Maica Pelaghia Ciobotea

  S-ar putea să sfârșim cum spunea primarul din Șuletea, județul Vaslui: să îi primim pe…, să alergăm polițiștii, medicii, personalul chipurile medical, jandarmii, conțopiștii, teroriștii, finanțiștii, ucigașii de Români… Să îi primim și să îi vânăm noi pe ei, nu ei pe noi… Să îi primim cum se cuvine… Să le dăm foc, ca Turcilor… Să ardem totul în calea lor, ca pe vremea lui Ștefan cel Mare, ca la 1907, ca la Plevna, Rovine, Călugăreni, Cotul Donului… Așa ne învață Istoria! Să îi primim cu furci, cu topoare, cu bâta, cu apă fiartă, cu bitum, cu smoală aprinsă, cu pietre, cu foc, cu blesteme din neam în neam! Să îi primim ca pe ultimii bandiți, ca pe ultimii vânduți, ca pe ultimii borfași, ca pe ultimii trădători, ca pe ultimele scârbe și jigodii cu chip de om!…
  Suntem la un pas de războiul civil, pe care ni-l impune guvernul de descreierați, guvernul de demenți, guvernul de venetici și de drogați! Când se va pune problema, fiecare să își facă datoria de om! Fiecare să își apere propria viață, propria casă, copiii, propria familie! Dușmanul nostru este guvernul de drogați și de trădători, guvernul de venetici și de alogeni ce poartă un război nedeclarat contra poporului care suntem noi! Noi suntem poporul! Ei sunt bandiți! Ei sunt hoți! Ei sunt criminali ce poartă un război parșiv contra noastră, contra dreptății, contra luminii soarelui, ce ni se interzice, contra lui Dumnezeu.
  Suveranitatea nu aparține niciunui guvern. Adevărata suveranitate este numai și numai a Poporului Român, a noastră, a fiecăruia în parte – cât privește sănătatea,munca, viața, și educația alor noștri, a familiilor noastre! Guvernul de analfabeți funcționali, guvernul de hoți de diplome, guvernul de hoți de șapte câte șapte case, sau numai șase, guvernul de hoți de flote peste flote, hoții economiei naționale să o lase moale cu sănătatea și educația. De sănătatea noastră, de sănătatea copiilor noștri, de educația noastră și a copiilor noștri ne ocupăm noi înșine. Toți miniștrii, toți politicienii vânduți să se ducă în PML (piXda mamii lor!). Nu avem încredere în medicii ignoranți sau ucigași de-a dreptul. Nu avem încredere în polițiști. Nu avem încredere în jandarmi sau miniștri, nici cât negru sub unghie! Nu mai avem încredere nici în preoți sau ierarhi, despre care nu știm care sunt ai lu Dracu, care sunt vacciniști îndrăciți și care sunt drepții lui Dumnezeu. Îi băgăm pe toți, unde am zis! Ducă-se pe pustie și unii și alții. La muncă, popilor! Nu popii ne mântuie, nici bisericile de borfași în sutană, nici ierarhii pedofili, ci numai Dumnezeu în persoană, dar prin noi înșine, nu de-a proasta, pe pile! Mântuirea se merită și se construiește de fiecare în parte, pentru el însuși, pentru ai săi. Nu ne putem mântui ca Turcii, nici ca Jidovii, Chinezii sau cine știe unde și-a înțărcat Dracu copiii din flori! Vânzătorii de mântuire, de apartamente și garsoniere în Rai să-și caute proștii în altă parte. Îi băgăm și pe ei, unde am zis! Scurt pe doi!
  Moarte oricăror bandiți și ucigași de oameni sănătoși sau bolnavi. Moarte afaceriștilor, sanitari! Moarte speculanților cu botnițe, cu teste mincinoase, cu injecții mutilante și chiar ucigașe. Ftă-ol Dumnezeu pe poponara Gheorghița, cu buzișoarele ei mici și mari, de coloneleasă puturoasă, roasă, roasă…
  Orice ar face sau nu ar face, poporul este și rămâne singurul suveran. Slugoii guvernului, polițaii, jandarmii, medicii inconștienți, iresponsabili și ucigași, managerii de vii și de morți – moarte tuturor bandiților, moarte călăilor ce leagă bolnavii de paturi, moarte polițailor ce au ucis oameni nevinovați, moarte ciocoilor și cioclilor din fostele spitale, devenite abatoare omenești!
  Cei ce se cred cinstiți să se comporte ca oameni cinstiți, ca oameni în bună regulă. Ori sunt cu poporul suveran, de partea lui, a omeniei și a legilor scrise și nescrise, de partea adevăratelor legi ale țării, ori sunt cu guvernul de bandiți, de criminali, de hoți, de foști și de viitori pușcăriași în care caz, ochii pe ei! Să nu scape borfașii miniștri nici în gaură de șarpe. Ora dreptății, ora mântuirii va veni. Ea trebuie însă meritată. Dumnezeu și norocul ajută numai pe cei îndrăzneți.
  Așa să ne ajute Dumnezeu

  • Mai repede, sa se trezeasca cine are cu ce… si stie “unde si cum”!

  • atat de suveran incat fac banditii imprumuturi pe capul lui pentru 500 de ani inainte, fara sa-l intrebe: “bai, vrei si tu sa te combini?”sa vedem in ce perimetru ne lasa sa facem miscare in era CO2 si VMU.

 4. Gogu de Hohentzolan

  Daca paturile alea scrie moarte pe ele, de ce se mai duce lumea sa se ‘refaca’ acolo? De spaima, le e frica ca mor. Eu si toata familia am avut covid (febra miros dureri de spate…) recent, nevasta era cat p-aci sa cheme salvarea ca i se parea ca se sufoca. I-am dat doua palme ca sa moara mai bine in patul ei si acum e vie si imi multumeste, altfel era in sac negru…ne-am tratat cu ivermectina. Problema (la cei nevaccinati) e la cap, e un virus facut sa ajunga la cap si da spaima. La vaccinati, Domnul cu mila! Daca le baga Redemsivir si Midazolam e clar ca sunt pe protocolul de eutanasiere…

 5. Numele ei este Beatrice Mahler – internationala asta, era si de asteptat sa fie bine conectata cu mafia remdesivirului din potentatii guvernului Frantei, ca Buzyn, Solomon si barbatul lui Buzyn, Levi !
  Caracatita e bine cablata !
  “VERNETZT” , cum zice neamtul despre criminalii astia internationali , toti cu procese in curs – ”
  Putregaiul Agnes Buzyn s-a adapostit in Elvetia, aceasta ministereasa a ANTI – sanatatii Frantei, care si-a batut joc de biata tara care i-a incaput in ghiarele ei de reptila, pentru care, desi a ucis oameni in hecatomba, cu remdesivirul, nu o va spanzura nimeni in buricul Parisului, asa cum ar merita, dupa reintroducerea pedepsei cu moartea pentru crimele in serie , comise de ea si de haitele de mafioti cablati unii cu altii, pe intreg mapamondul .
  PARTASI LA GENOCIDUL COVIDOIDIC-VAXXINAL ASUPRA INTREGII OMENIRI .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *