Home / Internațional / Un erou necunoscut bate patru polițiști la protestele din Australia

Un erou necunoscut bate patru polițiști la protestele din Australia

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 21, 2021

Un erou necunoscut bate patru polițiști la protestele din Australia

Mai sus avem o poză cu o doamnă care primește jetul vindecător de spray paralizant din partea polițiștilor-roboți care execută orbește ordinele unui sistem tiranic.

Dar ce se întâmplă când se ridică poporul? Când răscoala izbucnește și mulțimea pornește fără frică în lupta pentru libertate?

Un erou necunoscut, pursânge nevaccinat

 

6 comments

 1. aia sunt inarmatzi cu batoane telescopice,arme letale:s-a riscat cam mult,altele sunt metodele de aparare;pentru politzai rezulta dauna totala.

 2. “Eroul” vostru este un rugbist sau un luptator MMA.
  Ii executa frumos, rapid si spontan pe cei 4 mardeiasi oficiali.
  Dar nu asta este solutia.
  Manifestantii nu au rerusit sa-i puna pe fuga pe scutieri si nici sa-si impuna scopul pentru care manifestau deloc pasnic.
  Protestele vor reusi doar cind vor fi pasnice, dar atit de masive si cuplate cu greve si boicot incit fortele de ordine nu vor mai putea sa le reprime legal.

  • Ar fi prima data in istorie cand o dictatura ar fi inlaturata cu mijloace democratice! Un vis frumos dar totusi vis!

   • Vrei sa spui – pe romaneste – cu forta “prostimii”.
    Prosteala jidaneasca botezacu nume luat de la greci – democratie – ar fi fost functionala daca cei purtini – leprele psihopate scapatge “la putere” ar fi lucrat pentru multime, fara sa faca rau si celor mai … retinuti.
    Dar si mai simplu e de spus: pot fi schimbati DOAR cu forta.
    Nu pot omora ei cati pot veni si-i calca in picioare.
    Cade primul val, al doilea da’ dupa aia nu mai scapa nici cu rachetele amazonului lu’ bez[d]os, nici cu ale teslarului musk.
    E trist ca disperare va duce la victime umane si nu la sacrificiu, lupta pentru binele grupului uman.

  • “Protestele vor reusi doar cind vor fi pasnice, dar atit de masive si cuplate cu greve si boicot incit fortele de ordine nu vor mai putea sa le reprime legal.”

   Subscriu la cele de mai sus :

   in plus , demonstrantii pasnici – cu milioanele, altfel nu iese nimic – vor threbui sa se inconjoare de garzile lor spre a-i proteja de atacatorii incagulati violenti trimisi de guverne, mercenari sau organizatii teroriste care vor sa stabileasca reactii violente spre a putea fi reprimate cu forta , spre a se ajunge la anarhie totala cu scopul de a scuza/motiva interventia armata, si represiunea in sange .
   Garzile protectoare pe lateral ale demonstrantilor pasnici , devin absolut necesare plasate lateral in toate azimuturile.
   Violenta este o eroare caci motiveaza interventia armata si represiunea in sange –

   exact ce vor guvernele !

   Ati observat ca Macrou injecteaza pe toata lumea cu ciorba vaxxurilor otravite, minus politia ,

   CACI ARE NEVOIE DE POLITIE CA SA-L PROTEJEZE , CRIMINALUL , E SMECHER !
   IN SCHIMB POMPIERII SUNT VACCINATI OBLIGATORIU – de unde si grevele si demonstratiile alaturi de celelalte victime prospective!

 3. Psalmii lui David pentru caderea puterii demonice si trupele lor de batausi si criminali . Lupta este contra duhurilor nu a trupurilor. Cu crucea si cu aghiazma peste ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *