Home / Actualitate / Impostura Politrucilor de Ziua Națională

Impostura Politrucilor de Ziua Națională

Incorect Politic
Decembrie 2, 2019

Impostura Politrucilor de Ziua Națională

Preluat de pe Justițiarul:

 Cântați degeaba „Deșteaptă-te, române”, că tot în coșmar orbecăiți!

Ce a ajuns Ziua Națională, biata de ea! Toți pupincuriștii SUA și UE devin brusc mari patrioți, scursurile ipocrite ale globalismului progresist sunt azi cu cocarde tricolore împlântate cu boldul în piept și cu ura înfiptă adânc în suflet față de tot ceea ce este românesc. Sub iile prompteristelor de la televiziunile sioniste nu bat inimi românești, se văd doar colțurile bancnotelor îndesate generos în sutien de stăpânii lor.

Indivizi cu clăbuci la bot de la linsul în cur al „partenerului strategic”, ca puradelul Radu Tudor, devin azi mai patrioți decât Tudor Vladimirescu! Ce să sărbătoresc azi? O țară condusă de „românii” Klaus Werner Iohannis,Ludovic Orban și Eduard Raul Hellvig? O patrie care nu ne mai aparține, o Românie în care românii nu mai contează? Nu, mulțumesc, eu nu pot să sărbătoresc așa ceva, îi las pe impostorii care pozează în patrioți…

Trio Hellvig-Orban-Klaus

V-au pus cizma pe grumaz,
Fără grabă, „pas cu pas”,
Scufundați în amar necaz
De trinomul evreu-ungur-sas.

Nici măcar nu deschid televizorul. Ce să văd? Armata „română” cu uniforme americane și în pasul de defilare al yankeilor dând onorul unui Gauleiter alogen infatuat, instalat de străini la Cotroceni ca să conducă colonia? O armată fără soldați, dar condusă de  grămada de generali făcuți de Băsescu și Iohannis în timp de pace, mai mulți decât cei făcuți de Hitler și Stalin la un loc pe timp de război.

Nu mă interesează parada militară din 1 Decembrie 2019, cu acei indivizi fără identitate națională defilând triști prin fața tribunei înțesată de alogeni impostori și ipocriți. Și, de parcă nu ar fi de ajuns mercenarii purii și dolofani – au apus zilele când defila o armată națională viguroasă, formată din frumoșii tineri care-și satisfăceau stagiul militar! – trecând ca niște balerini cu fețele mânjite în culorile războiului pe sub faldurile steagurilor UE, mai defilează și soldații străini ai armatei de ocupație. Astfel de imagini ale umilinței naționale îmi provoacă dezgust și inconfort psihic, așa că „Pa, televizor!”, azi va fi zi de lectură.

Mai jos, un tabel al participării la Ziua Națională, pe vremea când era primar, a fățarnicului care își pune azi „lopata” pe pieptul fără inimă atunci când se cântă imnul național.

Impostura Politrucilor de Ziua Națională

Mâna la inimă – sau ce-o avea robotul alogen în locul acela – este gestul obedienței masonice practicat în toate lojile masonice din lume și nu are legătură cu patriotismul, deși majoritatea ignoranților așa îl percep. Gestul pseudo-patriotic, pe care-l face Klaus Werner Iohannis, cu veșnica lui cravată albastră – culoarea masoneriei alături de galben (auriu) – în timpul intonării imnului național, a fost copiat de la președinții americani, după care s-a luat întreaga turmă a supușilor. Se știe că SUA este prima țară din lume fondată de masoni. Aceștia și-au impus simbolistica peste tot, începând cu grafica de pe bancnotele de un dolar și terminând cu arhitectura capitalei Washington.

Reamintesc că în 2009, când cu „Geoană președinte și Iohannis premier”, impostorul sas – băgat pe gâtul românilor din exterior prin intermediul serviciilor secrete trădătoare – nu-și punea lăbăul la „chept”, doar Prostănacul avea dezlegare de la „frați”.

România normală” a fățarnicilor și oligofrenilor: papagalii „liberali” nu puteau să fie mai prejos ca stăpânul lor, doar au același grad de cultură, așa că îl imită slugarnic pe Klaus Werner Iohannis, șeful lor suprem. Traseista politică cu sex incert Raluca Turcan are inima pe la claviculă.

Impostura Politrucilor de Ziua Națională

Care Zi Națională? A cui, a klaușilor, orbanilor, hellvigilor, koveșoaielor și weberoaielor? Care „Deșteaptă-te, române”? Somn ușor în continuare!

Marius Albin MARINESCU

About Incorect Politic

Revoluție prin educație.

Check Also

Manifest Împotriva Tiraniei Sanitare

Vasile Moraciu | A venit momentul să ne ridicăm împotriva opresorilor noștri!

2 comments

 1. Steagul tricolor mai bine l-ar inlocui cu steagul alb…Ar fi mai aproape de realitate.

 2. Putin “pe langa”….
  Ne zice Business Magazin:
  “A plecat din ţară doar cu hainele de pe el, iar acum este votat pentru a doua oară drept cel mai bun CEO din Canada”; Autor: Ioana Matei – Postat la 02 decembrie 2019
  … ce frumos…
  Da’ de ce a plecat din Romania- a fost dus de parinti cand avea 5 ani – in 1960???
  Cine ar fi lecat si de ce? – era prea mic sa stie ce se intampla, poate nici nu vorbea romaneste… vedem imediat din ce cauza!
  https://www.cjnews.com/news/success-due-immigrant-parents-air-canada-boss

  MONTREAL — Air Canada boss Calin Rovinescu revealed a side of himself that few are aware of: how he was driven to excel as the son of hard-working Romanian-Jewish immigrants.

  Rovinescu, the company’s president and CEO since 2009, received B’nai Brith Canada’s 2011 Award of Merit at a gala dinner Nov. 24 at the Fairmount Queen Elizabeth Hotel. More than 800 people, many of them coming from Quebec’s corporate leadership, attended the $1,000-a-plate fundraiser.

  Rovinescu, born in Bucharest in 1955, came to Montreal by boat when he was six years old.
  His father, Ionel, 38 at the time, was a urologist and surgeon seeking to escape antisemitism and repression. His mother, Adriana, was a teacher, with two master’s degrees.

  The family, which also included Calin’s sister, Olivia, came with $200 and two suitcases, he said. None of them spoke French or English.
  ——
  Deci niste jidani lucrand “din greu” (hard!) in Romania – tata medic, mama profesoara – pleaca dintr-o tara condusa de …. jidani! ca era anti-semitism?!?!???
  5 din 7 vice Prim-ministri erau de-ai lor, evrei/jidani falsi/talmudisti babilonieni.
  Sint si minsitri “evrei”, unii cu scoala multa – de exemplu Mihai Florescu – Iacobi Iancu, Gheorghe Gaston Marin,
  … in cartea “Membrii CC al PCR 1945-1989” – se vrea document – http://www.cnsas.ro/documente/2004%20-%20Membrii%20CC.pdf
  sint listatie cu nationalitate evreiasca doar 18 persoane! – carte CNSAS are 667 de pagini (… nu 666! -sic!)
  .. listat la https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Canadian_Jews in sectiunea “Retailers”

  Si cand te gandesti ca Universitatea Politehnica i-a acordat titlul de Doctor… – nu are pregatire tehnica, s-a nascut in Romania fara sa o cunoasca fiind dus de la 5 ani, studiile juridice nefiind discipline tehnice !!! … exemplul universitarilor romani fiind un exemplu clar de prostitutie intelectuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *