Home / Educativ / DELIRANT: Terorist Islamist Apare Martir la un Muzeu din Berlin

DELIRANT: Terorist Islamist Apare Martir la un Muzeu din Berlin

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 11, 2017

Un terorist islamist, ucigaș în masacrul de la Bataclan, apare acum ca martir într-un muzeu? Pare prea de tot pentru a fi o simplă greșeală.

TVR:

Teroriştii ajung în galeria martirilor omenirii. Se întâmplă într-un muzeu din Berlin, care găzduieşte o expoziţie cu diverse personalităţi istorice, care şi-au dat viaţa pentru convingerile lor, cum ar fi Socrate sau Martin Luther King. Doar că, alături de ei, apare şi unul dintre teroriştii de la Bataclan. A izbucnit un uriaş scandal, dar autorii expoziţiei spun că trebuie respectată libertatea artistică.

Ca o paranteză, acum că FBI a declasificat documentele despre Martin Luther King, s-a aflat că a luat parte la întruniri comuniste și că a participat la orgii sexuale (link).

Poate că ar trebui exclus din următoarea expoziție…

terorist islamist

Socrate, Ioana d Arc, Martin Luther King și galeria martirilor omenirii se încheie cu Omar Ismail Mostefai, unul dintre teroriștii care în noiembrie acum 2 ani măcelăreau 89 de oameni la sala de concerte Bataclan din Paris.

GUNNAR SCHUPELIUS, jurnalist german: “Socrate a murit pentru convingerile lui, Apollonia a fost persecutată pentru credinţa creştină. Martin Luther King a luptat împotriva rasismului şi a fost împuşcat. Ce legatură are cu ei ucigaşul de la Paris?”

Ghidul audio le explică vizitatorilor, în cască, faptul că atentatorul ISIS a murit pentru convingerile lui, s-a sacrificat în lupta împotriva culturii occidentale și de aceea poate fi considerat martir.

Ei cred că dacă sfârșești omorând “infideli”, vei ajunge în rai unde te așteaptă 72 de virgine.

Așadar mulți dintre ei se duc în occident pentru a face niște terorism în numele lui Allah.

Dar totuși, cât de mare este flegma pe obrazul germanilor dacă un om care a ucis femei și copii, a destrămat familii și a aruncat un continent întreg în doliu este afișat ca un martir și glorificat ca atare?

Presa germană a criticat dur așa zisul demers artistic. Iar Alternativă pentru Germania – radicalii de dreapta – au depus plângere în instanța împotriva organizatorilor expoziției. Și francezii sunt supărați; la nivel diplomatic, însă, protestează discret. Presă franceză însă, precum și asociațiile victimelor atentatelor, și-au exprimat revoltă și spun că se încearcă umanizarea terorismului.

Aceasta este una din multele curiozități ale Germaniei sub ocupație, tolerate de Europa anti-națională.

Pe termen scurt spre mediu aceste curiozități vor crește în număr. Populațiile indigene vor fi pălmuite și flegmate de conducătorii lor anti-naționali, aserviți intereselor (((străine))).

Pe termen lung, acestor populații le va sări muștarul.

Elitele iresponsabile de azi împing populațiile până la zid, iar acestea fără să mai aibă loc de retragere vor trece la atac…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *