Home / Internațional / Tot Ce Trebuie Să Știi Despre #metoo

Tot Ce Trebuie Să Știi Despre #metoo

MNR
Incorect Politic
Decembrie 12, 2017

1) Campania aceasta a fost lansată acum 10 ani, în SUA, de o activistă negroidă, pe nume Tarana Burke, care a dorit să ajute victimele abuzurilor sexuale, creând grupuri de suport mai ales pentru victime ce provin din medii sărace și nu au acces la terapie sau consiliere, printre altele oferind și suport online și dând o voce victimelor ce își împărtășeau poveștile.

2) In lumina evenimentelor recente, aceasta a declarat că *ME TOO* nu a fost creat pentru a lansa un trend, sau pentru a crea o campanie virală în mediul online.

3) Tarana Burke a încercat recent o pledoarie ieftină afirmând că femeile de culoare au șanse mai mari să fie victime ale abuzurilor sexuale, statisticile arată însă că nu prea vrea nimeni să violeze ciori și că, din păcate, femeile albe sunt adevăratele victime.

4) O spălătură de actriță ce a fost faimoasă cândva și ce încearcă să rămână relevantă prin tot felul de campanii activiste, ce susțin stânga, feminismul și alte mizerii evreiești, a lansat hashtag-ul #metoo pe Twitter, unde a îndemnat victimele abuzurilor sexuale să iasă în față și să se solidarizeze.

5) In febra popularității online, niște masculi beta au folosit hashtagul #itwasme și #YesIhave

6) O grămadă de târfe de la Hollywood au răspuns la acest hashtag, printre ele numărându-se Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Reese Witherspoon si Rose McGowan. Multe dintre ele sunt consacrate și au și câteva Oscaruri la activ.

7) Rose McGowan a făcut din nou acuzații extrem de grave, de data aceasta cu ajutorul hashtagului #metoo, la adresa lui Harvey Weinstein, unul dintre cei mai influenți producători de la Hollywood, practic omul care decidea cine lua Oscarul, iar decizia nu era neapărat legată de talentele actoricești ale actrițelor, ci de disponibilitatea de a oferi anumite servicii. Harvey Weinstein e ovreu.

Harvey Weinstein interpretându-l pe Jabba the Hutt.

8) După relansarea acuzațiilor grave ale lui Rose McGowan, foarte multe actrițe, manechine și alte nimicuri ce se cred importante l-au acuzat pe acest Weinstein de abuzuri sexuale.

9) Rose McGowan se pare că a mers prea departe și narativul feminist ce trebuia să ne arate cât de mizerabili sunt bărbații de fapt, deschisese cutia Pandorei și Hollywoodul începea să se scuture din temelii pentru că numărul acuzațiilor era în continuă creștere.

10) Hollywood s-a dovedit a fi Sodoma și Gomora la puterea a10a

11) Weinstein era un secret deschis, toată lumea știe de micile lui plăceri și se făceau chiar glume pe seama aceasta, sau oameni mai detașați și care nu dădeau doi bani pe faima și falsitate, au și atras atenția fetelor tinere să stea departe de acest ovreu pervers.

12) Rose McGowan a fost suspendată de pe Twitter și s-a trezit cu un mandat de arestare pentru posesie de cocaină într-un alt stat, că avertisment pentru că a mers prea departe și a supărat ovreii.

13) Ce trebuia să fie o nouă unealtă jidănească și să fie folosită ca o armă împotriva bărbaților se întorcea exclusiv împotriva ovreilor, mulți regizori și producători evrei, actori și nu numai fiind acuzați. Deja nu se mai ținea pasul cu acuzațiile ce zburau din toate părțile.

14) Weinstein a fost trimis în Marea Britanie la un centru de dezintoxicare, unde să se vindece de dependență de sex. Cu alte cuvinte s-a aplicat schema Polansky. https://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Polanski_sexual_abuse_case

15) Soția lui Wenstein, Georgina Chapman, stia ce face soțul ei dar situația îi convenea total. Georgiana Chapman, fost model, acum deținea casă de modă Marchesa, ce a asigurat ținuta multor târfe pe covorul roșu, nu pentru că acestea iubeau brandul, ci pentru că erau obligate de Wenstein să le poarte.

16) Inițial, Georgina Chapman a anunțat că își susține 100% soțul, dar când acuzațiile au devenit din ce în ce mai grave, a luat decizia (de bun simț) de a îl părăsi.

17) Scandalul acesta l-a readus în prim-plan pe Corey Feldman, fost copil minune al Hollywood-ului, ce a fost abuzat de pedofili împreună cu alți copii-actori, și care a fost redus la tăcere și discreditat ani de zile, și căruia i-au fost ignorate plângerile la poliție și chiar *pierdute* . Din fericire, un șerif mai neînfricat a regăsit plângerile inițiale ale acestuia.

Corey Feldman a reușit să supraviețuiască, să își continue cariera jucând în filme cu buget mai redus, a reușit să se căsătorească și să devină tată, însă își ține copilul cât poate de departe de Hollywood. Corey Haim a fost cel mai bun prieten al lui Feldman, și de asemenea victima a pedofililor, din păcate acesta nu a putut să treacă peste traumă și s-a îngropat în droguri, murind de supradoză la vârsta de 38 de ani.

18) Este destul de clar ce se petrece cu copiii în Hollywood, însă ce este de-a dreptul cutremurător este faptul că mulți părinți cunosc situația aceasta și tot decid să își ducă copiii la castinguri pentru a îi face vedete.

19) Toate pițipoancele eșuate de pe facebook, ce simțeau nevoia de atenție și like-uri au abuzat într-un mod grotesc de acest hashtag fără să realizeze că nevoia lor penibilă de atenție nu face altceva decât să diminueze realitatea îngrozitoare a abuzului sexual și să reducă adevăratele victime la tăcere. Pe twitter, dacă nu erai victima a unui abuz sexual nu existai, așa că multe femei au devenit brusc extrem de traumatizate de fluieratul muncitorilor.

20) Weinstein a trimis foști agenți Mossad după victimele sale și a încercat să obțină informații compromițătoare despre acestea sau să le sperie foarte tare pentru a se asigura că nu vor depune plângere. FBI a sistat cu ani buni în urmă investigarea acestuia, lucru care spune multe despre influența acestui ovreu. (https://www.theguardian.com/film/2017/nov/08/ex-israeli-pm-introduced-weinstein-to-agents-who-suppressed-abuse-allegations)

21) Feministele și presa de stânga, Buzzfeed și alte canceruri jurnalistice încercau cu disperare să deturneze #metoo și să îl diminueze total deoarece majoritatea bărbaților prinși în scandalul acuzațiilor la nivel înalt erau evrei sau susținători ai lui Hillary Clinton sau a partidelor de stânga.

22) Taylor Swift l-a dat în judecată pe un tip care se pare că îi ridicase fusta în 2003 și îi pusese mâna pe fund, pentru suma de 1$, după ce acesta o dăduse inițial în judecată pentru că și-ar fi pierdut locul de muncă din cauza ei. Luați mâna de pe TayTay!

23) După ce s-a calmat situația în SUA s-a observat că ovreii sunt cei mai acuzați de abuz, 74% dintre cei acuzați fiind ovrei, restul negri și Ben Alffeck, și o majoritate covârșitoare de femei agresate sunt albe. Asa că cel mai probabil nu o să mai auzim de această campanie și #metoo o să fie uitat de tot când o să apară un nou hashtag trendy. Este interesant cum, deși sunt 2% din populația SUA, iudeii au reușit să comită trei sferturi din abuzurile sexuale.

24) Iudeii comit abuzurile, ciorile violează și bat femeile dar bărbații albi, mai ales aceia heterosexuali sunt arătați cu degetul și acuzați că nu fac altceva decât să sexualizeze femeile și să abuzeze de ele.

25) Campania #metoo a prins foarte bine și în Suedia, însă nimeni nu îndrăznea să arate cu degetul spre mizeriile musulmane ce se pare că au comis peste 84% din totalul de violuri înregistrate în ultimul an în Suedia și unde rata îmbolnăvirii cu SIDA a explodat cu peste 300%, ținta fiind tot bărbații albi.

26) Foarte mulți bărbați jurnaliști și activiști feminiști s-au dovedit a fi de fapt prădători sexuali.

27) Tot campania #metoo a ajutat la depistarea lui Kevin Spacey ca pedofil și prădător sexual, poze cu el și minori în baruri au început să circule, dar nu e nimic, pentru că a făcut un anunț de rahat în care își cerea scuze și anunță că deși îi plac și femeile și bărbații a decis să îți trăiască viață ca un bărbat homosexual, așa că presa de stânga, în loc să se axeze pe acuzațiile de pedofilie, l-a lăudat pentru curajul de a își declara homosexualitatea.

#metoo

28) Se pare că Mel Gibson avusesse dreptate cu tot ce spusese despre iudei, și acum îl iubea din nou toată lumea. Probabil o să se relanseze cât de curând.

29) Luis CK, singurul mexican roșcovan evreu de pe planetă, a fost acuzat că își scoate cucu’ în fața colegelor ce fac stand-up și le obligă să se uite cum își face singur treaba. Nu a șocat pe nimeni.

30) Dustin Hoffman a reușit să ajungă și el pe lista perverșilor dar nu a interesat pe nimeni. Cumva era la fel de irelevant ca și cariera lui.

31) Mariah Carey are fantezii sexuale cu naziști albi, așa că și-a terorizat o fostă gardă de corp cu apropouri și chiar a făcut sex în fața acestuia și numindu-l nazist și KKK. Supărată că a fost refuzată de fiecare dată, a uitat să îi mai plătescă o mare parte din salariu.

32) In SUA 74% dintre cei acuzați de abuzuri sexuale sau viol sunt iudei, restul negri, Mariah Carey și Ben Alffeck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *