Home / Internațional / Guvernul Federației Ruse este la curent cu Planul Statelor Unite de bombardare a Moscovei cu rachete intercontinentale

Guvernul Federației Ruse este la curent cu Planul Statelor Unite de bombardare a Moscovei cu rachete intercontinentale

Redacția Internațională
Incorect Politic
Ianuarie 5, 2023

Guvernul Federației Ruse este la curent cu Planul Statelor Unite de bombardare a Moscovei cu rachete intercontinentale.

”Știu că Statele Unite prevăd bombardarea demonstrativă a Moscovei”, spune Evgheni Fedorov, deputat în Duma rusească

 

Adversitatea ruso-americană a crescut continuu în cursul anului 2022.

Pe Internet găsim diverse articole privind extraordinara Campanie de Sabotaje americane și englezești pe teritoriul Federației Ruse.

CIA se laudă cu aceste atentate teroriste

Scopul acestui terorism anglo-american pare a fi mai întâi psihologic: a-i face pe ruși să se îndoiască de buna direcție politică a țării lor, apoi să infiltreze agenți și spioni iudeo-khazari, sub comanda mafiei mondialiste.

Într-o a doua fază, la derută, sub steag fals, rachetele intercontinentale americane ar urma să fie folosite de ucrainieni, pentru bombardarea Rusiei în profunzime, pe întregul ei teritoriu, cu scopul demoralizării armatei, a populației, semănării zăzaniei printre membrii guvernului, între radicali și elementele dispuse să se predea în fața Ucrainei. În etapa următoare, rușii ar fi obligați să abandoneze orice alt teatru de operațiuni (Siria, Africa, Antarctida, etc.).

Strânși cu acest pumn de fier și de foc, rușii vor fi obligați să reacționeze energic.

Franța, Anglia și alte țări vor intra și ele în acest al III-lea Război Mondial. Deja, Franța s-a decis să cedeze Ucrainei toate blindatele și toată artileria ei convențională, începând cu armele  mai vechi, apoi cu cele tot mai noi, până la cele aflate încă în stadiu de proiecte pașnice…

Conform principiului biblic ”Întărâtă-i Drace că și mie-mi place”, jidănimea mondială este în al nouălea cer.

Deocamdată, după cum anunță guvernul din Kiev, Franța livrează Ucrainei tancuri ușoare: @EmmanuelMacron .

Analiștii și specialiștii militari spun că este pentru prima dată că țările occidentale dau pe mâna Ucrainienilor tancuri de concepție occidentală, secrete până acum.

One comment

  1. “… jidănimea mondială este în al nouălea cer.”
    Caderea de-acolo de unde isi freaca mainile negustoreste… sa le-o dea Iranul, sa se implineasca profetia lor, foc si para peste cele 6 milioane findca pomenesc la orice pas, in fiecare secunda…. peste 20 de mii de titluri de carti, articole…publicatii anual!!!, controlul total [nu numai] al wikipedia si al guvernelor “civilizate”, cumparate sa bage-n inchisoare oameniii corecti si drepti, sa batjocoreasca eroii neamurilor – sa le serveasca holocaustul cel pomenit, cel adevarat si binemeritat prin pronia cereasca! CA asta e profetia lor si eu o cred si o respect…. si o astept!

Leave a Reply

Your email address will not be published.