Home / Internațional / GRECIA – Proteste masive împotriva vaccinării obligatorii

GRECIA – Proteste masive împotriva vaccinării obligatorii

Incorect Politic
Iulie 16, 2021

Via PastilaRoșie:

Și in GRECIA , mii de oameni au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva planului de vaccinare și a pasului Covid impus de guvern.

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a anunțat în urmă cu câteva zile obligația de a vaccina toți lucrătorii din domeniul sănătății (sub amenințarea pierderii locului de muncă), vaccinarea copiilor cu vârsta sub 15 ani și obligația de a fi vaccinați pentru a avea acces la baruri, hoteluri și case alte locuri publice , așa cum a făcut Franța.

Oare ce îî determină pe toți acești ”lideri” europeni să provoace revolta oamenilor? Nu cumva ăsta e planul? Să urmeze baie de sânge pentru ca ei să-și bifeze agenda distructivă?

8 comments

 1. ” Oare ce îî determină pe toți acești ”lideri” europeni să provoace revolta oamenilor? Nu cumva ăsta e planul? Să urmeze baie de sânge pentru ca ei să-și bifeze agenda distructivă? ” Merg la pariu ca , si daca Kyriakos va scoate tancurile in strada impotriva grecilor revoltati , ” liderii europeni ” nu vor avea nici macar o tresarire de constiinta ! Chiar daca intrebarea ” ce îî determină pe toți acești ”lideri” europeni să provoace revolta oamenilor? ” ramane este retorica deoarece … taman ce-ai dat raspunsul : Nu cumva ăsta e planul?

  • Si acest Kiriakos grecul este un mason poponar pe dos care urmeaza agenda poponariilor satanisti Globalisti care din pacate conduce lumea asta nenorocita , REFUZATI VACCINAREA , REFUZATI CIPAREA , REFUZATI SI OPUNETI-VA PROPAGANDEI LGBTI O A DEZACSATIILOR DE POPONARI

   • ASTA E CALEA REFUZUL SI PROTESTELE CA NU SUNTEM GOIMII (ANIMALELE )JIDANILOR SA FIM VACCINATI CU FORTA .
    Dar trebuie să fim atenți FRATILOR LA REVOLUTII SI RAZBOAIE CA ASA AU CASTIGAT MINORITATILE MAI MULTE DREPTURI SI PENSII BABANE IN URMA HOLOCAUSTULUI , IN URMA războaielor și revoluțiilor.
    O SOLUTIE SIMPLA PROPUSA SI DE DOCTORUL PAULESCU ESTE RETRAGEREA CETATENIILOR TUTUROR MINORITATILOR CARE SUNT O AMENINTARE LA SIGURANTA NATIONALA A STATULUI ROMAN STAT CRESTIN-ORTODOX pentru CA EI SUNT O AMENINTARE LA SIGURANTA NATIONALA :STATUL ROMAN RISCA SA NU MAI FIE STATUL ROMAN CI STATUL ISRAEL SAU PALESTINA SI IN URMA ACTIUNILOR LOR DE apărare aceste minorități nu fac altceva decât într-un interval mai scurt sau mai lung de timp sa creeze REVOLUTII SI RAZBOAIE pentru că prin acțiunile lor reușesc de fiecare data să stârnească REVOLTA MAJORITATII.DE CE ?PENTRU CA EI NU VOR ALINIEREA LA NIVELUL MAJORITATII PRIN ACESTE DREPTURI CETATENESTI SI STAPANIREA MAJORITATII.
    .Maica Domnului să ajute Noul Israel:)

  • Eu sunt aproape convins că ăsta e planul, să provoace o revoltă. Dacă revolta reușește, cine știe dacă nu au deja pe cineva pregătit care să înlocuiască liderii dați jos (garda curentă, Boris Johnson, Macron, Biden). Dacă nu reușește, și mai bine, planul va continua nestingherit

 2. Cei care lucreaza in HORECA stiu cel mai bine ca pan-dileala Covid 19 nu estse mai breaza decit o gripa comuna.

  • Zău, de-aia s-au vaccinat ca oile și poartă și acuma măști? În România sunt 400,000 în Horeca și nu cred să fi ieșit cineva în stradă…Au negociat cu guvernul și acum toți angajații sunt vaccinați dar poartă în continuare mască la terasele în aer liber… Pe de o parte înțeleg teama de a-ti pierde locul de muncă, majoritatea oamenilor sunt săraci, dar pe de altă parte, nu pot să nu mă enervez la asemenea pasivitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *