Home / Internațional / Germania Încurajează Separatismul în Europa

Germania Încurajează Separatismul în Europa

Nulas Mail
Incorect Politic
Februarie 18, 2018

Germania Încurajează Separatismul în Europa

Germania promite Kosovo sprijin ca toate statele UE să îi recunoască independența și cere Serbiei să o accepte, ca o condiție a aderării la UE.

Agerpres:

Serbia va trebui să accepte independenţa Kosovo pentru a putea adera la Uniunea Europeană, a declarat miercuri seară la Pristina ministrul german de externe, Sigmar Gabriel, care a promis totodată kosovarilor că îi va ajuta pentru a obţine recunoaşterea independenţei şi din partea statelor UE care încă nu au recunoscut-o, România fiind printre ele.

De ce insistă germanii să obțină recunoașterea ca stat a unei enclave populate de niște hibrizi arabo-turco-slavi?

‘Aceasta este condiţia esenţială pentru a merge către Europa’, a insistat ministrul de externe germa.

E genul de Europă de care orice om întreg la cap s-ar feri.

Sigmar Gabriel a mai spus la Pristina că Germania va ajuta Kosovo să obţină recunoaşterea independenţei şi din partea celor cinci state membre ale UE care încă nu au recunoscut această independenţă autoproclamată de kosovari în anul 2008, respectiv România, Spania, Grecia, Cipru şi Slovacia.

Logica e simplă: dacă România recunoaște enclava Kosovo ca stat atunci de ce nu ar recunoaște și așa zisul Ținut Secuiesc? E literalmente aceeași situație.

‘În mod natural, aderarea la UE este obiectivul final. Pentru aceasta una dintre condiţii este să convingem cele cinci state ale UE care nu recunosc Kosovo că o asemenea recunoaştere este logică, întrucât Kosovo nu va mai face parte niciodată din Serbia’

Dementul ăsta declară război României.

Ambasadorul Germaniei în România trebuie de urgență să dea explicații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *