Home / Actualitate / Gata cu Suveranitatea! Taxe și Imigranți

Gata cu Suveranitatea! Taxe și Imigranți

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 3, 2019

Vine căldura. Odată cu ea, vine valul de migranți.

Pregătind terenul pentru invazia islamico-africană, Uniunea Europeană ia măsuri de reducere a suveranității statelor membre.

Activenews:

Comisia Europeană a prezentat miercuri, la Strasbourg, propunerea de înființare a unei agenții pentru controlul frontierelor

Noua agenție va fi un fel de poliție europeană anti-imigrație, cu 1.500 de membri, care ar putea fi detașată rapid acolo unde este nevoie.

Poliție europeană anti-imigrație?

Europa? Anti-imigrație?

Hmmm…

Mai multe state se opun însă acestui proiect care implică, pentru prima dată de la crearea UE, un transfer de suveranitate în materie de apărare a granițelor, potrivit AFP.

Buget dublu și un personal de cel puțin 1.500 de gărzi capabile să intervină în orice moment pe secțiuni de frontieră externă unde se vor constata dificultăți de gestionare din partea statelor membre. La acestea se adaugă un birou special pentru trimiterea în țările de origine a imigranților economici, care nu se califică pentru a primi statutul de refugiat și o structură specială care să primească plângerile celor nemulțumiți de acțiunile agenției.

Cine crede că această agenție pentru controlarea frontierelor europene va fi anti-imigrație, în condițiile în care liderii europeni susțin imigrația, se îmbată cu apă rece.

E o harneală ieftină, o petardă.

UE: Dacă noi controlăm granițele, statele membre nu vor putea opri imigrația.

Obiectivul principal al acestei noi agenții este paza comună a frontierelor europene. Nu venim cu măsuri invazive, ci de suport și prevenție, a declarat comisarul european pentru migrație, Dimitris Avramopoulos.

O astfel de măsură ar însemna un important transfer de suveranitate a țărilor membre către Bruxelles și nu este privit cu ochi buni de unele țări.

Suveranitatea unor state membre nu a fost niciodată privită cu ochi buni de către UE.

Activenews:

Uneori, statele membre invocă suveranitatea națională și regula unanimității doar pentru a bloca inițiativele UE în materie de taxare. De-a lungul anilor, argumentul suveranității a fost folosit pentru a proteja interese naționale specifice. Unele state membre și-au construit modele de business în jurul conceptului de competitivitate a sistemelor lor fiscale, menite să atragă anumite sectoare ale economiei sau anumiți consumatori”, se afirmă în proiectul de foaie de parcurs al Comisiei.

Comisia va încerca, prin implementarea unei așa-numite “clauze-punte”,  „să evite povara necesității de a renegocia în acest sens tratatele de bază ale UE”. Potrivit sursei citate, ținând cont de “reticența majoră a multor state membre UE de a ceda și mai mult din suveranitate, diplomații spun că inițiativa Bruxelles-ului are, în cel mai bun caz, șanse reduse de adoptare”.

Totuși, executivul de la Bruxelles doresc ca, până în 2020, să se desființeze dreptul de veto al statelor membre asupra inițiativelor legislative europene care urmăresc să asigure “o taxare echitabilă și competitivă” la nivelul pieței unice a UE.

Din păcate invocarea suveranității naționale pentru “blocarea” unor “tratate” UE nu este cazul pentru România.

Bandiții din guvern sunt pregătiți să accepte cu brațele deschise invadatorii care odinioară erau respinși de voievozi.

Activenews:

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat referitor la vasele cu migranți din Marea Mediterană, că e necesară accelerarea procesului de finalizare a procedurilor privind aranjamentele temporare.

Ministrul de Interne a precizat că România a înțeles să contribuie alături de alte state membre în această situație, adică să preia o parte dintre migranții pe care Italia refuză să-i mai primească.

Îmi doresc tare mult ca reuniunea de astăzi (joi – n.r.) să aducă un plus de calitate asupra unor soluții pe care dorim să le implementăm în perioada următoare. Președinția lucrează deja dosare importante care privesc gestionarea migrației și securitatea frontierelor. Sunt câteva zile de când ne-am confruntat cu o a doua situație privind vasele cu migranți din Marea Mediterană și cred că este absolut necesar să accelerăm procesul de finalizare a procedurilor privind aranjamentele temporare.

Aranjamentele temporare reprezintă o soluție de răspuns în astfel de situații punctuale de criză, soluție care se bazează pe solidaritate și voluntariat. România a exprimat în nenumărate rânduri convingerea că aceste două principii trebuie să caracterizeze răspunsul Uniunii Europene și tocmai de aceea am înțeles să contribuim la efortul comun al altor stat”, a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan, joi la Parlament.

Fenomenul este îngrijorător întrucât se ia o virtute cum ar fi altruismul sau întrajutorarea și se corupe, se pervertește transformându-se în viciu sinucigaș.

Cum își permite canalia de ministru să vorbească despre solidaritate și voluntariat față de migranți economici (care vin să ia ajutor social și să paraziteze societatea) în timp ce în țară avem bătrâni cu pensii mizere ce abia își duc traiul de pe o zi pe alta și sate cu drumuri în mocirlă adâncă și baie în curte?

MAI anunța, pe 31 ianuarie, în privința migranților blocați pe o navă în apele teritoriale italiene preluați de România, că decizia aceasta, deși nu este fermă, vine ca o confirmare a principiului solidarității membrilor UE pentru gestionarea fenomenului migraționist.

Precizările Ministerului de Interne au venit după ce premierul Italiei, Giuseppe Conte, a declarat că România se numără printre țările care se oferă să primească imigranți extracomunitari aflați la bordul unei nave umanitare blocată într-un port din Sicilia.

Guvernul se pregateste să impună cote obligatorii pentru primării:

https://www.profit.ro/stiri/politic/document-guvernul-vrea-sa-impuna-cote-obligatorii-de-refugiati-pentru-primarii-refugiatii-vor-primi-locuinte-sociale-sau-vor-primi-inapoi-pana-la-50-din-costul-chiriei-18906927?fbclid=IwAR12SVWHGLH0z-1efvRtOE5JPzkjfzGgTXiiQJk2hoh-BAZR6LJIcNS3kbE

La urma urmei mingea este la ei în teren și această decizie are o singură finalitate.

Ce vedem în vest vom simți pe pielea noastră.

Pe unii îi vor zdruncina.

Îi vor trezi.

 

5 comments

 1. Tradatori nenorociti de neam si de tara! Progresista Carmen Dan sa-si cazeze imigranti in casa ei!

  • Daca o sa vina usr si ciolos, dezastrul o sa vina rapid si total.

   • Incorect Politic

    Înainte să fie mai bine, cel mai probabil o să fie mai rău. Propaganda homosexuală, numărul țiganilor, ideologia de gen în școli, legile anticonstituționale, poliția gândirii, toate se vor amplifica. Noi să fim pregătiți să arătăm acest rău în toată goliciunea lui pentru a trezi oameni.

 2. Ar fi amuzant daca nu ar fi aceasta perversiune de numire a INVADATORILOR drept “migranti” sau “refuguati”.
  Niciodata vreun popor nu a stat “capra” sa fie colonizat de migraTORI ci s-au luptat pe viata si pe moarte ca sascape de aceasta raie!
  Ce razboaie sint de se refugiaza?
  De ce nu se refugiaza la vecini – ca acolo este imediata “scapare” de pericol, dupa trecerea granitei fiind de neajuns de acei “rai” de care fug sa-si scape viata!?!?
  Ce fel de refugiati sint cand vin cu iphone si carduri incarcate cu “valuta”, cu lanturi de aur la gat, incaltaminte Nike, blue-jeans Denim…???
  Ce fel de refugiati sint – aproape toti sint barbati tineri; si-au lasat mamele, surorile, nevestele (care or fi avand… unii si cate 3, 4 neveste si 10 – 15 copii) … fiindca ei sint slabi in fata pericolelor?
  Ce fel de refugiati sint care-si viziteaza rudele din tara-pericol de moarte in fiecare an si de cate 2, 3 ori???
  Pana unde merge aceasta prostituare in fata satanicei UE si a planurilor jidanesti de distrugere a tarilor crestine?

  • Vezi tu nu prea are conteaza ce vrei tu sau oricine altcineva, atat timp cat Romania are o populatie in scadere, o forta de munca care pleaca in masa si pensionari este garantat ca tara sa fie complet de acord cu primirea de asemenea omani.Si dupa cum putea vedea in Vest nici acuma in pragul colapsului demografic nu fac nimic pentru a opri aceste schimbari etnice.Deci cu alte cuvinte fii calm caci Romania nu va prinde inca un deceniu daca o tina asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *