Home / Problema Țigănească / Ionuț Potlog – un Nebun Periculos în Libertate

Ionuț Potlog – un Nebun Periculos în Libertate

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 3, 2019

În atenția tuturor constănțenilor, aveți un nebun pe străzi.

Povestea sa face parte dintr-o poveste mai lungă despre țigani și țiganizați.

Protagonistul acestui episod este Ionuț Potlog, un fost bodyguard de-al lui Mazăre, care are legături strânse cu Irimia Mugurel, un țigan parazitar, asistat social.

Colegii de la Naționaliști ne prezintă personajele:

Din seria „muschii mei minte nu are!”

Ce legatura exista intre Ionut Potlog si Irimia Mugurel? Aparent, niciuna. Unul se drogheaza zilnic si e mort dupa averi, celalalt traieste de pe o zi pe alta din ajutor social si vinde masini fara bon fiscal.

Şi totuşi, cei doi au şi câteva trăsături comune in afara de faptul ca sunt cumnati. În primul rând, faptul că nu au niciun Dumnezeu. Apoi, îi uneşte statutul de teribilişti cu probleme la tărtăcuţă si care nu vor sa lucreze cinstit pentru ca „munca e grea si cere timp”.

Şi Ionut si Mugurel s-au străduit mult să-şi arate hidoşenia. Acum se plâng că sunt trataţi ca nişte ciumaţi? Asta mai ales dupa ce au facut circ la o inmormantare in familie unde s-au batut ca niste chiori, reusind doar sa se faca de bacanie in fata celor prezenti si nu numai.

Acum, specimenul din Constanta arunca cu laturi in toate rudele sale de la Buzau.

Ionuț Potlog - un Nebun Periculos în Libertate

Acum vine partea cu adevărat interesantă…

Va pun la dispozitie o parte din mesajele primite de la „traficantul de serivici”… Ionut Potlog din Constanta, ruda cu Irimia Mugurel domiciliat in Jud. Buzau, Comuna Movila Banului, sat Cioranca:

Drogatul cu prombleme psihice ameninta si blesteama pana si BEBELUSI … ba mai ales, spune despre cumnatul sau, Irimia Mugurel, ca a facut INCEST cu fiica sa – Bianca … si ca de acolo provine copilul.

Nici maimuțele nu fac așa ceva, cumva țiganii reușesc să depășească orice așteptare, oricât de joasă ar fi, demonstrează că se poate mai rău.

Dupa cum puteti observa mai jos, acest parazit social care se rezuma la amenintat copilasi, a trait cel mai probabil o trauma la viata sa, un abuz… altfel nu se explica un astfel de comportament dubios care denota obsesia lui pentru incest! Un om normal psihic nu se poate gandi la asa ceva …nici nu mai spun sa scoata asemenea afirmatii pe gura.

Ionuț Potlog - un Nebun Periculos în Libertate

ATENȚIE: Următoarele pasaje conțin expresii blasfemitoare și injurii “ca la ușa cortului”:

Navigând prin sutele de mesaje am ajuns la câteva concluzii.

  1. Am pierdut 2 puncte de IQ.
  2. Pentru meseria de bodyguard se face o selecție riguroasă pe baza criteriului “mușchii mei minte nu are”.
  3. Nu avem nevoie de spitale, nici de catedrale, ci de multe sanatorii.

Mesajele astea seamănă cu shitpostingul pe Metin 2 sau răfuielile virtuale de pe yahoo messenger în epoca de aur.

În timpul nopții din 27-28 Ianuarie, Ionuț “Olog de Minte” Potlog a continuat, de la 3 dimineața până la 7, să dea SMS-uri pline cu injurii și blesteme, scrise incorect gramatical, la care a primit răspuns abia la ora 12:

Toate cele 104 pagini de mesaje, în total cred că peste 1000 de SMS-uri, pot fi citite aici: http://www.nationalisti.ro/cine-este-ionut-potlog-din-constanta-si-ce-legaturi-are-cu-irimia-mugurel/

Nu sunt medic, dar nu trebuie să ai diplomă în psihologie medicală ca să-ți dai seama că are grave tulburări mentale.

Acest om, Ionuț Potlog, în prezent aflat în libertate, este un pericol public real care în trecut a snopit în bătaie un fotbalist pentru că și-a permis să răspundă înjurăturilor lui Radu Mazăre.

p.s.: Potlog Ionut se lauda ca a fost bodyguardul lui Radu Mazare!

Era sa uit ceva despre acest „olog mintal”, pardon …Potlog … respectiv un articol aparut in presa in urma cu cativa ani:

Fanii Petrolului au luat foc şi îl ameninţă pe primarul Constanţei cu acţiuni de protest şi mitinguri

Fanii Petrolului nu au rămas indiferenţi după conflictul izbucnit între fotbalistul Younes Hamza şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, aceştia demarând mai multe acţiuni de protest împotriva edilului. Întrebat dacă a depus plângere împotriva jucătorului tunisian, aşa cum susţinea că o va face, Radu Mazăre a răspuns pentru „Replica”: „nu am depus încă”, lăsând să se înţeleagă că în perioada următoare este posibil să depună plângere. Vă reamintim că între primarul Radu Mazăre şi jucătorul Petrolului a pornit un scandal după ce Younes Hamza a acuzat că a fost bătut de gărzile de corp ale edilului, iar de cealaltă parte Radu Mazăre spune că jucătorul era să îl omoare cu skijetul, în largul mării. Potrivit lui Hamza, edilul a început să-l înjure din senin, iar el i-a răspuns cu aceeaşi monedă. Imediat, gărzile de corp ale lui Mazăre au tăbărât pe Hamza cu pumnii şi i-au cauzat acestuia mai multe răni. „Îmi voi căuta dreptate în justiţie. Nu este posibil aşa ceva, nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Nu suntem animale. Sunt sigur că a fost Radu Mazăre. În acest moment am un ochi vânăt, nu pot vedea cu el. Dacă nu îmi voi găsi dreptatea, voi pleca din România. Martorul meu este Ben Youssef, de la Astra, care a venit şi el în locul unde s-a produs altercaţia”, a spus Hamza la DigiSport. Radu Mazare a reacţionat la ProTv: „Era să mă omoare! A fost tentativă de omor. Nu este adevărat ce a spus Hamza. Este exact invers, o să fac plângere împotriva lui. A fost tentativă de omor. Era să mă lovească cu sky jetul, să mă omoare”, a declarat primarul Constanţei.

Despre țiganul Irimia Mugurel puteți citi – AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *