Home / Problema Țigănească / Cum FURĂ Unii Ajutoare Sociale

Cum FURĂ Unii Ajutoare Sociale

Incorect Politic
Februarie 22, 2019

Cum FURĂ Unii Ajutoare Sociale

Cazuri sunt multe. Dar am ales sa va prezint ceva recent. Este vorba despre un cetatean roman de „etnie neprecizata” Irimia Mugurel din Judetul Buzau, Cioranca – Movila Banului.

Acesta a reusit sa bata recordul infractiunilor produse in zona sa:

– service auto clandestin
– evaziune fiscala prin nedeclararea si neplata taxelor la ANAF
– vanzare de masini in regim „samsar”
– fals in declaratii la Primaria Comunei Movila Banului privind AJUTORUL SOCIAL, acesta declarand ca locuieste impreuna cu nevasta, Curcubet Diana Maria, ceea ce nu este adevarat.

In cadrul mai multor procese, femeia a declarat ca locuieste in Mun. Buzau … DOAR cu fiica si nepotul sau. Dar sa nu uitam de cel mai grav lucru: ajutoarele sociale NU se pot lua daca cineva din familie munceste, iar femeia amintita mai sus … lucreaza! Cel putin asa a declarat in fata instantelor de judecata (fapte verificabile la Judecatoria Buzau).

Cu dedicatie pentru „Cersetorul Social”:

UPDATE: Din infromatiile detinute, Curcubet Diana Maria nici macar nu este sotia lui. Asa ca revin cu intrebarea: cat de „legala” e toata mocirla asta? 🙂

Din informatiile venite pe surse, personajul principal din articol se lauda ca „este prieten cu primarul” din Movila Banului. Sa fie oare asa? Lasam autoritatile sa faca lumina.

Aveti aici un document privitor la Irimia Mugurel unde BENEFICIAZA DE AJUTOR SOCIAL pentru doua persoane in MOD DUBIOS:

“Declararea unui numar mai mare de membri de familie sau a unor venituri mai mici decat cele reale, in scopul vadit de a obtine foloase materiale necuvenite, constituie infractiune de fals, uz de fals sau inselaciune, dupa caz, si se pedepseste potrivit dispozitiilor Codului penal”, se mai arată în OUG nr. 70/2011.

-Va urma- dar pana atunci va recomand:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *