Home / Chestiunea Jidănească / Fresca lui Ioan Roșca: Ce nu se învață la școală! Cea mai incorectă politic emisiune din 2023

Fresca lui Ioan Roșca: Ce nu se învață la școală! Cea mai incorectă politic emisiune din 2023

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 13, 2023

Fresca lui Ioan Roșca: Ce nu se învață la școală! Cea mai incorectă politic emisiune din 2023

Fresca lui Ioan Roșca:

Ce nu se învață la școală! Cea mai incorectă politic emisiune din 2023

 

Probabil din ultimul deceniu. Fresca lui Ioan Roșca reprezintă instrumentul suprem de studiu al chestiunii jidovești din România.

Săpăturile, efortul, cercetarea și difuzarea făcută de Ioan Roșca merită respect veșnic și face cinste Neamului românesc.

Încă mai suntem în Istorie, încă mai zvâcnim, încă mai avem o conștiință națională!

Această emisiune are aproape patru ore și trece prin 200 de ani de istorie, ar putea fi vizionată la școală dacă am avea o școală românească.

Este pur și simplu arhanghelică.

Rumble: https://rumble.com/v3uaf2p-dincolo-de-orizont-cum-ne-a-fost-msluit-istoria-cu-ioan-roca.html

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=B1LtSED0FQ0

Sunt tot mulți patrioți care au curajul să vorbească și să abordeze subiectele tabu, dar niciunul până acum nu a alcătuit un studiu atât de amplu ca Fresca lui Ioan Roșca.

Notă: Fresca nu merge de pe mobil, trebuie accesată pe ecran mare de laptop sau computer personal sau ordinator, cum îi zic francezii.

Sterie CIUMETTI

7 comments

 1. Excelent domnul Ioan Rosca, foarte multe informatii pe care practic nimeni nu le stie. Aproape tot ce stim despre istorie e fals sau trunchiat.

  Avem nevoie de mai multi oameni care gandesc dintr-o perspectiva logica, nu religioasa.

 2. Conceptul de “hiperistorie”, din ce înțeleg, o metodă de prezentare a istoriei cu ajutorul hyperlink-urilor dispuse în cazul “Fresca” în formă matricială cu o dimensiune de autori și una de teme, pe o suprafață de afișare nu l-am mai întâlnit până acum. Hyperlink-urile folosite pentru a insera referințe în text nu sunt în general ordonate în marile surse de cunoaștere generice precum Wikipedia. Există pagini de date în format tabelar pentru diverse prezentări tehnice, de felul rapoartelor de date, dar nu am cunoștință de alte aplicații de învățare rapidă și structurată, pare o idee originală românească.

 3. Nu voi comite impietatea de a vorbi în câteva rânduri despre importanța ieșită din comun a frescei domnului Ioan Roșca, despre efortul de Sisif pe care acest intelectual de excepție l-a făcut, nici despre sentimentele patriotice care l-au motivat. Voi spune mult mai puțin. Cei care puteți, descărcați și emisiunea aceasta, pe care o puteți asculta apoi cu multă atenție, ca pe o prelegere pe care mă îndoiesc că o mai puteți asculta în altă parte. Cei cere vor înțelege sfaturile practice și îndrumările pe care domnul Roșca ni le dă, își vor da seama cât de spălați pe creier suntem majoritatea, cum am fost deformați intelectual și ce putem face pe cont propriu pentru a mai repara câte ceva. Mă refer mai ales la cei tineri dintre noi, indiferent la ce universități de prestigiu sunt ei studenți. Cei care s-au dezobișnuit să gândească, mai au o șansă cu această emisiune. După ce vor fi biruit acest prim obstacol, pot începe să studieze și rezultatul muncii domnului Roșca, anume Fresca.

 4. Informația din Fresca ar trebui salvata in format PDF ( Cuprinsul conținând / fiind structurat pe un Index de Autori si un Index Tematic (ordonate alfabetic)), pentru un acces mai larg si pentru salvarea distribuită a informației (in loc sa fie accesibilă doar pe site-ul sursă)

  • La fel am propus și eu. Mai precis, acest lucru mi l-aș dori. Mai ales că nu avem nicio garanție că Fresca nu va fi dată jos de pe internet în scurtă vreme. Eu unul aș fi dispus să cumpăr volumele respective. Nu mă dau banii afară din casă dar nu pot să nu admit faptul că munca domnului Roșca trebuie răsplătită cumva.

 5. Pentru zile negre probabil că ar trebui descărcat conținutul cu totul , apoi activat IIS din Windows și aplicația ar avea întrega funcționalitate din browser, dar nu am încercat. Nu știu dacă recolonizarea cu evrei este iminentă, ar putea fi cazul în funcție de cum merg lucrurile în Orientul Mijlociu, depopularea unor regiuni din Ucraina și îndatorarea masivă a acestei țări ca urmare a războiului ar fi de asemenea un semnal de alarmă. În orice caz vectorul principal și precondiția iudaizării este coruperea elitelor. Este o strădanie pentru controlul ocult al instituțiilor și a narativului anticorupție.La întrebarea fundamentală : “dacă ni s-ar oferi 10 milioane de dolari câți dintre noi ar rezistă?”, domnul Roșca oferă și o sugestie despre ce anume ar putea întări un om, bineînțeles nu întotdeauna aplicabilă la nivel individual. Cred că reculpabilizarea victimelor comunismului din anii 50 precum și o furie renăscută împotriva “popilor”, de data asta dintr-o perspectivă “liberală” , alături de înmulțirea în clipurile publicitare a oamenilor de alte rase pentru a ne obișnui cu imigrația masivă indică principalele direcții.

 6. Folosiți https://www.keepvid.to/1
  pt.descărcare video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *