Home / Internațional / Frenezie Satanică în S.U.A. – Femeile Drăcoaicele și “dreptul” să-și ucidă pruncii!

Frenezie Satanică în S.U.A. – Femeile Drăcoaicele și “dreptul” să-și ucidă pruncii!

Incorect Politic
Mai 11, 2022

Frenezie Satanică în S.U.A. - Femeile și "dreptul" să-și ucidă pruncii!

Frenezie Satanică în S.U.A. – Femeile Drăcoaicele și “dreptul” să-și ucidă pruncii!

Via ActiveNews:

Weekendul trecut, marcat, în SUA, de sărbătorirea Zilei Mamei (8 mai), au avut loc o serie de acte de vandalism pro-avort, însoțite de manifestări vulgare, în contextul în care se întrevede posibilitatea ca avortul la cerere în toate cele nouă luni de sarcină să nu mai fie o normalitate în mare parte din SUA, dacă statele vor putea să își stabilească propriile legi privind avortul, transmite LifeSiteNews.

În urma scurgerii unei informații potrivit căreia Curtea Supremă ar intenționa să revoce Roe v. Wade, decizia din 1973 prin care s-a impus avortul la cerere în întreaga țară, activiștii pro-avort au lansat un apel către susținătorii lor de a lua cu asalt bisericile catolice, cu scopul de a tulbura slujbele. Informația scursă, despre care președintele Curții Supreme de Justiție, John Roberts, a spus că este reală, deși nu reprezintă încă decizia finală a Curții, le-ar permite statelor să adopte propriile legi privind avortul.

Sâmbătă, un grup de activiști pro-avort s-au adunat în fața catedralei istorice Sf. Patrick din New York și i-au hărțuit pe catolicii care participau la un eveniment pro-viață organizat de biserică, constând din Sfânta Liturghie, urmată de recitarea rozariului lângă centrul de avorturi Planned Parenthood din apropiere.

În filmările și fotografiile de la eveniment se vede cum manifestanții pro-viață stau pe treptele bisericii recitând rozariul și cântând „Ave Maria”, în timp ce contramanifestanții scandau sloganuri, ținând în mâini pancarte cu mesaje precum „avortul este îngrijire medicală” și „avortul este un dar”.

Într-o filmare care a devenit între timp virală, o susținătoare a avortului îmbrăcată în costum de baie agita niște păpuși de plastic legate între ele cu o fâșie de material roz și striga că „omoară bebelușii”, simulând avortul într-o pantomimă macabră.

Un alt grup de activiști pro-avort au fost escortați duminică dimineața afară din Catedrala „Our Lady of the Angels” din Los Angeles după ce au încercat să întrerupă slujba. Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de momentul Împărtășaniei.

Sediul unui grup pro-viață din Wisconsin a fost incendiat și vandalizat. Mai multe biserici catolice și centre pro-viață au fost, de asemenea, vandalizate. Vedeți AICI lista completă a tuturor lăcașurilor de cult și centrelor pro-viață vandalizate în acest weekend.

Activiștii pro-viață se așteaptă ca astfel de activități să continue pe toată durata primăverii și a verii, în special dacă decizia Roe vs. Wade va fi revocată.

7 comments

 1. Maica Pelaghia CIOBOTEA

  FEMEI SAU DRĂCOAICE?

 2. A nu se confunda organizațiile “pro-life” din America cu Nicolae Tănase:

  https://stallman.org/antiglossary.html

  “People who assert that fetuses are human beings, and that their lives are sacred but ONLY UNTIL THEY ARE BORN, use the term ‘pro-life’ to pass themselves off as supporters of human rights. Let’s not promote their pretense.”

  Trebuie menționat că Biblia nu se opune avorturilor pe nicăieri, deși printre opozanții avorturilor se numără și extremistul catolic Christopher Hitchens:

  https://rationalwiki.org/wiki/Christopher_Hitchens#Abortion

  “Hitchens personally opposed abortion, even going so far as to name himself philosophically pro-life […] In a 1990 article in the Washington Times, he stated, ‘I can’t think of a single circumstance in which I’d favor emptying a woman’s uterus.'”

  Cei care fac scandal în fața bisericilor habar n-au de nimic iar problema nu se rezolvă prin legi ci prin sprijin acordat femeilor și copiilor, pentru că știm toți ce se întâmpla înainte de 1990. E ușor să dai o lege, să condamni pe toată lumea și să te lauzi cât de “pro-life” ești.

  • Serios Matei?

   În Biblie nu se folosește cuvântul „avort” cu sensul de întrerupere provocată a unei sarcini. Totuși, multe versete din Biblie arată punctul de vedere al lui Dumnezeu cu privire la viața omului, inclusiv cea a unui fetus.
   Viața este un dar de la Dumnezeu. (Geneza 9:6; Psalmul 36:9) În ochii lui, viața tuturor oamenilor este prețioasă, inclusiv viața unui copil aflat în pântecele mamei lui. Așadar, uciderea intenționată a unui fetus se consideră omor.

   Legea dată de Dumnezeu Israelului antic stipula: „Dacă niște bărbați se bat și lovesc o femeie însărcinată, iar copilul ei se naște, dar nu are loc un accident mortal, vinovatului i se va impune plata unei despăgubiri, după cum îi va cere soțul femeii; și el va trebui s-o dea prin judecători. Dar, dacă are loc un accident mortal, să dai suflet pentru suflet”. (Exodul 21:22, 23) *

 3. “Viața este un dar de la Dumnezeu.” (aronel)

  Oare ce mai face aiurel?… În orice caz, tu când dai cuiva un “dar” mai ai vreo pretenție de la persoana respectivă? Sau ești de acord că ceea ce ai dat trece în proprietatea ei și poate să facă ce vrea cu el (în cazul în care nu-l refuză, că e și asta o posibilitate)?

  N-am găsit traducerea din care ai luat versetele din Exodul, pentru că aici contează foarte mult. Cea mai bună traducere în română pe care am găsit-o, după părerea mea, e a lui Bartolomeu Anania (cu unele excepții):

  “Dacă doi oameni, luându-se la bătaie, vor lovi o femeie însărcinată și aceasta va lepăda pruncul ne’mplinit, [vinovatul] va fi pus să plătească despăgubirea pe care o va cere bărbatul femeii; va plăti atât cât se cuvine; dar dacă pruncul va fi împlinit, atunci se va da suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte,…”

  Deci ar rezulta că “pruncul ne’mplinit” valorează niște bani, adică nimic, iar în engleză ia și descurcă-te:

  https://www.biblegateway.com/verse/en/Exodus%2021:22

  Însă:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Preterm_birth#Survival

  De asemenea, versetele se referă la o situație specifică: “Dacă doi oameni, luându-se la bătaie,…” și nu la pierderea unei sarcini/nașterea prematură (care dintre ele?) în general.

 4. dom’le: e ca cu mascarea, auto-asumata,CA IN CHINA!(nu credem ca macar PCC a reushit miliarde de avorturi,le-a spus doar ca ” 1 familie 1 copil “).

Leave a Reply

Your email address will not be published.