Home / Actualitate / FRAUDĂ ELECTORALĂ surprinsă pe video: Membri USR-PLUS umblă la sacii cu voturi, păziţi de jandarmi, în Sectorul 1

FRAUDĂ ELECTORALĂ surprinsă pe video: Membri USR-PLUS umblă la sacii cu voturi, păziţi de jandarmi, în Sectorul 1

Incorect Politic
Septembrie 30, 2020

Via Nationalisti:

IMAGINILE FRAUDEI LA ALEGERI: Presupuşi membri USR-PLUS umblă la sacii cu voturi, păziţi de jandarmi, în Sectorul 1

Mihai Gâdea a prezentat în această seară, în exclusivitate, imagini cu mai multe persoane, care ar fi membrii USR-PLUS, care umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1

În sala în care erau sacii sigilaţi cu voturi intră nişte membri, din toate datele, ai USR, şi caută nişte saci – a spus Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

FRAUDĂ ELECTORALĂ surprinsă pe video

Anca Dunca, membru în Biroul Electoral Sector 1, a declarat, miercuri seara, la Antena3, că la unele secții de votare au existat mai multe voturi decât alegători, declarând, că fără niciun dubiu, alegerile de la Sectorul 1 au fost fraudate. Anca Dunca a anunțat că va sesiza Parchetul. Mihai Gâdea a prezentat în această seară, în exclusivitate, imagini cu mai multe persoane, care ar fi membrii USR-PLUS, care umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripție a Sectorului 1. În sala în care erau sacii sigilați cu voturi intră niște membri, din toate datele, ai USR, și caută niște saci – a spus Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Un nou scandal a izbucnit miercuri seara în fața Biroului Electoral al Sectorului 1, acolo unde mai mulți protestatari s-au adunat nemulțumiți de faptul că Biroul Electoral Central a respins contestația depusă de PSD cu privire la alegerile desfășurate în Sectorul 1. În plus, aceștia acuză că mai mulți membri USR ar fi dus acolo saci cu buletine de vot.
Printre manifestanții prezenți acolo se numără și Oana Lovin și Codruța Cerva, care au acuzat jandarmii de intimidare. La rândul lor, jandarmii i-au avertizat să protesteze pașnic, altfel vor fi nevoiți să-i rețină. Oamenii adunați în fața Biroul Electoral al Sectorului 1 scandează „Jandarmeria apăra hoția”.

Mai mulți membri ai USR ar fi adus acolo saci cu buletine de vot.

„Eu am fost sunat de către un membru al Biroului Electoral de Sector din partea PSD, o femeie. Era disperată că au intrat 30 de membri ai USR în secția de votare, cu sacii în mână, jandarmii permițând, iar doamna a vrut să intre în calitatea ei, să verifice dacă s-au rupt sigiliile.

Nu i s-a permis timp de aproape 40 de minute. S-a sunat la 112 de nenumărate ori, nimeni nu venea. Aici jandarmi i-au interzis intrarea, membrilor biroului. USR-iștii erau sus”, a spus Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache”, la Sinteza zilei.

One comment

  1. La PGMB nu stiu si nu ma mai intereseaza : GABRIELA FIREA A PIERDUT PE MANA EI . La cat si-a batut joc de bucuresteni , la cat si-a batut joc SI-A FACUT CE-A VRUT EA CU BANI CAPITALEI merita nu doar s a piarda { era previzibil un votl negativ } ci si , intr-o perioada de timp cat mai scurta , sa-i aiva pe cap pe tipii de la Curtea de Conturi care s-o caute si-n… La sectorul 1 insa ,ma cam indoiesc de faptul ca , locuitorii bucuresteni ai sectorului 1 si-ar fi rupt camasile d e pe ei din dorinta de-a o avea pe Clotilde Armand la Primarie . Cine-i Clotilde Armand in afara faptului ca vorbest mult si-ti intoarce portofelul din vorbe ? Adica acum Daniel Tudorache le pute alora din sectorul 1 si-au gasit Channel 5 in persoana doamnei Armand ? In orice tara civilizata , cat d e cat civilizata si nu intr-o previzibil viitoare republica bananiera , la ora asta era dat deja semnalul de la BEC sau de la AE care-o fi mai competenta , fie pentru renumararea voturilor fie pentru repetarea procesului electoral la acea primarie cel putin . Intr-o tara condusa cu spor de catre Klaus Werner Johannis + Ludovic Orban acest lucru pare d e domeniul SF asa incat nici nu ma astept ca BEC-ul sa intervina si s a faca unul dintre cele doua lucruri enumerate mai sus . Asta arata cat le pasa de romanii ce-au fost totusi chemati la urne in pofida temerilor unei infectari . Exemplul lui Emanuel Macron din primavara ,cand si-a chemat compatriotii la vor fara sa-i pese de urmari , urmari ce s-au vazut aproape instantaneu , vad ca nu le-a servit la nimic . Acestia-s oamenii care au pretentia ca masele sa-i urmeze fara sa gandeasca caci , ei vor gandii pentru mase .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *