Home / Internațional / Franța: ÎNDEMN LA REVOLTĂ Împotriva lui Macron

Franța: ÎNDEMN LA REVOLTĂ Împotriva lui Macron

Caroline Gunderode
Incorect Politic
August 27, 2019

“Iată dece , ca să încheiem cât de repede cu psihopatul Macron , două acțiuni majore trebuiesc anticipate:

-grevă  generală fără limite {de timp}

-o răscoală monstru de mai multe milioane de personae prezente în aceeași zi care să se concentreze la Paris și care să constrângă Armata să ia atitudine , să se declare fie de partea poporului pe care se presupune că îl apară ,  fie de partea uzurpatorului Macron , știind că 70% dintre francezi îl resping . A sunat ora adevărului !”

 

“Se soulever ou devenir des esclaves”.

 Sau ne răsculăm sau devenim sclavi !

 

“Aici nu e vorba despre un apel la violență, despre un apel la crimă, ci este  vorba despre faptul că orice ființă umană care nu atentează la viață altei ființe umane , ci din contră, ea este amenințată de violențe, face ca ea să trebuiască să recurgă la legitimă apărare , la apărarea vieții celuilalt, atunci   când viață celuilalt este amenințată așa cum a făcut  acest admirabil Cristoph Dettinger {adăugăm noi , care a atacat polițiștii cu mâinile goale întrucât încercau să ucidă în bătaie o bătrână căzută la picioarele lui datorită loviturilor unor polițiști scelerati ce luptau cu violență  contra vestelor galbene – culmea e că Dettinger este țigan, a făcut box, e cu domiciliu stabil,este integrat, avea servici, e însurat cu o franțuzoaică fină și deșteaptă cu care are copii și plătește taxe, iar francezii din jurul lui îi ajută familia ca să nu ajungă în stradă, acum că este închis, fiecare recunoscându-i meritele de luptător în numele vestelor  galbene, așa cum ar fi trebuit să fie întreg poporul francez – și n-a fost încă !}  boxeur   care merită să fie onorat de către națiune drept erou  în loc să fie condamnat la închisoare și amendă în mod las, așa cum a fost condamnat de către regimul macronian , al unui  fanatic care nu știe decât să guverneze prin violență și constrângere .

O anumită  Elena nenorocit – glorioasă, Pilichovski, care aparține editocraților, acestor “merdiateux” (= “căcănari mediatici” ) care prosperă datorită acestei “merdia”(= “media de rahat” ), sugerase că vor trebui să existe morți printre vestele galbene pentru ca această mișcare să înceteze . Ceea ce dovedește că trebuie să ne conștientizăm și să nu mai fim “drăguți” cu regimul lui Macron…

Ori ne apărăm ori devenim sclavii regimului macronian , care nu se va da în lături de la nici o  mârșăvie . Macron este un nebun . Vestele galbene au încercat să ridice o baricadă de apărare contra nebunului . Din păcate nu ajunge ! Voi sunteți o generație de ramoliți sterilizați de televiziune , de jocuri video cretinizante și de voința oligarhilor  noii ordini mondiale, adică de voința lui Macron să vă abrutizeze că să nu vedeți realitatea vieții … dar asta vă  va atacă profund .

Terorismul a fost inițiat și exercitat de puternicii lumii .

USA este în spatele celor mai multe atentate care au zguduit Franța etc .

Trăim într-un sistem financiar cu care suntem terorizați și care nu are niciun sens … dispariția banilor lichizi  etc !

Tot asta e propagandă stil nazist pentru a impune mai bine legi abjecte . Deci nu uitați voi ăștia care dormiți pe perne moi , toți veți fi atinși de acest zionist care vrea să reducă populația lumii la jumate sau și mai și , spre a domina în exclusivitate cu o minoritate extrem de redusă . {Nu zice Jacques Attali că toți cei ce sunt peste 65 de ani și n-au joburi, trebuiesc eutanasiați???}

Suntem în război cu niște indivizi care vor să ne distrugă toată asigurarea socială, vor să ne distrugă familia, toate resursele , pe care vor  să le precarizeze cu orice preț!

Macron  urăște mica întreprindere  pe care vrea cu orice preț să o precarizeze – vezi bijuteria noastră industrială Alstom, prădată  ? Vrea cenzura totală a informației și a liberei exprimări , vrea , ne vrea aduși la mizeria  lumii a treia, pentru satisfacția nababilor îmbogățiți ca el, Macron,  fără justificare  ! Miliarde de taxe disparate anual ?

Stați fără să reacționați în fața acestui psihopat ? Ca și Pol Pot care a masacrat 4 milioane în această țară minunată, Cambodjia , Macron va merge până la capăt, acest uzurpator !

Vestele galbene nu mai trebuie să rămână gentili căci ne aflăm puși cu spatele la zid de către acest nebun, Macron. De către miliția lui gestapista .

Trebuie o schimbare radicală.

Trebuie să instaurăm o democrație directă.

Întrebați-vă : sunt eu pe lumea asta ca să sufăr la comanda unui nebun ca Macron ?

Trebuie să ne batem pentru demnitatea umană ! Trebuie să mișcați !

Două persoane asasinate din 14 morți în cadrul mișcării de stradă . Rănite și mutilate cu 4-5000 răniți – l-ați văzut cerându-și iertare ?

Toți trădătorii și uzurpatorii veți plăti căci va există o epurare făcută de judecători populari , nu de criminalii voștri din miliția gestapista a  lui Macron .

Istoria ne arată că doar revolte de mare amploare sunt capabile de a genera contraforța necesară pentru a răsturna anomaliile din stilul lui Macron . Violența și escrocheria lui crasă .Milițienii lui sunt niște cretini care vor plăti  pentru acțiunile lor în numele lui.

Trebuie două mișcări mari :

-grevă generală fără limită

-o manifestare de masă de foarte mare amplitudine care să mărșăluiască spre Paris spre a constrânge armata să-și aleagă tabăra – să nu uite armata că ea este aici pentru a apară poporul, nu pe uzurpatorul Macron și ai lui.

7 comments

 1. cred ca s-a stins miscarea astora. sa mai asteptam, sa mai vedem.

  • ei declara ca este imposibil sa se stinga miscare chiar daca momentan isi refac fortele .
   Aceste pauze sau incetiniri nu constituie dovezi de renuntare . declara jiletcile galbene in numeroase interviuri.
   Se pare ca au fost infiltrate elementele mossadului printre ofiterii de politie de la varf, care au comandat astfel , datorita acestor elemente infiltrate , mutilarea cu arme letale – desi declarate de politie drept neletale – a unui numar extrem de mare , cum se vede mai sus , precum si a 14 morti
   Actualmente sunt MII DE PROCESE IN DERULARE care vor stabili cine sunt criminalii , procese urmarite de opinia publica .
   SETEA DE DREPTATE SE COAGULEAZA IAR POPORUL FRANTEI FIERBE !
   Observati cum ajuta lumea familia lui Cristof Dettinger, devenit erou national, ajuta fiecare cum poate , fie si cu cate 5 euro, ca sa nu-i ajunga familia in strada ?
   Aceste fapte unesc oamenii !
   Vom vedea ce urmeaza .

 2. Multumim pentru afisare minunatului Maestru Sterie Ciumetti, personalitate emblematica de patriot care isi constientizeaza natia si neamul prin ascutimea mintii sale , cu o pasiune pentru adevar si o energie cum nu le dovedim multi, decisive in acest ceas de restriste si desperare cand tocmai traim colapsul in desfasurare, al Romaniei . Precum si al intregii Europe.
  Consider ca situatia si indemnul acestui francez catre poporul Frantei, devastate de finantisti verosi, de serpii lor guvernamentali si mediatici plini venin fata de poporul francez al carui sange il sug, putregai platit si dinafara dar si din taxele faraminoase , acele miliarde anuale, care dispar ca si la noi, fara urma, in buzunarele lor hulpave, in timp ce poporul – si la ei ca si la noi – ramane fara spitale fara scoli normale cu educatia de nobila traditie adevarat europeana , fara transport , si fara taranii care se spanzura cu miile in fiecare an caci sunt sabotati si subminati de globalisti , cat si de imigratia fortata, total necontrolata, consider deci ca indemnul acestui francez catre poporul lui NI SE POTRIVESTE SI NOUA, poporului roman , delapidat, mintit si lent-exterminat, CA O MANUSA !

  Daca nu ne cerem drepturile acum, pe cale pasnica dar cu forta numarului maxim de contestatari ai acestei caste exterminatorii care a preluat tara fara nici o legitimitate , si care vrea alegeri aranjate pe la spate ca sa ramana la putere pe vesnicie, maine s-ar putea sa fie prea tarziu si riscam, daca ignoram adevarata noastra situatie de maxima gravitate, sa ramanem sclavi pe veci, sub carcasa internationala si nationala , a acestor cumplit de perversi criminali bolnavi de lacomie .
  Exact asa precum isi ameninta cu atata desperare acest francez , propriul sau popor obidit !

  • Fiecare secundă care trece fără acţiune din partea poporului, dă şansa apartiţiei unui nou cap al hidrei, despre care se ştia că există încă de pe vremea când, la Timişoara s-a cerut celebrul “punct 8” – LUSTRAŢIA. De asemenea, o grămadă de dovezi apar şi în filmuleţul din articolul apărut astăzi despre Mircea Diaconu, mulţimea aia de “indivizi oarecare” se cunoşteau TOŢI între ei – uitaţi-vă cum se fac şi se desfac grupuri şi grupuleţe de proaspeţi “revoluţionari” !

   Astăzi, după 20 de ani de alegeri / re-alegeri şi migrări pe la diverse partide, toţi ştiu despre toţi, toţi se susţin şi se şantajează între ei în detrimentul nostru. Iar noi suntem îndopaţi cu toate chimicalele şi îndobitociţi de toate televiziunile şi ziarele şi nu mai reuşim decât să alergăm căpiaţi în caruselul cotidian: pat – masă – serviciu – TV – facebook – masă – pat, să ne înghesuim de luni până vineri în autobuze şi metrouri, iar de vineri până luni pe DN-uri, pe Valea Prahovei sau pe Litoral, dacă nu am “prins” un avion spre staţiunile din tările vecine unde , de asemenea, ne înghesuim în ţarcuri, în hoteluri all-inclusive unde înghesuim potol în maţe.

   • “Bine scrieti cand remarcati urmatoarele:
    “De asemenea, o grămadă de dovezi apar şi în filmuleţul din articolul apărut astăzi despre Mircea Diaconu, mulţimea aia de “indivizi oarecare” se cunoşteau TOŢI între ei – uitaţi-vă cum se fac şi se desfac grupuri şi grupuleţe de proaspeţi “revoluţionari” !”

    SI EU AM FOST STUPEFIATA DE ACELASI LUCRU : DOVADA CA TOTI SE CUNOSTEAU INTRE EI !!!
    Stiti care-i grozavia ?
    Ca plutocratia si guvernantii globalisti sunt similari cu naparcile astea : merg la aceleasi scoli si la aceleasi cluburi si se baga in fata doar unii pe altii, prin rotatie, si toti se cunosc intre ei .
    Dar se pare ca francmasoneria a trait o implozie , recent, provocata de revolta celor tineri si de grade mici care se revolta foarte recent in Franta de exemplu impotriva CRIF-ului , a LICREI si a altor formatiuni zioniste . E o treaba semnalata de pianistul si compozitorul Stefane Blet, prietenul lui Yehudi Menuhin si al lui Gerhard Menuhin, Stefan fiind un francmason care s-a retras din masonerie si stie ce spune . Cautati caci exista materiale despre implozia recenta a francmasoneriei in Franta .

    • “implozia recenta a francmasoneriei in Franta”
     Devenise inutila FORMA ORGANIZATORICA.
     Au acum piuterea total acaparata, in toate structurile, la cel mai inalt nivel si cateba trepte mai la vale…
     CAnd nu mai esti crestin devii deja unul de-al lor mai intai, apoi “far’ de-a prinde veste” ajung atat de convinsi ca si-au realizat visul *material, financiar, ocupational( incat devin slugi si mai productive.
     Nu vor face nici o revolte – nu exista front de pietoni mai lat decat strad iar strada este ocupata de forte militare cand comanda “seful” – le Chef.
     Altfel – la arme! Nu exista alternativa, democratia este o iluzie plantata abil de stapanii de azi cafre controleaza mass-media, enteerrtainment-ul, politica,…. FINANTELE.
     Nu se mai schimba nimic prin vot, nici n-ai pe cine sa alegi ca sursele publice fac din magar – armasar, din lighioana – porumbel, din crestin – fascist si terorist…

     • Domnule Gheorghe,
      nu ati inteles exact situatia de care vorbesc eu mai sus :

      1 NU ESTE VORBA DE VOT NICAIERI ! E VORBA DE IESIT IN STRADA CATEVA MILIOANE SI DE BLOCAT INSTITUTIILE PRINCIPALE GUVERNAMENTALE PRECUM SI CASELE PARTICULARE CA SA PRICEAPA NAPARCILE CA SUNT BLOCATE !
      2°MULTE HAHALERE CRESTINE INTRATE RECENT SPRE A-SI FACE LEGATURI DE BUSINESS – TRADITIE VECHE SI IN USA SI PESTE TOT, PRECIS CE SI IN ROMANIA DE AZI – S-AU RASCULAT RECENT CONTRA MARELUI MAESTRU AL MARELUI ORIENT DE FRANTA CA ACESTA VARSA BANII FRANCMASOCMASONERIEI SI A MARELUI ORIENT DE FRANTA CATRE IZRAELITI, CONSIDERATI TRADITIONALISTI ULTRAORTODOCSI SI APARTHEID DE CATRE REVOLTATII GRADELOR DE JOS MASONE SI DECI DEZGUSTATI IN NUMAR MARE, DE CATRE CEI PROASPAT INTRATI IN FRANCMASONERIE, CARE SE RETRAG DIN ACEST MOTIV DE FURT AL BANILOR – fiecare membru mason plateste cel putin 400 euro pe an pentru inscriere in masonerie – sunt bani, nu gluma !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *