Home / Actualitate / FOTO: UBB se inspiră de la chinezi – Facultatea devine Penitenciar – camere cu recunoaștere facială montate la căminele studențești

FOTO: UBB se inspiră de la chinezi – Facultatea devine Penitenciar – camere cu recunoaștere facială montate la căminele studențești

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iuni 8, 2023

UBB se inspiră de la chinezi – Facultatea devine Penitenciar – camere cu recunoaștere facială montate la căminele studențești

 

Universitatea Babeș-Boylai din Cluj-Napoca a început să instaleze dispozitive de recunoaștere facială la căminele studențești. Se pare că cei care conduc universitatea își iau lumina de la răsărit, chiar din China, unde această tehnologie a fost folosită de partidul comunist pentru a impune o distopie în care controlul social este omniprezent.

Urmările acestui experiment pot fi dăunătoare atât pentru studenți, cât si pentru personalul UBB. Studenții vor fi monitorizați ca în China, libertatea de mișcare se va reduce groaznic, mai ales în cadrul unei viitoare psihoze pandemice, iar personalul auxuliar care se ocupă cu paza căminelor va fi concediat în număr mare.

Sursa noastră din cadrul universității ne-a transmis că programul a fost cel mai probabil finanțat de Uniunea Europeană, adăugând faptul că nu i s-a adus nimic la cunoștință din partea conducerii, doar au venit să instaleze aparetele la două camine. Presupunerea este că le-au montat “de probă”. Nu s-a comunicat când se va da drumul și dacă o să fie sau nu folosite peste tot. “Noi nu știm nimic”, a încheiat sursa noastră.

Probabil conducerea universității nu dorește ca personalul să se răzvrătească, dacă ar afla ce se planuiește.

Dacă aceste programe destinate supravegherii vor fi implementate la toate facultățile din țară, ne putem aștepta ca realitatea chinezească să ajungă în România:

11 comments

 1. Da, se inspiră de la Xi Jin Ping. “Sursa noastră din cadrul universității ne-a transmis că programul a fost cel mai probabil finanțat de Uniunea Europeană” “Probabil” nici nu e necesar.
  Aceeasi poveste (“Nu sunt jidanii, sunt chinezii, goy”).

 2. “Universitatea Babeș-Boylai din Cluj-Napoca” Da, Clujul care se mândrește cu cât de occidental e precis se înspiră din China.

 3. Universitatea Boris-Becker

  • Universitatea Lukacs-Soroș pe numele real. Bolșevismul a înmugurit în occidentul decreștinat și sclavizat de iudeocrația bancară și ulterior a invadat alte țări. URSS/RSSF Rusă nu este Rusia, așa cum RPC nu este China.

 4. Pentru cine nu a aflat încă, Cluj, Suceava și București sunt primele orașe smart de 15minute care se implementează.

 5. Se doreste introducere unor caemre HD cu microfon si recunoastere faciala peste tot, de aceea este forate usor s apuna toti idiotii camere pe holul blocului sau la intrare sau in fata casei lor si ca sa le dai jos trebuie sa faci cereri, sa te judeci cu el si este lung si anevoios procesul……se vrea introducerea controlului total.

  UBB e cea mai spurcata fabrica de diplome din Romania cu Florian Goldstein Coldea profesor si propaganda LGBT si pro spurcarea rasei. Iti dai seama sa apara vreo svastica sau vreun mesaj anti ciori in buda la UBB…imediat are decanul lista cu toti studentii care au intrat la buda in intervlaul in care se estimeaza ca a avut loc infractiunea. Toate gradinitele si scolilele privat e pun camere, inclusiv in clasa si pe holuri si la spatiile de joaca cu microfoane….

 6. ion luptatorul

  Comunismul din China a fost instaurat de jidani care i-au finantat pe comunistii chinezi. In frunte cu fata lui Goldmann de la Goldman sachs.

 7. -e nevoie de camere de supraveghere
  pt. ca unii se vor supara(!)
  si trebuie prin urmare supravegheati-unii “sint cunoscuti in zona”, cum zicea Militia,altii nu;
  riga crypto pare ca nu a auzit de “marea revolutie culturala chinezeasca”,pentru deranj dam la schimb:
  mai lasa-ne cu jidaneala!

 8. Mai Steriane mai lasa-i pe chinezi in pace si scrie de ceea ce stii tu sigur, ce ai vazut cu ochii tai, ai auzit cu urechile tale ai descoperit singur cu mintea ta nu ceea ce auzi prin presa.
  Ai fost tu in China si ai vazut cum se folosesc si la ce se folosesc camerele de luat vederi?
  Sau ai sinofobie ca asa este moda pe malurile Dambovitei?

 9. ryga crypto a bagat la un loc china cu russia,
  erroare fatala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *