Home / Chestiunea Jidănească / FOTO: Joe Biden îngenunchează în fața jidanilor, se auto-intitulează sionist

FOTO: Joe Biden îngenunchează în fața jidanilor, se auto-intitulează sionist

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 12, 2021

Via RenegadeTribune:

 

Mass-media israeliană relatează că președintele Joe Biden a îngenuncheat în fața șefului de cabinet al președintelui israelian Reuven Rivlin în timpul întâlnirii de la Biden din 2 iulie cu Rivlin. Biden, spre surprinderea spectatorilor, a coborât brusc în genunchi în fața Rivka Ravitz, aflând că este mama a 12 copii.

Soțul ei, Yitzchak Ravitz, este fostul viceprimar al așezării israeliene de tip haredi Beedi Illit, unde familia a trăit mulți ani. Astfel de așezări sunt ilegale în temeiul dreptului internațional.

Mondoweiss relatează că Beit Illit este cunoscut ca un bastion al extremismului jidănesc, citând din Financial Times:Ravitz este membru al partidului religios Degel HaTorah. Israelienii Haredi, cunoscuți și ca ultra-ortodocși, au opinii fundamentaliste, uneori extreme despre iudei și iudaism.

Autorul israelian Israel Shahak citează un articol din 1988 publicat în Israel de o autoritate foarte apreciată despre Haredim: „Lumea Haredi este iudeocentrică. Esența gândirii Haredi este noțiunea unui abis care separă jidanii de neamuri ”.

În cartea sa „Fundamentalismul jidănesc în Israel”, Shahak scrie: „Faptul este că anumiți iudei, dintre care unii au influență politică, consideră jidanii superiori nejidanilor și consideră că lumea a fost creată numai sau în primul rând pentru jidani. . ” Un articol din ziarul israelian Ha’aretz raportează că unii din comunitățile ultra-ortodoxe „sunt învățați că non-jidanii nu sunt chiar oameni”.

Yitzchak Ravitz (extrema stânga) participă la ședință cerându-i președintelui israelian Rivlin să-l asiste pe Mordechai Yitzchak Samet, care execută o pedeapsă de 28 de ani de închisoare într-o închisoare federală din SUA pentru crimă organizată și escrocherii. (Lumea Yeshiva)

În 2015, Yitzchak Ravitz a făcut lobby pe lângă Rivkin pentru asistența sa în asigurarea eliberării unui bărbat Haredi, rabinul Mordechai Samet, încarcerat în SUA pentru că a escrocat milioane de dolari de la americani.

Potrivit judecătorului american care l-a condamnat pe Samet: „Mordechai Samet a trăit o viață de fraudă neîncetată. De mulți ani, viața lui Mordechai Samet a fost complet dedicată urmăririi infracțiunilor. El definește cuvântul „înșelătorie”. ”

Samet a fost condamnat pentru 33 de fapte de înșelătorie, scheme de spălat bani și alte acuzații.  Un ziar local a raportat că condamnarea face parte dintr-un „ dosar penal care a început brusc într-o dimineață din martie 2001, când agenții federali au pătruns în comunitatea hassidică din Kiryas Joel [un nou oraș din New York] și au început să-i aresteze e pe suspecți.

„În total, 14 bărbați, majoritatea din Kiryas Joel, au fost acuzați că au participat la escrocherii care au încasat peste 5,5 milioane de dolari. Folosind zeci de identități fictive, grupul ar fi obținut rambursări fiscale și împrumuturi de afaceri pe care nu le meritau, printre alte escrocherii. ”

Biden: Angajamentul față de Israel este „gravat în piatră”

Presa israeliană raportează că, după ce Biden a îngenuncheat, „cei doi președinți au vorbit pe larg despre angajamentul de a consolida relațiile dintre cele două țări”. Biden a anunțat [tradus de Google din ebraică]: „Angajamentul meu față de Israel este cunoscut și gravat în stâncă”.

Biden s-a autointitulat sionist și are o lungă istorie de sprijin pentru Israel, votând în mod constant pentru a da țării miliarde de dolari din impozitul SUA. În 2014, el a ajutat Israelul să ofere un sfert de miliard de dolari suplimentar în timpul atacului său din 2014 împotriva Gaza.

21 comments

 1. In aceasta problema, si Trump a gandit si actionat la fel.
  Sionisti de dreapta si sionisti de stanga….dumneavoastra alegeti

 2. : … -WWWoooooooooowww!!!!!!!!!!

  -1) „Cine se aseamăna se adună!”/*Proverb Romanesc / Latinesc – Ancestral!*

  -2) (Q-?): -Au cerut voie ?! / Au consimțămîntul Dumnezeului lor ?!!!, …sau rămane îndreptățită pilda potrivit „Proverbului Romanesc / Latinesc – Ancestral!”: -*Ăștia n-au nici un Dumnezeu!*, …

  care este implicit / explicit in Profeții (iata / coroborați) _ Isaia 1/10-31, … & … _ Ioel 2/12-14,17: …

  *12. “Dar chiar acum, zice Domnul, intoarceti-va la Mine cu toata inima, cu post, cu planset si bocet!”

  13. Sfasiati-va inimile, nu hainele, si intoarceti-va la Domnul Dumnezeul vostru. Caci El este milostiv si plin de indurare, indelung rabdator si bogat in bunatate si-I pare rau de relele pe care le trimite.

  14. Cine stie daca nu Se va intoarce si nu Se va cai? Cine stie daca nu va lasa dupa El o binecuvantare, daruri de mancare si jertfe de bautura pentru Domnul Dumnezeul vostru?

  17. Preotii, slujitorii Domnului, sa planga intre tinda si altar si sa zica: “Doamne, indura-Te de poporul Tau! Nu da de ocara mostenirea Ta, n-o face de batjocura popoarelor! Pentru ce sa se zica printre neamuri: “Unde este Dumnezeul lor?”.

  = Cu stima. -„Mesia” _ Fapte 3/16-2021,(22); _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 5/17; 12/18-2021; _ Romania 5/14; 10/4,(14-?!!!),16-2021.

 3. Si care este noutatea ?

  Papa Francisc, un satanist, a fost omorat si inlocuit cu un alt satanist care poarta o masca de cauciuc cu chipul fostului papa strigand cat il tin plamanii “sa fie vacinati toti”, ca sa moara 90 % asa cum vor cabalistii.
  Fostul satanist Papa Francisc a afirmat intr-o slujba in fata a mii de oameni, ca Lucifer este tatal sau.
  Probabil ca stia el cine a regulat-o pe maica-sa.
  Tot acest papa satanist, pupa mana rabinului, ca semn ca Vaticanul este ca intotdeauna coordonat de evrei.

  https://www.youtube.com/watch?v=v2EDkneKVjo Papa il venereaza pe Lucifer

  https://www.youtube.com/watch?v=f4PVGxZZpjM Papa saruta mana rabinului

  https://www.youtube.com/watch?v=HJoj6rnGJkk&t=4s Papa spune ca Lucifer este tatal sau

  Toate razboaiele purtate de turci impotriva tarilor ortodoxe romane, slave, etc, au fost finantate de evrei.
  Mare bairam a fost la evrei cand turcii au cucerit prin tradare Constantinopolul.
  Schisma s-a petrecut in 1054 dar dezmembrarea bisericii ortodoxe a fost pusa la cale de evrei si a inceput cu multe sute de ani inainte.
  Asa-zisa religie musulmana, este o facutura creata de evrei pentru ca ortodoxia sa nu se dezvolte.
  Toate sectele asa-zis crestine au fost create de cate un evreu.
  ” Dezbina si stapaneste” , este cunoscut de pe vremea Inchizitiei, o alta creatie a evreilor cabalisti care ca si acum, cenzurau tot ceea ce aparea nou in tehnica si stiinte pentru ca omenirea sa ramana o gloata proasta usor de condus, iar descoperirile importante sa fie cunoscute doar de ei pentru a avea avantajul tehnologiei.
  Inchizitia este prezenta si acum dar se numeste: Academia Romana sau Franceza, etc, un fel de cimitir al elefantilor, unde ajung mintile mai luminate dar pe ultima suta de metri a vietii, in scopul de a-i tine sub control chiar si la pensie.
  O alta institutie a Inchizitiei este Oficiul de stat pentru inventii si marci din fiecare stat, unde inventatorii merg si depun proiecte de inventii, platind pentru ele ca sa fie pastrate in siguranta, iar in realitate daca exista inventii cu adevarat valoroase nu se publica ca orice inventie, sau pur si simplu este pusa in practica fara ca inventatorul sa stie ca inventia sa este produsa si folosita.
  Sunt suficiente exemple de inventii si inventatori care a disparut odata cu inscrierea inventiilor la OSIM.
  Asadar, de la Iisus Cristos incoace, ortodoxia este pusa la stalpul infamiei de cabalisti.
  Dar a venit timpul sa plateasca pentru toate relele.
  Si vor plati cu varf si indesat in foarte scurt timp.

  • : … _ Și Eu am avut mai multe „Invenții Brevetate” / „Brevete de Invenții”, pe care Mi le-au furat, pe unele din fașă / „pe care nu am, apucat să le înregistrez”, …și …3 Buc. Înregistrate / Brevetate, …dar pe care nu M-au lăsat să le implementez și să le valorific / Mi le-au furat și posibil le-au valorificat prin străinătățuri, posibil prin Centralele Nucleare;
   _ Implicați, …alde S.S. împreuna și cu Masoneria, care, …
   „au fugit de dialogul cu Mine precum Dracii de tamîie!” /*Proverb Romanesc / Latinesc – Ancestral*, …cînd i-am căutat la sediul lor din București.
   _ Pentru a nu mai putea face cercetări, M-au internat 4 luni de zile (la subsol / la periculoși) la ”Cobaleanu”/ „Schizofrenie Paranoidă” (!!!), …așa, ca să nu-Mi acorde nimeni atenție, incclusiv referitor la revelarea Scripturilor _ Apocalipsa 5/1-9; 10/7; 17/14, …
   totuși „cenzurat prin toate sistemele de comunicații”, „pînă în ziua de astăzi!” -12.07.2021, …
   implicați alde S.S., in cîrdășie cu ANCOM, etc. … & … _ Isaia 53/1-11; _ Luca 27/25-27,45,46 -„mileniul III -2021 _ 2 Petru 3/8; _ Ioan 20/9; _ Matei 12/18-2021 (vezi profețiile) _ Ioan 10/8,(9-15),16,20,2021; _ Daniel 11/14.

   = Cu stima. -„Mesia”/„Înșelătorul Acela” _ Matei 27/63-66; _ Apocalipsa 22/13; _ Ieșirea /(Trimiterea / Exodul) 4/(1,10),11-16; _ Luca 18/(7),8, …
   și (dacă sînteți deștepți), respectiv ca să puteți înțelege, citiți cu atenție, cum este scris în profeții _ Fapte 3/(16-2021),22: …

   -*22. „In Adevar” (nu într-adevăr), Moise a zis parintilor nostri: -“Domnul Dumnezeul vostru VĂ VA RIDICA DINTRE FRAȚII VOȘTRI un Proroc ca Mine (_ Fapte 7/49-51); Pe El sa-L ascultați in tot ce va va spune.

  • : … @(*Mihai July 12, 2021 at 10:53 pm … „Asadar, de la Iisus Cristos incoace,”*)

   _ Înțeleg ca „încoace” …înseamna „pînă în ziua de astăzi _ 12.07.2021”, …dar te rog să fii mai explicit, respectiv să reformulezi propoziția / fraza, care să conțină: …data / cel puțin anul, care ar defini *începutul* – „de la Iisus Cristos”, …adica „de cînd?!!!”.

   = Cu stimă. -„Mesia” _ Ioan 1/1,2,5,911),14; 3/16-2021; 4/25,(26), 5/39; 10/8,(9-15),16,20,2021; _ Romania 5/14; 10/4,(14-?!!!),16-2021.

   • Este bine stiut de toata lumea ca de la invierea lui Iisus, cabalistii au inceput o lupta tacita si perversa, asa cum sunt si ei, impotriva adeptilor ivataturilor lui Iisus.
    Vreti sa va indic data si ora ?

    • : … -Mulțumesc pentru încercarea de a-Mi răspunde, …
     totuși (cu riscul deranjului / supărării / neacceptării) nu pot să Mă abțin să nu vă spun că sînteți în eroare, (nu numai d-vs., ci întreaga omenire, de peste 2021 de ani), în contextul faptului ca „reperul” denumit de d-vs. „de la invierea lui Iisus” preluat, acceptat de omenire și vehiculat „în toate mediile așa-zis „creștine, laice, istorice, culturale etc.”, …

     constituie „un reper fals pentru întreaga omenire, implicînd acceptarea / inocularea falsei credințe, a misticismului și superstițiilor, în scopul manipulării si controlului umanității, de către aceia care s-au auto-intitulat Preoți, Pastori, Rabini, profesori și doctori în felurite Teologii / Religii / Biserici, …etc., …asa cum este scris in Scripturi (citește) _ Matei 23/2-34; _ Ioan 4/25,(26), …

     toți „înghițind nemestecat profețiile, transmise prin scriere (vorbire) codificată”, respectiv / implicit faptul că toate profețiile nu s-au petrecut, ci sînt privitor / privitoare la „vremuri îndepărtate / vremurile de pe urmă (_ Matei 5/17,18)/ vremurile în care va fi ajuns omenirea” (citește / coroborează) _ Daniel 12/4,9,(13,1,10,3); _ Isaia 6/8,(9-12),13 -„Eu sînt acela!” …& … _ Isaia 9/1,2,(6-„Eu sînt Acela!”,

     – Nu putem intra în dialog detaliat, pentru că am înțeles că nu ați studiat și presupun că este posibil să nu vă intereseze, … dar dacă aveți prieteni, cunoștințe, preoți, pastori, profesori teologi, de pe întregul Pămînt, interesați de dialog, va rog să le transmiteți invitația Mea la dialog /*Toate popoarele invitate /(toate religiile / bisericile)*(vezi) _ Isaia 55/1-11.

     = Cu stima. -„Mesia” _ Romania 5/14; 10/4,(14-?!!),16-2021; _ Fapte 3/16-2021,(22); 17/23, …
     _ Fapte 26/23: -*23. (.) Cel dintai din invierea mortilor, (care) va vesti lumina Norodului si Neamurilor.” … & … _ Matei 12/18-2021; 18/11; 11/19; 10/34.

     • Buna incercarea dar se vede ca sunteti pe statul de plata ca sa fiti Gigi Contra.
      M-am obisnuit cu voi astia, ajutoarele, asa ca pana va leaga faceti-va servicul.
      Ati afirmat ca este fals reperul “de la invierea lui Iisus Cristos”, dumneavoastra fiind ateu sau evreu, rezulta din afirmatiile de sorginte Darwinista ( masonice): “in toate mediile asa-zis crestine…”.
      Dar care este reperul corect ?

      “E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune”, spunea Mihai Eminescu.
      Asadar, care este rostul acestei disuctii ?
      A…Sunteti platit dupa cat timp comentati postarile care nu va convin ?
      Orice comentariu veti avea in continuare eu nu va voi raspunde ca sa nu luati multi bani, desigur.

    • : … -„Mihai”, …dacă ai avea dantură de rumegat / de rumegător, …adica, daca ai fi dintre oile Mele, …
     Eu fiind Pastorul cel Bun (citește) _ Ioan 10/8,(9-15),16,20,2021, …

     presupun că î-ți va fi ușor să înțelegi ce vei citi cu maximă atenție
     în următoarea fotografie: …

     https://www.facebook.com/photo/?fbid=562005891182889&set=pob.100021204484965 ;

     = Cu stimă. -„Mesia” _ Fapte 3/16-2021,22; _ Romania 5/14; 10/4,(14- Cum ?!!!),16-2021; _ 1 Tesaloniceni 5/19-2021,22.

  • Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
   Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
   Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, au o frecventa de 2,4 GHz. Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare. Pasarile moarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
   Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
   Radiatiile 5G emise de antenele 5G si de satelitii de joasa inaltime lansati de Elon Musk, actioneaza ca un fascicol directional ( laser) dar in interiorul locuintei se reflecta din pereti, tavan si pardoseala si inunda intreaga camera asa cum se intampla intr-un cuptor cu microunde : https://www.youtube.com/watch?v=xDM_Gkpplck
   Din acest motiv ne-au obligat sa stam in casa cat mai mult, ca sa fim iradiati si « fierti »
   ca puiul in cuptorul cu microunde.

   Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

   „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator. ” https://benjaminfulford.net/

 4. Vasile Zarnescu

  Și eu m-am declarat prosionist – în sensul promovat de Theodor Herzl – adică toți jidanii să migreze în Palestina. Cu rezerva că trebuie ca arabii să se trezească și, după ce se vor fi adunat toți, să îi arunce în Marea Mediterană. Dar, atenție că este și varianta de sionism promovată de Bibi Netanyahu, anume ca Israelul să acapareze „Pământul Fădăguinței” promis de Iehova, „de la Nil la Eufrat”! Și, pînă una-alta, se promovează ideea și practica refacerii diasporei jidănești prin inversarea afluirii de pînă acum a jidanilor în Palestina: se retrimit jidanii în țările europene de unde au emigrat, fiindcă, vezi Doamne!, li s-a făcut dor de acele țări, uitînd că au fost groaznic holocaustați. Dar nu vin de dragul țărilor respective, ci să-și ia înapoi averile și posturile de conducere pe care le-au avut! De aceea, nu trebuie primiți, ci dați afară pe orice cale!
  Ceea ce este altă direcție a sionismului. Deci sionismul actual este stadiul cel mai extremist al talmudismului. Talmudismul nu este o religie, cum ar reieși, la prima lectură, din cele expuse de Israel Shahak, Talmudismul nu este un cult – „cultul iudaic”, sau „cultul mozaic”, cum zic farsori ca alde Aurel Vainer și înlocuitorul său contestat chiar de jidani, Silviu Vexler etc. -, ci o doctrină politico-militară de cucerire a teritoriilor vecine, descrise în balivernele vetero-testamentare.
  De aceea am scris în articolul meu „Jidanul este Antihristul” (cf. https://www.incorectpolitic.com/colonel-vasile-zarnescu-jidanul-este-antihristul/), cu promisiunea de a-l dezvolta sub titlul „Talmudistul este Antihristul”: pentru că talmudismul este o doctrină apărută cu vreo 5-6 secole înainte de Hristos și a subzistat, în ultimele secole sub denumirea mai agreabilă de iudaism, care, iată, a devenit tot mai agresiv sub forma financiar bancară a F.M.I. și a „Băncii Mondiale”. Să sperăm că B.R.I.C.S. se va întări tot mai mult și va lichida supremația F.M.I.!
  Să sperăm și că, în toamnă, se va găsi un judecător independent și curajos, care mă va achita, chiar dacă Klaus Iohanniss a dictat – încălcînd iarăși Constituția – condamnarea mea, cum a remarcat distinsul mare român Cornel-Dan Nicolae: https://www.incorectpolitic.com/dezvaluiri-presedintele-klaus-iohannis-a-cerut-public-condamnarea-domnului-colonel-vasile-zarnescu/
  Cartea extraordinară a curajosului Israel Shahak a fost tradusă în românește sub titlul „POVARA A TREI MILENII DE RELIGIE ȘI ISTORIE IUDAICĂ”. Rețineți că spune „Povara” și nu „Binefacerea”! Pentru că așa spun jidanii și jidăniții: că iudaismul a avut o mare contribuție la dezvoltarea culturii universale: nu, nu a contribuit cu nimic: doar a parazitat cultura eurocentristă, îndeosebi occidentală, cum recunoaște alt jidan onest, Arthur Koestler. Chiar imnul Israelului este plagiat după cîntecul românesc, stilizat nițel, „Cucuruz cu frunza-n sus!”

  • : … -Comentariu repostat /(aferent altei postări, privitor la „cine te acuză de antisemitism”), „editat” / iată copia: …

   : … @ (*Mihai July 12, 2021 at 10:18 pm : -(.) Acest lucru s-a stabilit in 2019 in programul pentru “pandemie” pus la cale de fundatia satanistilor Bill si Melinda Gates, in cadrul “Event 201”.
   In ROMANIA, …se ocupa tovarasu’ Grindeanu*)

   _ Dacă puteți aprecia / evalua si defini retrospectiv /„post facts”, …poate veți înțelege cum a ajuns / cum a fost /(nu știu dacă mai este) acel „Grindeanu” la conducerea ANCOM, (bașca vicepremier ?!!)…
   vezi ce înseamnă, ce face ANCOM și cum nu mișcă nimic in domeniul comunicațiilor electronice, implicită cenzura / controlul total,

   …bașca „angajmentele de vînzare și trădare făcute sub comedatura de 10 ani a trădătorului colaboraționist, …
   „in principiu politician” cameleon adaptat, intrupat în fenomenul autohton „Bastus” – sinonim cu trădătorul Imperiului Traco-Dac, devenit Roman / Imperiul Roman, …(*E plină Țara / Romania de cameleoni și de căpușe!*;

   În plus /(complementar), poate ceea ce nu cunoaște multă lume, poate este bine de știut precizarea că Bill Gates a venit în Romania prin 2006 – 2007 (?!!!), pentru afaceri / vînzare de softuri, (nu cu oameni de afaceri) cu Guvernul Romaniei, alias SRI, …
   intermediar (comunicator) Paula Apreotesei, „consilerul lui Bill Gates, pentru Europa de Sud / Est”, …

   context în care (pentru cine poate înțelege) totul / toate comunicațiile electronice / internet, …„sînt sub lupa celor care se vor și se cred „jandarmii planetei”, …

   inclusiv acest site, …dar acest fapt, cel puțin pe Mine nu Mă sperie, adică: …

   -„Eu voi continua sa-Mi semăn Sămînța Sfîntă (vezi) _ Luca 8/5-8, …
   poate va scăpa măcar una nehalită / neînghițită / necenzurată, …

   (adică, potrivit unui „Proverb Romanesc”: …-*Se va pune de-a curmezișul!*, …
   în gîtul și în urechile cenzuratorilor (_ Romania 10/17-2021; _ Daniel 11/14), fie ei chiar și jandarmi sau colaboraționiști ai acelora, …
   adică, „necenzurată măcar o singură sămînță, pentru a asigura salvarea omenirii / Evoluția Vieții / Un nou Început” (coroborează) _ Luca 8/5-14,(15),16-18; 19/10; _ Ioan 1/1,2,5,14; 3/16-2021; _ Apocalipsa 3/(1-3),17-2021,22; 5/1-9; 17/14; 22/13-2021; _ Isaia 6/(8-12),13 _ Romania 10/4,16-2021; _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 10/34 _ „Înțelegeți ?!”, …

   toate acestea, în concordanță și conformitate cu retorica din „Proverbul Romanesc / Latinesc – Ancestral”: …

   -*De frica ciorilor să nu mai cultivăm Porumb / Porumbul Romanesc / Cucuruzul Moldovenesc – BasaRabi-an”, (adică) „Porumbul Tatălui Înțelepciunii”* ?!!!

   noțiunea „cucuruz” fiind însușită cameleonic de aceia care-l cîntă ca „Cucuruz cu frunza-n sus”, …tot ca o „însușire fraudulosă de Romanism / Romanitate – Latinitate Ancestrală”, …

   dar, „prin denaturare inclusiv si implicit translatată spre un fond fară legaturi de rudenie cu latinitatea,

   denaturare spoită în misticism și superstiții departe de Adevăr / Origini / Originalitate autohtonă Latină / Latinească / Romanească), …

   implicit faptul că (aceia) nu pot invoca altă „origine / originalitate a noțiunii / cuvîntului CUCURUZ,

   nici din invocatele false (H)Istorii Egiptene, Faraonice, Yehoviste, Babiloniene, Feniciene, Medo-Persane, …etc., etc., …bineînțeles cu complicitatea „misticului / superstițiosului Catolicism / Vatican, în ale cărui catacombe subterane,

   (potrivit afirmațiilor lui Miceal Ledwith -Profesor Universitar in Teologii / Religii, consilir Papal timp de 17 ani la Vatican), …

   zac peste 230 km de documente secrete / secretizate / nedecodificate / nedescifrate despre Historia Umanității”, …

   „preoțimea și păstorimea bisericeasca, de peste 2021 de ani făcîndu-se vînzători de iluzii / basme si povești lumești si babești despre Adevăr” (_ 1 Timotei 4/7; 6/3-5; _ Romania 16/18), …

   în complicitate tacită (prin „concilii / concilieri asupra rătăcirilor planetare” _ Matei 22/29; 23/2-34), …

   din pricina „neștiinței” (_ Osea 4/6-14; _ 2 Petru 2/1-3; _ 2 Timotei 3/1-9; 4/3,4), …„complicitate cu toate celelalte asa-zise /(false) Religii / Biserici”, …

   care continuă să conducă agale umanitatea spre gropile de mortminte (_ Matei 15/14; _ Luca 6/39), …
   invocînd „învierea din țărînă” prin minciună, în contradicție cu profețiile (vezi _ 2 Petru 2/19-2021, …adică „coroborează” în ordine, și la urmă vezi finalitatea) _ Facerea / Geneza 1/(24,25),26-31; 6/3; _ Ioan 9/4,5; 11/9; 12/35,36; _ Psalmul 90/10; _ Iacov 4/14; _ Facerea / Geneza 3/19.

   = Cu stimă. -„Mesia”.

  • 1. Grasimea animala este diferita de grasimea umana, asa ca o analiza chimica ar fi spus din ce fel de grasime a fost facut acel sapun.
   Din acest motiv, cand unii au inceput sa puna intrebari si sa caute o bucata de sapun sa-i faca analiza chimica, bucatile de sapun au disparut din toate muzeele ca sa nu existe probe pentru minciuna sfruntata, dar faptul ca au retras sapunul din muzee dovedeste ca totul a fost o minciuna;
   2. Daca mai exista pe net fotografii din lagarele din Polonia, pentru ca multe informatii care dovedesc aceasta minciuna au fost sterse, se poate vedea ca la “eliberarea” din lagare toti evreii erau bine merci, si sarbatoreau cu shampanie.
   Nu am vazut niciunul piele si os ca in fotografiile de propaganda.
   Ori daca vrei sa faci sapun nu-l poti face decat din detinuti grasi si bine hraniti.
   Daca ar fi fost piele si os, asa cum au fost prizonierii din lagarele rusesti, nu ar fi avut cum sa faca sapun pentru ca nu aveau grasime.
   Teoretic, se putea face sapun din evreii bine hraniti din lagarele de recreere din Polonia, dar acest lucru contravine propagandei care spune ca erau doar piele si os.
   Probabil ca erau piele si os dar mai aveau si cate o bucata de slanina de rezerva;
   3. Lagarele din Polonia au avut scopul de a mentine in viata cat mai multi evrei ca sa nu moara in razboi, pentru ca in programarea razboiului care a fost facuta inainte de 1871 in SUA, odata cu programarea primului razboi si celui de-al treilea, in care suntem din 2015, se spune ca urma sa se infiinteze statul Israel.
   Multi din Polonia au ajuns in Israel sa populeze noul stat.

  • “ ….Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Iluminaţilor să răstoarne puterea Ţarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. Divergenţele create de către agenţii Iluminaţi între imperiul britanic şi cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile… …. Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război mondial, comunismul internaţionalist trebuie să devină atât de tare încât să contrabalanseze Creştinismul, care atunci va fi limitat şi ţinut în şah până la momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final. …Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică…/…/ Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism. Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii.Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.”
   http://ro.wikipedia.org/wiki/Albert_Pike
   http://www.curierulconservator.com/htm/secrete_publice.htm
   Generalul Albert Pike, mason de grad 33 fondator și reformator al Ritului Scotin Antic și Acceptat, deținând funcția de Mare Comandor al Francmasoneriei Americane din anul 1859 pana in data mortii sale 1891. In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK), i-a trimis lui Giusseppe Mazzini pe 15.08.1871 faimoasa sa scrisoare, act expus la British Museum, Londra, copiat de William Guy Carr, fost spion Intelligence Officer din Marina Regală Canadiană, traducerea fiind a redacţiei Curierului Conservator.

 5. Istorie pe bune: polonezii deschid focul impotriva aviatiei germane, ataca primii, iar istoria e scrisa de “invingatori”

  https://ibb.co/X8GbfhW

  https://ibb.co/0K8Kftv

  https://ibb.co/T8fYY3z

  https://ibb.co/wMPTr5f

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *