Home / Actualitate / Filozof și Jurnalist Român – “Voi vota împotriva propagandei noii Inchiziții „progresiste”…”

Filozof și Jurnalist Român – “Voi vota împotriva propagandei noii Inchiziții „progresiste”…”

Incorect Politic
Octombrie 7, 2018

Cuvântare apărută pe Facebok, preluată de Cuvântul-Ortodox:

Voi vota împotriva propagandei noii Inchiziții

Liviu Pleșoianu (Facebook):

Susțin referendumul! Voi vota împotriva propagandei noii Inchiziții „progresiste”…

Iată de ce voi vota la referendum:

1. Pentru că propaganda LGBT este extrem de agresivă, atât la nivel mondial, cât și strict la noi în țară! Este atât de agresivă – folosind ca vectori de imagine persoane „cool” cu priză la public (în special la publicul tânăr) – încât orice persoană care îndrăznește să aibă alte opinii cu privire la subiect este de îndată înghesuită în colțul ringului de box. TEHNICA #NĂPUSTIRII este aplicată cu maximă eficiență… Cutezi să te exprimi în alt sens decât cel dictat ca fiind „corect” și „progresist”? Atunci e musai să fii redus grabnic la tăcere prin năpustirea asupră-ți a unei cohorte de atacuri publice, injurii și dezaprobări agresiv-dezgustate.

2. Pentru că TEHNICA asta a #NĂPUSTIRII nu e specifică doar propagandei LGBT, ci este parte a unei mișcări mult mai ample împotriva căreia voi lupta mereu cu toată puterea: așa-zisa mișcare „progresistă”.…Unde prin „progres” se înțelege blamarea și repudierea oricărei norme, convenții, credințe sau pur și simplu opțiuni care nu rimează pozitiv cu normele, convențiile, credințele și opțiunile IMPUSE. „Progresiștii” sunt cei care sunt gata în orice clipă să vitupereze împotriva oricăror idei și persoane care nu corespund liniei stabilite de către cercurile de unde-și primesc seva globalistă.

Noile valori, noile convenții și noile matrici de gândire sunt impuse la nivel mondial (dar în special la nivel european) de către un grup de inși care acționează prin instrumente foarte eficiente de la Bruxelles, prin așa numiții „progresiști”.

Iar dacă religia creștină, spre exemplu, este de câțiva ani atacată fățiș pe motiv de „desuetudine” sau „rigiditate medievală”, nu pot să nu remarc faptul că totalitarismul agresiv al „progresiștilor” este aproape identic cu totalitarismul agresiv al Inchiziției!

Cu alte cuvinte, între vechea Inchiziție religioasă și noua Inchiziție progresistă nu există decât diferența de nuanță impusă de actualul context istoric.

Cei care nu împărtășesc credința și religia progresistă sunt noii eretici. Iar orice luare publică de poziție în alt sens decât cel progresist este rapid categorisită ca blasfemie.

 Ea va atrage aproape instantaneu valuri de reacții negative – în fapt, o repudiere programată!

Tactica #NĂPUSTIRII e simplă: dacă, în mod constant, asupra unui ins cu opinii diferite se năpustește un grup de polițiști ai gândirii, de inchizitori de rit și obiectiv nou, atunci probabilitatea ca acel ins să se retragă până la urmă în carapacea sa este maximă!

3. Pentru că tehnica #NĂPUSTIRII progresiste a condus, așa cum enunțam în paragraful anterior, la o anomalie extrem de periculoasă: majoritatea devine tot mai tăcută și mai timorată, în vreme ce vectorii antrenați ai oricărei minorități acaparează prin omniprezența lor o mare parte din agenda publică!

Finalmente, dacă acceptăm această nouă filosofie, această nouă paradigmă globalistă – cea a minorității care TREBUIE să conducă tocmai pentru a respinge o… „dictatură a majorității” –, atunci vom ajunge inevitabil, în scurt timp, la paradoxul sinistru al unei largi majorități care nu se mai cunoaște pe sine ca majoritate! 

Vom ajunge o majoritate de indivizi care se vor fi închis în propria carapace tocmai ca reacție la agresivitatea propagandei unor minorități antrenate.

4. Pentru că progresiștii (indiferent că au ca agendă propaganda LGBT, propaganda globalistă sau orice alt tip de propagandă) au ca temă predilectă diminuarea încrederii în sine a membrilor oricărei majorități până într-acolo încât chiar majoritarii să ajungă să se considere pe sine o minoritate.

În fond, dacă 100 de oameni citesc într-un parc și alți doi încep să strige din toate puterile corzilor lor vocale, cine credeți că va fi subiect de știre?!…

Pe lângă TACTICA #NĂPUSTIRII, funcționează perfect și sora ei geamănă – TACTICA#ASURZIRII: nu contează că ei sunt mult mai mulți, important este ca cei puțini dar antrenați să țipe fără oprire atât de tare încât doar „adevărul” lor să se mai audă!

5. Pentru că România (ca și multe alte state) NU mai este de multă vreme un „stat laic”. România este un stat condus de noua papalitate globalist-progresistă. 

Este un stat în care, pentru a pătrunde în sfere înalte ale puterii, trebuie să faci mărturisiri de nouă credință bruxelleză.

Este un stat în care, dacă ai nebunia de a exprima puncte de vedere care contravin noilor scripturi progresiste, ești automat catalogat drept eretic și excomunicat.

Cine nu corespunde trebuie să fie grabnic anatemizat și supus oprobriului public, până când publicul însuși, deși majoritar, ajunge să se repudieze pe sine.

În prezent, grație eforturilor asidue ale Noii Inchiziții Progresiste, care practică zilnic o minuțioasă chirurgie emoțională prin intermediul monstrului înfricoșător al propagandei, majoritarii ajung să se autorepudieze, să se excomunice singuri din propriul cap și din propria inimă.

De teama #NĂPUSTIRII și ca efect al #ASURZIRII, membrii majorităților – oricare ar fi ele – ajung să fie convinși că sunt de fapt membri ai unei minorități nesemnificative prin dimensiuni.Apoi, fără măcar să mai realizeze, fac următorul pas, cel care le distruge inevitabil fibra mentală și sufletească – aderă la falsa majoritate (în fapt o minoritate antrenată).

Globalismul, progresismul nu pot învinge într-o luptă directă cu adevăratele majorități. Și atunci apelează la un truc simplu dar extraordinar de eficient – DETERMINĂ ADEVĂRATA MAJORITATE SĂ SE CONSIDERE PE SINE O MINORITATE NESEMNIFICATIVĂ PRIN DIMENSIUNI! În acest sens, tactica #NĂPUSTIRII și tactica #ASURZIRII funcționează, din nefericire, aproape perfect!

…Acestea sunt principalele motive pentru care voi participa la referendum și pentru care susțin o participare masivă! Pentru că nu este vorba doar despre tema „LGBT”.

Este vorba despre mult mai mult decât atât și, din fericire, am inclusiv amici de altă… orientare care înțeleg perfect planul mai amplu.

Altfel, despre subiectul în sine, am de spus doar două lucruri:

a. Nu am absolut nicio problemă cu oamenii care au alte opțiuni decât propriile mele opțiuni! Cunosc persoane de altă orientare sexuală care fac numai bine în jurul lor de când s-au născut pe planeta asta și care refuză cu obstinație orice asociere cu „comunitatea LGBT”.

Au altă orientare sexuală, dar nu agreează exhibarea publică a acestei orientări, așa cum nu agreează în general orice exhibare publică a propriei sexualități.

Ideea de intimitate nu ține de „rigiditate medievală”, ci chiar de… intimitate. Adică de profunzimile unei relații care n-are nevoie de exhibări publice demonstrative pentru a se legitima.

b. Cu adopțiile de copii de către cuplurile de altă orientare sexuală chiar am o mare, mare problemă! Acesta este pasul următor pretutindeni unde Noua Inchiziție Progresistă învinge.

Ține de planul faptic, de evidențe! Și nu am de gând deloc să mă scuz pentru că nu sunt de acord nici cu adopțiile respective, nici cu defilările LGBT pe străzi alături de copii de câțiva ani îmbrăcați în curcubeu care asistă nedumeriți la scene în care elgibitiști-progresiști goi pușcă simulează acte sexuale! Asta este o OROARE! 

Iar dacă inchizitorii noii papalități bruxellez-progresiste au o problemă cu faptul că mai suntem încă mulți care alegem să spunem lucrurilor pe nume, să se trateze cu ceai de tei și antidepresive bio…

4 comments

 1. Nu nea plesoianu e editor la sputnik.md ai are relatii foarte bune cu guvernul rus? Stiti voi, tara care ne-a condamnat la comunism, ne-a furat Baaarabia, Bucovina si Chilia si a distrus legionarii….

  • Incorect Politic

   Îi greu să lași retorica cu Rusia? Orice e pro-rus pentru ăștia, pro-referendum = pro-rus, anti-referendum = pro-rus. Lăsa-ne cu Rusia.
   https://cdn.discordapp.com/attachments/413800166198476802/498549609493168128/Screenshot_20181007-203750.png

  • Jidanii au adus comunismul in Rusia, Ciolo!

   Rusii erau un popor decent pe vremea tzarului.

   Problema noastra a fost comunismul, nu rusii.

   Iar comunismul reprezinta interesele jidanilor.

   Lucrurile s-au schimbat. Putin lupta impotriva jidanilor

   Le-a stricat toate planurile in Siria.

   Nu e nevoie sa fii orbeste anti-rus, doar de dragul de a fi anti-rus.

   Rusii lupta acum de aceeasi parte a baricadei. O alianta Trump Putin e cel mai mare cosmar al evreilor.

   Nu cred ca Putin are interes sa ocupe Romania.

   Iar daca privesti Romania pe timpul comunismului, Rusii nu au venit sa ne cumpere pamanturile, sa ne confiste industria, sa ne controleze politicienii prin alogeni.

   Ceausescu a fost subordonat politic Moscovei, insa economic Romania era suverana si Rusia nu a incercat sa ne distruga economia locala si sa acapareze tot, transformandu-ne in sclavi in tara noastra.

   UE ne-a trasformat LITERALMENTE in sclavi. Au cumparat tot, iar Kovesi a bagat la inchisoare toti oamenii de afaceri importanti care le stricau planurile.

   Nici in comunism, care e perioada cea mai neagra, nu s-a intamplat asa ceva.
   Romania era suverana economic.

   Nu il apar pe Ceasca, chiar daca eram saraci, eram suverani si independenti.
   —-

   Incearca sa studiezi situatia geopolitica de acum, fiindca lucrurile s-au schimbat in ultimii 5 ani.

   Jidanii din UE ne-au parazitat i ne-au distrus fiecare bucatica din economie.

   Nu spun nici sa fim subordonati rusilor – dar nu e nevoie sa urasti rusii doar pentru a uri rusii.

   Rusii de acum sunt total diferiti de Rusia din vremea lui Stalin si Brejnev.

  • Pe legionari i-a distrus Hitler si Antonescu… nu rusii.

   https://ro.wikipedia.org/wiki/Ion_Antonescu#Rebeliunea_legionar%C4%83

   Hitler i-a bagat pe legionari in lagare de concentrare.

   El l-a sustinut pe Antonescu cu armata – impotriva legionarilor.

   Asa au pierdut legionarii.

   Fara armata lui Hitler, Antonescu era singur, ce putea face.

   Armata germana a invins fortele legionare. Cei mai multi au fost inchisi.

   Cei ce au scapat, au fugit in Germania, unde au avut surpriza sa fie inchisi in lagare de concentrare, cu evreii.

   Citeste aici

   https://ro.wikipedia.org/wiki/Horia_Sima#Sf%C3%A2r%C8%99itul_Mi%C8%99c%C4%83rii_legionare

   Cat priveste Basarabia

   Romanii din Basarabia sunt rusificati.

   Da, Putin nu o sa lase Basarabia

   Cand Romania a fost cumparata la bcata si am ajuns sclavi in propria tara.

   E o lupta pe viata si pe moarte… unirea cu Basarabia, unde majoritatea se considera rusi – nu e o prioritate.

   UE oricum nu ne va da Basarabia.

   Personal, am avut cativa prieteni moldoveni romani.

   Cand vin in Romania se prefac romani – ca sa aiba anumite avantaje din asta.

   Insa in forul lor interior sunt foarte filo-rusi… admira Rusia.

   Eu nu admir Rusia.

   Ei se dau mari romani atunci cand vin in Romania, ca sa fie ajutati, financiar, material.

   Insa multi dintre ei sunt filo-rusi, vorbesc rusa – atunci cand se intorc la Chisinau.

   Calatoresc prin Rusia, a prieteni rusi.

   Cand sunt in Rusia – se dau mari rusi.

   Tot pentru avantaje materiale.

   Uita-te la Carla’s Dreams.

   Au albume in rusa, si cand merg in Rusia se dau mari rusi.

   https://www.youtube.com/watch?v=kWyHOrUKAzM

   https://www.youtube.com/watch?v=NUbpsMxD0kI

   Moldovenii se prefac ca sunt mari patrioti, fiindca primesc ajutoare de la Romania.

   Plus cetatenie romana, sa poata calatori in UE.

   Insa in inima lor le place cultura rusa.


   Rusii nu mai sunt aceiasi de pe vremea lui Stalin.

   https://www.youtube.com/watch?v=NR0CUWbJADo

Leave a Reply

Your email address will not be published.