Home / Actualitate / Fermieri amenințați de autorități pentru că vând castraveți de casă

Fermieri amenințați de autorități pentru că vând castraveți de casă

Incorect Politic
Iulie 18, 2021

Via Aparatorul.md:

Potrivit stiri.md, aceștia se plâng că au fost amendați cu 700 de lei pentru că nu aveau certificat de calitate pentru produsele de casă pe care le vindeau, transmite Știri.md.

“Trebuie să achităm 700 de lei pentru că vindem castraveți de casă. Înainte se ofereau certificate de calitate, însă acum nici pentru un produs nu primim certificate. Cu 3 săptămâni în urmă ne-au mai amendat”, se plânge o femeie.

“Am fost la ANSA ca să-mi ia analiza la căpșuni și mi-au zis să aștept 5 zile ca să vină experții în câmp. Căpșuna se strică în zilele până vin ei”, a declarat un bărbat.

7 comments

 1. Asta se vrea totul să fie din import, după România acum gloata neomarxistă de la Bruxelles se aruncă turbată pe Rep. Moldova

 2. Sa incerce si vinderea cantitatii recoltate DE CUMPARATOR la cantarul de-acasa/de la ferma.
  Adica mergi la ferma, iei o galeata si-ti culegi marfa. O fduci la cantarujl proprietarului si-i platesti pretul stabilit.
  ….
  De la lujer/tulpina nu se poate pretinde “certificat” ca planta nuu are “carte”, nici act de identitate sa o amendeze! – si un bou vede capsuna, castravetele, rosia, ardeiul, marul… in starea naturala, normala.

  • Nici macar din import nu e interes sa mancam. Foametea e globala e planificata. Altfel nu vine anticristul. Vor sa ne dea numai hrana artificiala produsa de corporatii cu tehnologii chimice nepoluante si un pic otravitoare.
   Este ordin global de la sinagoga camatarilor.

 3. Pt dezastre naturale climatice, Armata primeste ordine de la FiaraBanca/sinagoga. Bineinteles cu intentii stiintifice. Ca sa primeasca finantarea si salariile si comisioanele armata executa ordinele sinagogii lui mamona.

 4. Pregatiti-va pentru foametea mondiala din 2023..asa cum spune Nostradamus .Anul asta au fost inundatii , tornade etc , la anul va fi seceta ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *