Home / Chestiunea Jidănească / Crimele iudaice asupra românilor cine le contabilizează?

Crimele iudaice asupra românilor cine le contabilizează?

Incorect Politic
Iulie 18, 2021

Crimele iudaice asupra românilor cine le contabilizează?

Crimele iudaice asupra românilor cine le contabilizează?

Via IonCoja:

Anul trecut s-au implinit 80 de ani de la o altă mare tragedie: retragerea administrației romanești din Basarabia și Bucovina de Nord. Atunci, conform informațiilor din arhiva Ministerului Apărării Naționale au ucisi, răniti si dati dispăruti 356 de cadre și 42 876 soldați si gradați romani. Ați citit bine: in doar patru zile, Armata Romană a pierdut 43.232 de oameni. De toate etniile.
Pentru ei nu a existat nicio ceremonie, nicio ședință solemnă, niciun mesaj din partea Președintelui Țării. Deși, după toate legile, ce li s-a intamplat intră la categoria crimă: ei au fost atacați in timp ce se retrăgeau, fără să riposteze.

De ce? Ce vină au avut acești 43.232 de oșteni ai Romaniei? Niciuna, in afară de a indura, fără să riposteze, umilința de a se retrage din țara lor.

Sau poate, vina lor este că au fost atacați, răniți și uciși de către…cine? In niciun caz de către „țăranii basarabeni”, așa cum vehiculează propaganda sovietico-franceză. Ci de alții. Se pare că in Romania liberă și democratică de azi, romanii au voie să fie doar călăi, iar victimele sunt mereu alții.

Astea sunt „principiile și valorile democratice” de care vorbește președintele Iohannis? Nu cred. Dacă vrem să ne impăcăm cu istoria, atunci trebuie să spunem tot adevărul.

De ce nu ne comemorăm morții căzuți, fără vină, in 1940? Ce fel de stat este acela care tace in fața unei asemenea nedreptăți?

Oare nu putem să ne plangem morții și noi și evreii, cu decență? Sau doar ne dorim culpabilizarea cu orice preț a romanilor?

Știu că mulți ofițeri citesc acest site, așa că le adresez o intrebare: dragi purtători ai sfintei uniforme a Țării, cum puteți accepta tăcerea asta? Nu vă gandiți că acei 43.232 erau ca și voi, la datorie?
Nu vă gandiți că maine, puteți fi voi în locul lor? Dacă și voi veți fi atacați și dezarmați, umiliți din cauza politicienilor iresponsabili, vă veți dori ca urmașii voștri să vă uite?

Sunt sigur că niciun aliat nu ne-a cerut să uităm ce s-a intamplat in 1940. Iar dacă ne-ar fi cerut, datoria și decența cer să nu-i ascultăm!

Înclinandu-ne frunțile în memoria celor ucisi, arătand urmasilor lor compasiunea si solidaritatea noastră, să avem mereu in minte lecțiile istoriei și să apărăm principiile și valorile democratice! Fără ele, nu avem viitor!”, a spus Președintele Iohannis.

Da, domnule Președinte. Dar să inclinăm in fața TUTUROR victimelor. Altfel, cuvintele dvs nu au nici valoarea hartiei pe care au fost scrise.

11 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Profesorul Nicolae Iorga publica în 6 iulie1940, în ziarul “Neamul Românesc” articolul intitulat “De ce atâta ură?”. «Se adună și cresc văzând cu ochii documentele și materialele, actele oficiale și declarațiile sub jurământ. Înalți magistrați și bravi ofițeri care și-au risct viața ca să apere cu puterile lor retragerea și exodul românilor au văzut cu ochii lor nenumărate acte de sălbăticie, uciderea nevinovaților, lovituri cu pietre și huiduieli. Toate aceste gesturi infame și criminale au fost comise de evreimea furioasă, ale căror valuri de ură s-au dezlănțuit ca sub o comandă nevăzută.
  De ce atâta ură?
  Așa ni se răsplătește bunăvoința și toleranța noastră. Am acceptat acapararea și stăpânirea judaică multe decenii și evreimea se răzbună în ceasurile grele pe care le trăim. Și de nicăieri o dezavuare, o rupere vehementă și publică de isprăvile bandelor ucigașe de sectanți sanguinari. Nebunia organizată împotriva noastră a cuprins târguri și orașe și sate.
  Frații noștri își părăseau copii bolnavi, părinți bătrâni, averi agonisite cu trudă … În nenorocirea lor ar fi avut nevoie de un cuvânt înțelegător, fie numai sentimental, ar fi fost primit cu recunoștință. Li s-au servit numai gloanțe, au fost sfârtecați cu topoarele, destui dintre ei și-au dat sufletul.
  Li s-au smuls hainele și li s-au furat ce aveau cu dânșii, ca apoi să fie supuși tratamentului hain și vandalic. Românimea aceasta, de o bunătate prosteasscă față de musafiri și jecmănitori, merita un tratament ceva mai omenesc din partea evreimii care se lăuda până ieri că are sentimente calde și frățești față de neamul nostru în nenorocire.».
  Menționăm faptul că nu toți evreii au participat la aceste acțiuni criminale, dar majoritatea comuniștilor din Basarabia și Bucovina erau evrei, așa cum rezultă din rapoartele militare ale vremii. Au fost evrei care au regretat amarnic instaurarea bolșevismului sovietic și unii evrei bogați din Cernăuții Bucovinei au fost jefuiți de averi și deportați de sovietici. Subliniem acțiunile teroriste al acelor evrei comuniști care au dezarmat trupele române, au instigat la dezertarea soldaților și ofițerilor români basarabeni dar și a evreilor din cadrul Armatei române. Pentru a înțelege dimnesiunea urii față de români a unor etnici evrei, rapoartele militare arătau că la Cernăuți „evreii s-au dedat la manifestațiuni antiromânești, rupând și scuipând tricolorul“. Actele de crime, violențe și vandalisme ale unor etnici evrei bolșevizați împotriva populației românești din Basarabia și Bucovina de Nord a anului 1940 se constituie în primul POGROM ANTIROMÂNESC săvârșit cu o contribuție majoritară a unor etnici evrei. De aici ar trebui începute discuțiile. Întrebarea este: Cine plătește pentru actele de terorism împotriva Statului român și pentru atacul la integritatea teritorială a României Mari, săvârșite de o componentă consistentă de etnici evrei din Basarabia și Bucovina de Nord.
  Deocamdată Statul român, adică urmașul unor autorități vremelnice din anii 1941-1944, plătește din banii actuali ai românilor care nu au nici o vină, pensii supraviețuitorilor și urmașilor evreilor omorâți de unele autorități românești acum 80 de ani. Pe sistem de reciprocitate, dorim și achitarea notei de plată a despăgubirilor la care să fie obligați urmașii etnicilor care au instaurat comunismul în România cu sprijinul unor cozi de topor românești. Calculele sunt în desfășurare!

 2. Ce tot ii dati cu domnule presedinte in sus si in jos? Iohannis nu e presedintele Romaniei si al romanilor. E o marioneta pregatita de securitate inca din anii ’80 si abia acum securitatea tradatoare a reusit sa-l impuna in functia nemeritata de presedinte de stat. Cate dovezi va mai trebuie ca acest ipochimen este antiroman? De atunci din ianuarie 2017 cand a iesit in strada in jacheta rosie ca sa protesteze alaturi de manifestantii soroshisti #rezist, de atunci trebuia demis. Dar cine sa o faca tradatorul Dragnea alaturi de partidul infiltrat de securitate al altui tradator-Adrian Nastase tzigan ca si Iliescu Ilici?!

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Sunt câteva aspecte care trebuie luate în considerare la stabilirea vinovăției celor care au comis acte de terorism asupra Armatei române și asupra populației românești din Basarabia și Bucovina de Nord. România nu se afla într-un război cu U.R.S.S., ci doar primise un ordin de retragere de pe propriile teritorii răpite într-o noapte de forțele rusești bolșevizate. Un număr însemnat de etnici evrei bolșevici s-au constituit în iunie-iulie 1940 în adevărate bande teroriste care au atacat și dezarmat trupele Armatei române, au instigat la dezertarea ofițerilor și soldaților basarabeni, etnici români și evrei. Aceleași bande teroriste, formate majoritar din etnici evrei, au atacat și au comis crime împotriva administrației românești în retragere și asupra etnicilor români din Basarabia și Bucovina de Nord. Rapoartele militare arătau că la Cernăuți „evreii s-au dedat la manifestațiuni antiromânești, rupând și scuipând tricolorul“.
  „Veaceslav Stăvilă se preocupă de evrei în contextul atitudinii minoritarilor etnici faţă de schimbarea administraţiilor în Basarabia, între anii 1939 și 1945. Stăvilă include câteva documente de arhivă, care arată că unii evrei au asasinat reprezentanţi ai administraţiei româneşti în retragere la 1940, şi un document potrivit căruia, în judeţele basarabene intrate în componenţa R.S.S.M. (Republica Sovietică Socialistă Moldovenească înființată în august 1940-n.n.), din totalul de 285 comuniști, 185 erau etnici evrei, 28 ucraineni, 21 ruși şi doar 21 români. Alte date utilizate de Stăvilă se referă la faptul că în unele localități din Basarabia țăranii arestau activiști comuniști şi evrei prosovietici chiar anterior revenirii administraţiei româneşti, în iulie 1941, ceea ce sugerează că existau sentimente antievreieşti în rândurile populaţiei locale datorate rolului pe care l-au jucat unii evrei în primul an de ocupaţie sovietică a Basarabiei.“.
  Deci 65% dintre comuniștii instaurați la conducerea Basarabiei sovietizate erau evrei. Nimeni nu poate contesta influența majoritară a unor etnici evrei în instaurarea comunismului în Basarabia și Bucovina de Nord din anul 1940.
  Desigur că unii evrei au regretat amarnic sovietizarea Basarabiei și a Bucovinei de Nord. Într-o Scrisoare emisă de Consiliul Comunității Evreilor Cernăuți, către Guvernământul Bucovinei de Nord se arăta: „Când la 28 Iunie 1940 armata rusă năvăleşte în Bucovina, începe un adevărat calvar pentru populaţiunea burgheză (majoritar evreiască-n.n.) din Cernăuţi. (…) Cu începerea războiului arestările şi deportările reînviază în măsura cea mai largă, făcând ravagii între populaţiunea evreiască. În total cam 10.000 de evrei au fost deportaţi de Ruşi din Cernăuţi.“. Scrisoarea nu mai menționează câte sute de mii de evrei au fugit cu Armata Roșie, ca încorporați sau ca refugiați în republicile sovietice din Asia Centrală, în iunie 1941. Cine nu crede și are timp, să-l citească pe A. Kaganovitch.

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Un articol pentru sufletul românesc. Așteptăm ziua, și nu este departe, când urmașii acelor evrei care au instaurat comunismul bolșevic în Basarabia noastră românească, să ceară scuze publice României și poporului român. Cineva trebuie să plătească nota de plată, alături de Rusia, pentru 80 de ani de stăpânire a unor teritorii rupte din trupul patriei Mamă – România Mare.
  https://www.art-emis.ro/cronica-de-carte/eugen-statnic-instrainarea-basarabiei

  • @Vasilica Militaru. Excelente comentarii, foarte documentate ca de obicei pline de sentimente patriotice👏👏👏

 5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Istoricul basarabean de origine evreiască Michael Bruchis, emigrat în Israel, recunoaște şi el că evreii au avut «un rol de conducere» în organizaţia comunistă din Basarabia. Vezi Michael Bruchis, Nations-Nationalities-People: A Study of the Nationalities Policy of the Party in Soviet Moldavia, Boulder, Co.: East European Monographs, 1984, p. 197.
  Într-un articol recent, Bruchis arată de asemenea că o parte bună a evreilor basarabeni emigrați în Israel păstrează în continuare reminiscenţe pronunţate ale mentalităţii sovietice. Vezi Michael Bruchis, «Casa Basarabiei» din Tel-Aviv şi activiştii ei, în Flavius Solomon, Alexandru Zub (ed.), Basarabia. Dilemele identităţii, Iaşi: Fundația Academică «A. D. Xenopol», 2002, pp. 111-120.“.
  Problema cea mai serioasă a evreilor comuniști refugiați în Israel este faptul că ei nu recunosc teritoriul Basarabiei ca fiind românesc. Oare de ce statul israel, care se declară bun prieten al României nu a sprijinit unirea Basarabiei cu România? Eventual și realipirea Bucovinei de Nord. Au discutat vreodată cele două guverne. român și israelian, această problemă pe vremea când făceau ședințele comune???
  https://www.hotnews.ro/stiri-politic-17532770-sedinta-comuna-guvern-romano-israeliana-luni-marti-ierusalim.htm
  Poate vor trece pe ordinea de zi și acest subiect la ședința comună de anul acesta.
  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24265563-sedinta-comuna-guvern-romania-israel-programata-anul-viitor.htm

 6. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/91/Mosfilm_logo_old.jpg
  https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/VT4Xbvrg5EF9wGs2cxJqs6-1024-80.jpg.webp
  (avea crucea la gat ca “regina maria” prin filme).
  -orice asemanare cu scena crucificarii e pur intamplatoare.

 7. The Only Secret Recording of Hitler’s Normal Voice | The Hitler-Mannerheim Recording

  https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WE6mnPmztoQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *