Home / Actualitate / Fascismul Populist Lovește din Nou!

Fascismul Populist Lovește din Nou!

Mortuz
Incorect Politic
Decembrie 6, 2018

Fascismul Populist Lovește din Nou!

În România a început invazia firmelor din Polonia care pe lângă că au prețuri extraordinar de mici și marfă de foarte bună calitate, aduc și ideologia fascismului populist de extremă dreaptă din Polonia fascistă!

Observați reclamele pe care le folosesc. Spre deosebire de firmele din lumea civilizată pe care le vedem prin mall-uri, ei folosesc exclusiv modele albe. Mai rău, în imagine puteți vedea că este vorba de un cuplu hetero care are doi copii albi. Dar dacă polonezii fac copii și își mențin populația, cum mai putem aduce imigranți din afara Europei ca să suplinim populația îmbătrânită și în scădere? Fascism!

A dori să ai o populație care continuă cultura și trăsăturile fizice ale poporului tău e cea mai oribilă formă de privilegiu alb și rasism. Este complet împotriva valorilor diversității și incluziunii. Polonezii doresc și să beneficieze de avantajele apartenenței la Europa, dar și să continue să existe ca popor.

Este complet inacceptabil! Toți jurnaliștii independenți din România care dintr-o poziție de perfectă neutralitate și echidistanță combat fascismul populist din Ungaria, Polonia și pe Trump sunt de acord.

Cerem interzicerea acestor companii!


Poza și textul sunt făcute de Teodor Cimbru

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *