Home / Internațional / EXEMPLU DE URMAT: Adevărul Istoric Apărat de Polonia

EXEMPLU DE URMAT: Adevărul Istoric Apărat de Polonia

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 2, 2018

Nu este un vis. Încă mai există speranță.

Neironic legea care circulă prin senatul polonez este cea mai importantă piesă legislativă pentru recăpătarea libertății neamurilor europene.

Hotnews:

Senatul polonez a aprobat un proiect de lege controversat prin care va deveni ilegal ca polonezii să fie acuzați de complicitate la Holocaust, notează BBC, citat de news.ro.

Legea interzice, de asemenea, descrierea lagărelor de concentrare din Polonia ca fiind poloneze. Nerespectarea legii duce la amenzi sau chiar la pedepse cu închisoarea de până la trei ani.

Într-o lume normală în care valorile nu sunt inversate, astfel de lege ar exista pe tot cuprinsul Europei.

De altfel și în România ar trebui să existe, noi nu am avut Holocaust pe teritoriul nostru, dar azi se încearcă învinuirea noastră pentru fapte fictive!

Israelul s-a arătat nemulțumit de aceste acțiuni ale Poloniei, spunând că se dorește schimbarea istoriei. Legea trebuie să fie promulgată de președinte înainte să între în vigoare.

Istoria a fost deja schimbată de Israel după al doilea război mondial, tot ce face proiectul de lege este să o readucă la realitate.

Proiectul de lege a trecut de camera superioară a Parlamentului cu 57 de voturi “pentru”, 23 “împotrivă” și două abțineri.

Mai există și parlamentari care votează în interesul neamului din care fac parte. Mare minune, bravo!

Duminică, premierul Israelului Benjamin Netanyahu a cerut că proiectul de lege să nu fie aprobat: “Sunt împotriva acestei inițiative. Nu putem schimba istoria și Holocaustul nu poate fi negat”.

Sigur că Bibi e împotriva adevărului istoric, doar cât s-au chinuit ei să îl denatureze în ultimii 70+ ani.

Pe cât de longevivă este o minciună, tot trebuie să ia sfârșit odată.

Fals

Real

Fals

Real

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat într-un interviu pentru o televiziune că Polonia nu mai poate da înapoi și a susținut că țara sa are dreptul să apere “adevărul istoric”.

Cinste lor!

Polonezii au coaiele necesare să dea legi în favoarea propriului neam!

O normalitate care astăzi este rară, atât de rară…

Pe măsură ce trec anii, am convingerea că mai multe neamuri se vor trezi.

Și într-o zi, normalitatea nu va mai fi atât de rară.

Adevărul Istoric Apărat de Polonia

 

 

 

2 comments

 1. Elena L. Marinescu

  Vorbim despre un precedent inexistent în presă românească, știm de ce! Problema comună este lipsa de proximitate cu adevărul din jur, am fost izolați de interesul real. Chiar și colegii, fie ei și “deștepți”… scot același refrene: “Eh, lasă că Polonezii așa, Ungurii pe dincolo, vai Rusia ne mănâncă, etc.” Studenții sunt mai conformisti decât profesorii, înțelegeți unde am ajuns? Adevărul e că am ajuns mari cretini, nepăsători și chiar nebuni. M-au întrebat studenții: “Mergeți la proteste, e vorba de democrație…” ? Doamne, câtă indiferență în țara asta. Când vă citesc am impresia că visez, nu se poate… câtă îndrăzneală, de fapt, discernământ.

  • Mulțumim pentru susținere, doamna Profesoară! Pentru noi înseamnă mult faptul că mai există profesori care cunosc adevărul și, sperăm noi, fac tot ce pot pentru a dezvolta conștiința națională a studenților! Vreau să știți că vă apreciem!

   Cu asta are noroc România, că încă există profesori vertebrali și cu conștiința vie! Altfel am ajunge ca America după ‘revoluția’ Flower Power. Nu suntem departe, dar oameni ca dvs ne mențin pe linia de plutire.

   Când sunteți deznădăjduită, nu uitați vorba unui mare martir român “Cel ce luptă, chiar și singur, pentru Dumnezeu și neamul său, nu va fi învins niciodată!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *