Home / Internațional / Exclusiv: Contractul secret între Uzina Morții PFIZER și Comisia Europeană

Exclusiv: Contractul secret între Uzina Morții PFIZER și Comisia Europeană

Redacția Internațională
Incorect Politic
Decembrie 21, 2022

Exclusiv: Contractul secret între Uzina Morții PFIZER și Comisia Europeană

 

CONTRACTUL ÎNTRE UZINA MORȚII PFIZER ȘI COMISIA EUROPEANĂ, TOT A MORȚII, PE CÂT SE PARE

CINE SE ASEAMĂNĂ SE ADUNĂ ȘI SEMNEAZĂ CONTRACTE RECIPROC AVANTAJOASE DAR UCIGAȘE

 

REPRODUCEM FRAGMENTE DIN CONTRATUL

PFIZER – COMMISIA EUROPEANĂ,

 

Pe care deputații europeni au avut dreptul să-l privească, precum vițeii poarta nouă, fără să îl poată copia sau lua note.

Așa ceva s-a mai întâmplt în trecut, cu ocazia votului proiectului de suprimare a frontierelor vamale, al fostului comisar european, englezul Leon Brittan, pe vremea când fotoliul de azi, al Ursulei Von Der Leyen era ocupat de criptocomunistul francez Jacques Delors.

Istoria și experiența arată că orice pedofil sau pedocid, orice criminal și ucigaș în stil mare poate deveni comisar european sau președinte al comisarlor europeni.

În materie de demență europeană, nimic de mirare. Împăratul caligula și-a iubit calul, pe care l-a făcut senator și zeu printre zei. Ursula Von Der Leyen nu iubește pe Joe Biden, pe care nu-l mai poate iubi decât ștreangul, groapa și lopata. Rezultatele se văd. Războiul Statelor Unite ale Americii – NATO – Uniunea Europeană contra Rusiei bate la ușă. Sutele de mii de morți ucrainieni și ruși ar putea fi urmate de milioane de ruso-ucrainieni, apoi, Doamne ferește, zeci de milioane de europeni.

 

Între timp, actuala Comisie europeană a reușit contraperformanța

demențială a organizării unor

 

 1. Revolte populare ce tind să repete modelul banditismului numit REVOLUȚIA FRANCEZĂ. (Conceptul de ”revoluție” este o mulțime vidă, așa numita ”revoluție” fiind o imposibilitate ontologică. De la caz la caz, diversele așa numite ”revoluții” au fost lovituri de stat, răzmerițe sau revolte, mai mici sau mai mari, încununate sau nu de succes. Exemple? Lovitura de Stat de la 23 August 1944 ca și contrariul ei, Lovitura de Stat din 21-25 decembrie 1989 au fost simple banditisme politice. Bineînțeles, prostimea a urlat, a behăit, a cerut de-ale burții…Existența falsului concept de ”revoluție”, gargara revoluționară a diverșilor politruci, haimanale universitare, mercenari cu epoleți sau haine arhierești (”revoluția” lui Ruhollah Khomeyni) arată proporțiile atinse de tăierea cerebrală împrejur a întregii omeniri. Cei mai mulți dintre tăiații împrejur la creier au suportat și suportă botnița Covid-19 cu ușurința boilor ce suportă jugul, a câinilor ce câinilor lanțul).
 2. Tipăriri nelimitate de bani fără acoperire, ca și în cazul celor două Războaie mondiale.
 3. Procurări nelimitate de arme pentru Ucraina, în scopul distrugerii Rusiei și a poporului rus, după cum, în al doilea Război mondial, Rusia a fost alimentată cu arme, fără de care Germania, România, Italia, Finlanda, Ungaria, într-un cuvânt adevărata Europă și popoarele acesteia nu ar fi putut fi înrobite, distruse, ajunse astăzi cu un picior în groapă.
 4. Campanii de calomnii contra Federației Ruse și a președintelui Putin, duse de massmediile vândute, mincinoase și ațâțătoare la război, din Europa, Statele Unite, Canada, Australia și alte țări.
 5. Sabotaje și terorism economic prin agenți și mercenari anonimi, iresponsabili.
 6. Organizarea de războaie neîncetate, pentru ca uzinele de armament să funcționeze din plin.
 7. Sacrificarea inutilă și demențială a economilor și popoarelor europene, în scopul mai ușoarei instaurări a mult râvnitului comunism leninist, imposibil doar cu luarea puterii și electrificarea, cum credeau talmudiștii bolșevici iudeo-khazar Lenin Blank, Lev Bronstein Trotzky și alții.
 8. Îndreptat cândva contra Germaniei național-socialiste, a adevăratei Europe, actualul terorism aerian anglo-american este îndreptat contra popoarelor ce refuză PROTOCOALELE ÎNȚELEPȚILOR IUDEO-KHAZARI DE LA DAVOS, cazul poporului rus, deocamdată. Aceste popoare, țările respective, mai ales orașele, riscă să fie transformate în cenușă și scrum radioactiv.
 9. Organizarea cursei înarmărilor cu arme cât mai ucigașe, atomice, biologice, chimice sau pe baza unor radiații studiate în laboratoarele biologice americane, semi-clandestine din Ucraina. Aceste arme îngrijorează și China, care cheltuiește enorm pentru a se proteja contra Statelor Unite și a altor state occidentale rău-făcătoare prin definiție, ”evils”, cum spunea președintele criminal Bush.

 

 

CONTRACTUL secret  DINTRE PFIZER și COMISIA EUROPEANĂ ESTE DISPONIBIL PE – agoratv.ch

 

Contractul secret dintre Pfizer și Comisia Europeană este o adevărată bombă atomică contra popoarelor europene, ce urmează să fie eutanasiate, prin injectarea unor substanțe toxice, pe cât posibil fără zgomot. Este vorba de un contract de cumpărare anticipată, încheiat de Comisia Europeană reprezentată de Stella Kiriakides și uzina morții PFIZER, domiciliată în Delaware, Statele Unite ale Americii, Stat american unde boșorogul criminal Joe Biden și-a început mizerabila-i carieră de bandit iudeo-khazar. Potrivit contractului. PFIZER, UZINA MORȚII VACCINALE, ESTE REPREZENTATĂ DE NANETTE COCERO, PREȘEDINTA MORȚII VACCINALE MONDIALE, până una-alta.

 

Contractul secret PFIZER – Comisia Europeană este disponibil exclusiv pe AGORA TV SUISSE (Elveția). Contractul complet este disponibil în limbile engleză și franceză, putând fi descărcat fără niciun fel de probleme.

 

Reamintim celor care nu știu sau poate au uitat, între timp: deputații europeni nu au avut decât dreptul să privească acest contract, precum vițeii poarta cea nouă:

 

 • Să privească un document suspect, cu pasaje înnegrite, într-o cameră specială, ca la pușcărie,
 • Fără a avea telefonul asupra lor.
 • Fără dreptul de a nota cea mai mică informație.

 

Actualmente, textul acestui contract este disponibil în întregime.

 • Prezentăm cât putem, fără să ascundem nimic.
 • Este vorba de un fel de bombă atomică contra popoarelor Europei,
 • De un CONTRACT ANTICIPAT, PLĂTIT ÎNAINTEA PRIMIRII MĂRFII COMANDATE.
 • Plătit de Comisia Europeană, Contractul este semnat de Stella KIRIAKIDES, comisar la Sănătate și Securitate Alimentară.
 • Potrivit contractului, Comisia Europeană a acționat în numele, contul și pe seama Statelor membre ale UE, chipurile suverane,
 • S-a aflat că uzina morții, PFIZER, e domiciliată în Delavarre, Stat american unde Joe BIDEN a fost senator, înainte de a fi avansat, prin tâlhărie electorală, făcător de rele la Casa Albă.
 • Vom vedea, BioNtech are domiciliul la Mayence (Germania), orașul inventatorului testelor PCR, care nu testează nimic, dar pentru care s-a luat PREMIUL NOBEL DE CĂCAT.
 • Din partea PFIZER, contractul este semnat de NANETTE COCERO, președinta Diviziei Vaccinuri.

 

Iată ce putem citi:

”Conținutul integral al pieselor alăturate va fi furnizat cât mai rapid, după obținerea autorizației și punerii la zi PFIZER, comunicată din când în când Statelor membre”.

PFIZER discută cu Comisia, iar Statelor le spune ce vrea, când vrea, dacă vrea.

Cu excepția Ofertei sale, toate documentele emise de PFIZER sunt considerate nule și neavenite. În caz de contradicție între prezentul CAA (Contract Anticipat de Achiziție) și alte documente Pfizer, prezentul CAA prevalează față de orice dispoziție contrară din alte documente Pfizer.

Altfel spus, niciun Stat european nu se poate prevala de documente Pfizer, CAA fiind singurul valabil, pentru că este secret. Niciun recurs juridic nu este posibil contra lui.

În definiții citim la ”Conflictul de interese: în caz că punerea în practică imparțială și obiectivă a CAA, de către Pfizer, este compromisă din motive ce țin de familia sa (sic), viața sa afectivă (sic), afinități politice și naționale, interes economic (sic) sau orice alt interes personal direct sau indirect, eventual alt interes comun cu acela al comisiei unui Stat membru și participant, sau a oricărui altul legat la obiectul prezentului CAA. (confuz)!

Știind că soțul Ursulei Von der Leyen este directorul medical al intreprinderii ce fabrică ARN-mesager, ai cărei acționari sunt tot cei de la Pfizer, e clar că avem de-a face cu o bandă organizată de tâlhari.

Altă definiție: ”viciul ascuns: desemnează un defect antrenant non-conformitatea produsului cu Caietul de sarcini, pe care Statul membru și participant îl poate demonstra în momentul livrării produsului, deși nu reușește să detecteze viciul la livrare, prin inspecția vizuală a reprezentanților săi. Așadar, otrava din injecții nu este viciu ascuns, în ciuda numeroșilor morți. Această clauză fiind secretă, Statele europene n-au nicio posibilitate de recurs.

 

Criza Covid nu este imprevizibilă !

În definiția ”forță majoră” citim fraza memorabilă: ”Părțile contractante sunt de acord că deși criza actuală Covid-19 nu este ceva imprevizibil, ea poate, totuși, antrena situații neprevăzute, independente de voința părților, care deci corespund definiției forță majoră”.

 

Deci Criza Covid-19 nu a fost imprevizibilă, ea a fost planificată și controlată în momentul semnării CAA. Totuși, Criza Covd-19  poate deveni imprevizibilă și scăpa de sub control, caz în care Pfizer se pune la adăpost de orice obligație, sub pretext de ”forță majoră”.

 

Altă definiție

La definiția vaccinului citim: BNT162b2, vaccin ARN mesager modificat prin nucleozida ce codifică o glicoproteină S de vârf, lungime plină, SARS COV 2 optimizată, obiect al unui proces de supunere continuă pentru BNT162b2, inițiată pe lângă agenția europeană de medicamente. (verbiaj confuz!)

E vorba de o proteină ce acționează asupra genomului omenesc, lucru specificat din plin în toate definițiile din CAA. În plus, această proteină este optimizată pentru procesul de autorizare, altfel spus se admite că Agenției Europene a Medicamentului nu i-au fost furnizate informațiile necesare.

 

Obiectul contractului

 

Obiectul ofertei de sănătate 2020/C3/043 se referă la menținerea și întreținerea lanțului de aprovizionare pentru anumite doze de vaccinuri destinate Statelor membre, participante, în al căror nume Comisia Europeană dorește să-și procure vaccinul, în cursul pandemiei, prin intermediul CAA. Comisia Europeană recunoaște că evoluția clinică poate eșua, că aprobarea regulamentară ar putea să nu fie obținută, ceea ce, în consecință, ar însemna că vaccinul autorizat ar putea să nu fie disponibil pe baza CAA, în care caz ea va cere părții Pfizer să se angajeze a produce și livra 200 milioane de doze de vaccin.

Atenție: Comisia Europeană recunoaște că deși nu are habar de eficacitatea vaccinului comandă totuși 200 de milioane de doze, pe care se angajează să le plătească anticipat. Asta înseamnă a risca viața a mii și mii de oameni. Pentru Comisia europeană, cetățenii celor 27 de State membre sunt simpli cobai!

 

Iată ce citim la rubrica punerea în practică a CAA:

”Pentru a garanta dreptul Statelor membre și participante la achiziționarea dozelor de vaccin la un anumit preț și în anumite condiții, Comisia Europeană plătește cu anticipație”.

 

Dacă înțelegem bine, Pfizer a încasat plata înainte de începe munca de preparare a vaccinului. Altfel spus,  Comisia Europeană a plătit un fel de ”Drept al Nașului”, care el și  numai el are privilegiul de a vedea puța finului!… Afacerile tăiaților împrejur ajung inevitabil la sex, adrenalină, adrenochrom, sacrificarea satanică a mii șu mii de oameni.

 

Iată ce mai citim: ”Prestatarul (Pfizer) se angajează să livreze Statelor membre și participante, în mod colectiv, un număr total inițial de 200 milioane de doze de vaccin, în mod colectiv, conform prezentului CAA și Bonurilor de comandă pentru aceste vaccinuri”.

 

Deci Comisia Europeană a plătit pentru un produs ce trebuie comandat de către Statele membre și numai de către acestea, fără vreo garanție de eficacitate.

 

Continuăm lectura:

 

”Prestatarul (Pfizer) va face eforturi rezonabile pentru a livra sau înlesni livrarea produsului către Statele membre și participante, iar Statele membre și participante vor cumpăra produsul sub rezerva și conform condițiilor din prezentul contract”.

 

Așadar: Statele membre sunt categoric obligate să cumpere vaccinuri conform unui contract pe care nu l-au semnat și de care nici măcar nu au avut cunoștință.

 

Rezumat la acest stadiu:

 1. Comisa Europeană a cumpărat, cu plată anticipată, vaccinuri de la Pfizer, pe care le plătește înaintea livrării, fără vreoo garanție privind eficacitatea lor.
 2. Prin contractul semnat la un nivel supra-național, Statele membre sunt obligate să cumpere vaccinuri fără nicio garanție de eficacitate.
 3. Se specifică limpede că Pandemia sau Criza Covid-19 este perfect previzibilă (De ce? Pentru că este planificată și organizată de acești bandiți sataniști), dar poate deveni incontrolabilă.

 

”La data intrării în vigoare a prezentului Contract, Comisa Europeană comandă 200 de milioane de doze contractate ale produsului, în numele Statelor membre, care vor fi livrate de către Pfizer, dacă acesta reușește să producă un vaccin credibil și eficace”.

 

S-a precizat în scris, după cum urmează: Comisa Europeană plătește anticipat, dar știe că vaccinul ar putea să fie altceva. Concluzie: Comisa Europeană comandă orbește așa numitul ”vaccin”, arătând un total dispreț și o crasă nepăsare pentru viața cetățenilor Uniunii Europene. Practic, Comisia europeană a plătit viitorul asasin al miilor, milioanelor de oameni, fără să mai socotim zecile, sutele de milioane de oameni transformați în zombi!

 

Iată că Dracul este și mai negru:

 

”Fiecare Stat membru va avea dreptul de a revinde altor țări sau instituții publice vaccinurile de care acestea ar putea avea nevoie. Dreptul de a revinde sau dărui doze de vaccin, în virtutea frazei precedente, este supus consimțământului prestatarului Pfizer și depinde de primirea unei indemnizații, de la aceste alte țări sau instituții publice, cu condiția ca indemnizația să fie socotită satisfăcătoare de către Pfizer”.

 

Cu alte cuvinte și pentru a nu ne fura singuri căciula, un Stat membru al Uniunii Europene poate dărui sau vinde doze de vaccin, unor țări sărace, cu condiția ca Pfizer să câștige și din asta, în ciuda incertitudinii privind eficacitatea mărfii numite când vaccin, când produs… sau poate, dimpotrivă, cu dorința și certitudinea că mii și milioane de oameni, din țările sărace, vor fi și ei asasinați! În fond, din cele aproape opt miliarde de locuitori ai Pământului, șase, chiar șapte miliarde trebuie să piară, indiferent că este vorba de europeni, africani, asiatici, americani, australieni, etc.

 

Pe durata următoarelor 20 de zile de la data intrării în vigoare a CAA, Comisia Europeană va transmite către Pfizer un tablou indicând repartiția celor 200 de milioane de doze de vaccin între Statele membre ale UE.

Așadar, Comisia Europeană repartizează dozele, decide totul, Statele suverane au pus cruce suveranității lor și asistă neputincioase la infectarea, handicaparea, uciderea cetățenilor lor, considerați simpli cobai.

 

 

Preț :

 

Pentru Comisia Europeană și Statele membre participante, prețul celor 200 de milioane de doze contractate este de 15,50 Euro pentru fiecare doză, plus TVA.

 

Prețul pentru fiecare doză de vaccin se bazează pe volum, după cum este indicat în Tabloul următor:

_________________________________________________________________________

Platforma dozelor (volum)                  1 – 100 milioane                      101 – 200 milioane

————————————————————————————————————–

Prețul total al unei doze în

fiecare platformă de volum,                    17,50 Euro                                   13,50 Euro

fără TVA

—————————————————————————————————————

 

În măsura în care, contrar angajamentelor enunțate în Articolele 1,6,2 și în Tabloul din articolul 1.6.3, sub 200 milioane de doze sunt comandate conform prezentului CAA, prețul fiecărei doze de vaccin va fi ajustat în consecință. De exemplu, dacă CAA prevede 150 de milioane de doze, prețul mediu va fi de: ((100 milioane  x  17,50 E) + (50 milioane  x  13,50 E)) / 150 milioane = 16,17 E/doză. Alt exemplu, dacă CAA prevede 70 milioane, prețul mediu va fi de: (70 milioane  x  17,50 E) /  70 milioane = 17,50 E/doză.

 

În cazul când Comisia Europeană face o comandă suplimentară, iar aceasta este acceptată de Pfizer, prețul produsului suplimentar va fi de :

 1. 15,50 E/doză pentru toată comanda suplimentară acceptată de Pfizer în următoarele trei luni după data la care același Pfizer a emis prima Autorizație.
 2. 17,50 E/doză pentru orice comandă suplimentară acceptată de Pfizer înainte de expirarea CAA.

 

Așadar se plătesc 700 d milioane de Euro, fără niciun fel de garanție privind eficacitatea suspectului produs comercial botezat vaccin ARN-mesager. Asta înseamnă 3,50 E pentru o doză. Statele membre ale UE au plătit 400 milioane Euro pentru primele 100 de milioane de doze: (17,50 – 3,50) x 100 000 000 adică 1 400 000 000 (un miliard patru sute de milioane Euro și au împărțit totul la cele 27 de State membre, care au plătit în medie 51 851 852 Euro, pentru un vaccin suspect, fără nicio garanție medicală.

Toți banii au fost încasați de Pfizer… Pentru următoarea sută de milioane de doze: (13,50 – 3,50) x  1000 000, adică un miliard de Euro, care împărțiți la cele 27 de State membre UE dă 37 037 038 Euro, deci totul, pe fiecare Stat membru UE 88 888 890 Euro. Pfizer a încasat două miliarde patru sute de milioane pentru primul contract și un total de

70 de miliarde Euro.

 

Modalități de plată

 

 1. Plată anticipată: Comisia Europeană acceptă o plată inițială de 700 milioane Euro (calculați astfel:3,50 Euro/doză înmulțit cu 200 milioane doze), virați în conturile Pfizer ca ”plată anticipată”, ce este un acont destinat să garanteze volumul comandat conform Articolului 1, 5, 2 – sumă socotită ca acont la Prețul final de livrare, așa cum a fost definit mai sus.

 

Comisia Europeană va plăti anticipat, în numele fiecărui stat membru UE, în termen de 20 zile lucrătoare de la data facturii emise de Pfizer.

 

Modalitățile de plată secretă către Pfizer. Non-conformitățile ce nu satisfac siguranța vaccinului sunt admise, dacă nu au putut fi descoperite grație cunoștințelor medicale existente la data livrării mărfii. E clar însă: la data livrării pretinselor vaccnuri, nimeni pe lume nu ar fi putut prevedea efectele lor zise ”secundare”, care, pe zi ce trece, se dovedesc în foarte multe cazuri efecte foarte principale, adică mortale.

 

Garanție și secret (confidențialitate)

 

Garanțiile fiecărei părți

 

Pfizer garantează Comisiei Europene și Statelor membre UE că:

 

 • În momentul livrării (mai puțin în caz de non-conformitate sau anomalie), vaccinul satisface normele și exigențele conforme și convenite, mai puțin cele care, în mod rezonabil, nu puteau fi descoperite datorită insuficientelor cunoștințe medicale, științifice sau tehnice, în momentul în care Pfizer a livrat marfa.

 

Fie a, Conform Caietului de sarcini;

Fie b, Obținut conform bunelor practici de fabricare, în vigoare, și sub rezerva clauzei de non-responsabilitate Pfizer în ce privește respectarea drepturilor de proprietate intelectuală.

 

Clauză de garanție Pfizer a secretului/confidențialității

Obligația secretului/confidențialității încetează dacă documentele devin publice prin alte mijloace decât lipsa confidențialității. Noi le divulgăm astăzi, dar nu noi încălcăm secretul/confidențialitatea. Din acest moment, cele două părți trebuie să divulge tot, exact pentru a nu încălca acest contract.

 

Punerea la zi din 16 / 11 / 2022

În sfârșit, euro-deputaților li se permite să consulte documentele secrete ce nu privesc contractele de cumpărare anticipată a vaccinurilor Covid.

Asta este ceva nou, o premieră!

Totuși, consultarea documentelor respective nu poate avea loc decât într-o Sală de lectură carabinată/securizată, fără telefon portabil, fără posibilitatea fotocopierii, fără aviz exterior de permisiune/autorizare.

Reacția mea pic.twitter.com/xsQtous8H8

 

15 /11/ 2022  –  COMUNICAT DE PRESĂ

TRANSPARENȚA CONTRACTELOR VACCINALE ALE UE

ÎN SFÂRȘIT, EURODEPUTAȚILOR L SE PERMITE CONSULTAREA DOCUMENTELOR SECRETE/CONFIDENȚIALE NE-BIFATE

PREMIERĂ TÂLHĂREASCĂ LA NIVEL ÎNALT

Michèle Rivasi, membră a Comisiei de control bugetar,

vice-președintă a Comisiei speciale Covid

 

Urmarea întrebărilor scrise de Michèle Rivasi, euro-deputații membri ai Comisiei de Control bugetar a Parlamentului european au primit, în sfârșit, informțiile bugetare amănunțite privind utilizarea bugetului UE pentru contractele de cumpărare anticipată a vaccinurilor Covid. Șapte în total, aceste contracte au fost semnate și puse în aplicare fără vreun control din partea Parlamentului european, rămânând secrete până în ziua de azi (15 / 11 / 2022).

 

Reacția lui Michèle Rivasi la ieșirea din Sala de lectură carabinată:

 

Sunt aproape doi ani de când, în sânul Comisiei CONT, cer Comisiei Europene să ne transmită repartiția precisă și trasabilitatea avansurilor pe care le-a vărsat fiecăreia dintre cele șapte intreprinderi farmaceutice, în cadrul Contractelor de Achiziții Anticipate (CAA).

 

 

După doi ani de cereri repetate,  în sfârșit, serviciile DG Sănătate ne-au pus la dispoziție aceste informații, dar într-o Sală de lectură carabinată, fără telefon portabil, cu obligația secretului desăvârșit. Este pentru prima oară că o comisie parlamentară, cu rol de control executiv, primește informațiile pe care le cere pentru a-și putea îndeplinii rolul de autoritate bugetară. În sfârșit!

 

În urma ecourilor din presa italiană și chiar ale laboratoarelor în cauză, știam deja că, dintr-un total de 2,55 miliarde Euro cheltuiți din bugetul european, 1,8 miliarde Euro fuseseră vărsate celor patru intreprinderi/uzine farmaceutice: Pfizer, BionTech, Moderna, Curvax și AstraZeneca.

 

De asemenea, este important ca, în calitate de controlori ai bugetului european, eurodeputații să cunoască sumele încasate de intreprinderi și care a fost utilizarea lor. Este vorba de trasabilitatea banilor publici.

 

Încă suntem departe de obiectivele noastre, întrucât Comisia Europeană și-a acordat o tăcere de cinci ani înainte de a verifica modul de punere în practică a contractelor. De ce trebuie așteptat cinci ani înainte de a face controlul cuvenit? Comisia Europeană a primit oare un raport amănunțit privind utilizarea avansurilor respective de către fabricanți? Aceste informații încă sunt secrete, ca și Contractele de Achiziție Anticipată și documentele de negociere.

 

Pentru garantarea transparenței, bătălia continuă. Comisia europeană trebuie să dea seamă Parlamentului European și cetățenilor Europei.

 

 

CONTACT  /  camille.zakar@la.europarl.europ.eu

PRESSE       / 0637157656  –  www.michele-rivasi.com

Michèle Rivasi

 

 

Eurodeputați s-au plâns că nu au acces la contractele semnate între Comisia europeană și fabricanții de vaccinuri (Articol EURACTIV din 11 octombrie 2022).

 

 

COVID-19: PFIZER RĂMÂNE MUCLES CU PRIVIRE LA CONTRACTELE PE VACCINURI. EURODEPUTAȚII INSISTĂ

De Clara Bauer-Babef, EURACTIV Franța

11 oct. 2022 (punere la zi 12 oct. 2022

 

Toate grupurile politice din Parlamentul Europan cer cu tărie: Contractele de Achiziție a             Vaccinurilor PFIZER să fie aduse la cunoștința tuturora. (myboys.me/Shutterstock)

 

 

 

 

Deputații europeni cer liber acces la Contractele pentru vaccinuri

 

 

Singura versiune accesiblă publicului și deputaților europeni, a Contractului PFIZER, este ștearsă, înnegrită, distrusă, ilizibilă în proporție de 80 %. Este interesant să comparăm cele două versiuni ale acestui contract, de exemplu cererea PFIZER de plată suplimntară și acord, în caz că o țară dă altor țări ale lumii dozele neutlizate.

 

Contractul PFIZER înainte și după înnegrirea, măcelărirea cenzurarea lui. Legătura cu Contractul ascuns deputaților/popoarelor ce au plătit 70 miliarde, pentru un produs despre care nu știu nimic.

CONTRACTUL-VACCIN PE CARE ASASINA VON DER LEYEN A ÎNDRĂZNIT SĂ-L SEMNEZE CU PFIZER

55 pagini dsponibile exclusiv pe Agora TV Suisse

55 de pagini de groază și oroare absolută, în care se conjugă cinismul, îmbogățirea cu anticipație, fără nicio responsabilitate penală sau pecuniară pentru moartea sau invaliditatea cobailor vaccinați.

 

 

 

Traducere:

 

În numele Statelor membre participante, Comisia declară că utilizarea vaccinurlor din cadrul prezentului CAA se va face în condițiile epidemice ncesitând o astfel de utilizare, iar efectuarea vaccinurilor va fi sub unica responsabilitate a Statelor membre și participante. În consecință, fiecare Stat membru participant trebuie să indemnizeze și să scutească de orice responsabilitate Prestatarul (Pfizer), societățle afiliate, sub-tretanții, ce dau drept de vânzare și sub-licențiere, ca și conducătorii, administratorii, salariații și agenții reprezentanți ai fiecăreia dintre aceste structuri (la un loc ”Persoane indemnizate”). Conform Articolului I, 12. 6 fiecare Stat membru și participant trebue să scutească, pe cei numiți, de orice responsabilitate și cheltuieli judiciare contra reclamațiilor (cheltuieli cu avocații și alte prejudicii/pierderi definite la Articolul I. 12. 2 (ansamblul ”pierderilor”) rezultate din utilizarea vaccinurilor în jurisdicția fiecărui Stat membru participant sau legat de toate acestea. Articolul I. 12 se aplică pierderlor rezultate din vaccinurile furnizate conform CAA, pe durata inițială de 24 luni, pentru a evita orice ambiguitate în legătură cu utilizarea vaccinurilor sau pierderile survenite în timpul și după perioada inițială sau în legătură cu toate acestea. În caz că doze suplimentare de vaccin vor fi furnizate conform prezentului CAA și ca urmare a prelungirii/reînnoirii acestora, părțile vor discuta în bună înțelegere existența motivelor ce justifică prezenta clauză în Contract. Dacă prezența sa

 

Să analizăm acum membrii Comisiei Europene, care au o mai mare putere decât șefii de State, deși ei nu au fost niciodată aleși.

 

Majoritatea problemelor și disfuncțiilor provin de la aceste persoane, care au în comun condamnări, sau care sunt bănuite a fi corupte și desfigurate moralicște de aceeași ideologie mondialistă.

 

DIAPORAMA – PREZENTAREA UNIUNII EUROPENE . SĂ DESCOPERIM CEI 27 DE MEMBRI AI COMISEI EUROPENE

 

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a prezentat compoziția noii Comisii și repartiția diverselor portofolii

 

Prezentarea-diaporama celor 27 de mizerabili membrii ai Comisiei Europene, fiecare bun de întemnițat ca escroc sau pungaș al acestei bande organizate de răufăcători.

 

Frans Timmermans (Olanda), Responsabil Green Deal. Consecința: Răscoala agricultorilor și crescătorilor olandezi de vite contra normelor demențiale, înyru profitul banditismului globalist.

 

Margrethe Vestager (Danemarca), vicepreședintă cu Identitatea numerică, al cărei obiectiv este bovinizarea omenirii, pașapoarte zombi-mamifero-vaccinale, penitenciaro-climatice, contorizarea transpirației, a emisiunilor de carbon, urină, excremente, informațiile personale fiind transferate Kahalului suprem (Washington) și KGB-ului american, CIA.

 

Valdis Dombrovskis (Letonia), șeful Serviciului Financiar al Comisiei Europene, ce și-a mărit cu 9% salariul mediu de 30 000 de Euro pe lună, fără niciun fel de impozit. Acest mizerabil a aprobat plata a 70 de miliarde Euro către ucigașii, bandiții, criminalii și dușmanii omeniri din BANDA PFIZER.

 

Josep Borrell (Spania) – se ocupă cu afacerile externe, Deși funcționar european, nu informeză țările membre ale UE despre conținutul contractelor semnate cu Pfizer.

Vera Jurovả (Cehia), responsabila cu Glaznostul – Transparența Comisiei Europene. Contractele vaccinale banditești, semnate cu PFIZER-UZINA MORȚII sunt rezultatul elocvent al glaznostului-transparenței Verei Jurovả.

Margaritis Schinas (Grecia), Responsabil cu modul european de viață, după exemplul Greciei, țara cea mai îndatorată și mai sărăcită din Europa.

Maroṡ Ṥefcovic (Slovacia) –  Responsabil cu relațiile inter-instituționale, post despre care nimeni nu știe ce înseamnă. Deputații europeni n-au nimic la dispoziție pentru a contesta onania instituțională a Comisie Europene.

Dubravka Ṧuica (Croația), Responsabilă cu Democrația și Demografia, alt post de tăiat frunze la câini și împachetat fum.

Johannes Hahn (Austria). Principala lui contribuție a fost creșterea salariilor comisarilor europeni cu 9%.

 

Didier Reyners (Belgia), fost ministru de Finanțe, actualmente responsabil cu Justiția și starea de Drept. El nu a opus nicio obiecție clauzelor CAA cu Pfizer.

Mariya Gabriel (Bulgaria) – Responsabilă cu Inovația și Tinerețea, autoare a unor propuneri periculoase pentru agravarea cenzurii, oficial pentru lupta contra fake news și interzicerea oricărei critici la adresa satrapilor de la Bruxelles.

Stella Kiriskides (Cipru), Psiholoagă ce se ocupă cu Sănătatea, actualmente în conflict de interes pe 4 milioane Euro. Semnatară a tuturor contractelor de vaccinuri, înclusiv a CAA cu Pfizer, în valoare de 70 miiarde Euro, comandă fermă. Comanda fermă înseamnă: care nu poate fi anulată.

 

 

Kadri Simson (Estonia), funcționară ce se ocupă cu energia, în care calitate favorizează mai ales utilizarea petrolului din șisturi bituminoase și a cărbunelui, de către Estonia și țările vecine.

Jutta Urpilainen (Finlanda), ministereasă de Finanțe ce se ocupă de partenariate internaționale, alt post inutil. Ea este cea care a aprobat CAA cu Pfizer, fără să ceară avizul partenerilor.

Sylvie Goulard (Franța), personalitatea cea mai coruptă, cumulând tot felul de funcții: guvernatoare a Băncii Franței, ministereasă a Armatelor, Pieții interne, Politicii industriale, Digitalizării, Industriei de Apărare, conflict de interes pentru 12000 Euro/lună. Plângere pe tema soțului ce taie frunze la câini în Consiliul de Stat (Franța) și a cumnatei sale, prședintă a Consiliului departamental Morbihan (Franța).

Laszlo Trocsanyi (Ungaria) – Ambasador al emigrației, însărcinat cu lărgirea Europei, adept al idelor globalisto-satanice ale lui Soros.

 

 

 

Phil Hogan (Irlanda), fost ministru al Mediului, însărcinat cu agricultura, după ce a demisionat pe probleme de încălcare a restricțiilor Covid-19. A fost înlocuit de Valdis Dombrovskis (Letonia).

Paolo Gentiloni (Italia), nomenclaturist, fost prim-ministru italian, actualmente ministru al Agriculturii, însărcinat cu economia. Rezultatele se văd.

Virginijus Sinkevicius (Lituania), cel mai tânăr ministru al Economiei, însărcinat cu mediul și mareele oceanice, alt post perfect inutil.

Nicolas Schmit (Luxemburg), ministru al Muncii, însărcinat cu reciclarea funcționarilor plătiți mai prost și directivele privind concurența incorectă, perfidă.

 

 

Helena Dalli (Malta), fostă Miss Malta (1979), actriță, ministereasă a Dialogului Social și Afacerilor europene, însărcinată cu portofoliul Egalitate-Polemică, cu o publicitate prezentând femei violate și nimfomane progresiste, prezentate ca ”reprezentative în Europa, libere”.

Jarusz Wojciechowski (Polonia), membru al Curții de Conturi europene, însărcinat și cu agricultura, cheltuirea inutilă, a miliardelor de dolari, pentru false vaccinuri, nu-l deranjează absolut deloc.

Elsa Ferreira (Portugalia), guvernatoare a Băncii Portugaliei, ministereasă a planificării și mediului, însărcinată cu ”coeziunea și reforma”, post ce anunță viitorul minister al Paralelismului Căilor Ferate, superior, bineînțeles, paralelismului perpendicular al căilor ferate putiniste.

 

Rovana Plumb (România), ministereasă a Mediului și Schimbării climatice, Muncii, Educației și Transporturilor, urmărită penal pentru corupție. Se înțelege de ce șoselele Europei sunt pline de camioane românești.

Janez Lenarcic (Slovenia), secretar afaceri europene la ONU, însărcinat cu Securitatea, Cooperarea și gestiunea crizelor în Europa. La ONU el votează pentru 27 de țări. Recent s-a opus condamnării național-socialismului într-o rezoluție ONU.

Ilva Johansson (Suedia), ministereasă a Muncii și Educației, însărcinată cu afaceri interne, post inutil.

Ursula von der Leyen (Germania), ministereasă a Muncii, Apărării, implicată în numeroase afaceri fnanciare dubioase, căsătorită cu un fabricant de tehnologie ucigașă ARN-mesager, medic (1991) ce n-a practicat medicna, doctorat plagiat căruia nu i s-a retras titlul. Von der Leyen este semnatara CCA cu Pfizer pentru 70 miliarde Euro, cu 31 miliarde peste costurile de producție, cu o creștere de 5000% a marjei în anii urmțtori. În momentul de față, Ursula von der Leyen este inculpată îm fața Curții Europene de Justiție.

  Thierry Breton, satrap ce cumulează o mulțime de funcții. El este cel ce a vizitat uzina ModeRNA, construită în întregime cu banii UE, i-a felicitat pe cei de acolo, amenințându-l însă pe Elon Musk, pentru restabilirea libertății de expresie pe Twitter, care nu este compatibilă cu viziunea sa europeană.

 

 

 

 

 

Revelație explozivă: Conform informațiilor exclusive obținute de media germană Weld.de,

Parlamentul European începe să-și pună probleme cu privire la activitățile suspecte ale soțului Ursulei von der Leyen,  Heiko von der Leyen. Recenta finanțare cu 320 mloane de Euro, de care a beneficiat laboratorul său, Orgenesis, din partea Comisiei Europene (prezidată de soția sa) a fost foarte sever denunțată de deputații europeni.

 

Corpusculii nemaivăzuți din sîngele cobailor omenești injectați cu falsele vaccinuri experimentale, adesea ucigașe.

 

Iată cum se văd la microscop nanoparticulele produselor injectabile Pfizer și Moderna.

S-au constatat două exemple de auto-asamblare a nano-particulelor lipidce magnetizate de

BioNtech și Pfizer, prezența Grafenului fiind atestată de mai multe laboratoare independente. Provenite din aceste laboratoare independente, studiile despre aceste amenințări cu moartea sunt probabil inutile, de acum, pentru cei deja njectați/infectați/condaamnați prin falsa și criminala vaccinare.

20 comments

 1. FARA OFF-SHOREURILE BANDITESTI, CRIMINALILOR DIN GUVERNE, UNIVERSITATI SI DIN MEDICINA, NU LE-AR FI REUSIT AMPLOAREA CRIMEI EUGENISTO-LUCRATIVE !

  UN CELEBRU JUDECATOR FRANCEZ – RENAUD VAN RUYMBEKE – TOCMAI A SCOS O CARTE ASUPRA ACESTEI ILEGALITATI PROFUND CRIMINALE A OLIGARHIEI CE NE UCIDE PRIN INDATORAREA TARILOR SI JUPUIREA PLATITORULUI DE TAXE – ADICA A NOASTRA

  DAR, INTRUCAT BUGETELE TARILOR SUNT TOTAL DELAPIDATE, SI PROFUND INDATORATE, CA NICIODATA IN ISTORIE, ACEST JAF COLOSAL SI NEMAIVAZUT IN TRECUTUL OMENIRII, NU POATE CONTINUA LA INFINIT : EL TREBUIE SA SE OPREASCA ODATA !

  “DES SOMMES D’ARGENT COLOSSALES” / RÉVÉLATIONS SUR L’ENFER DES PARADIS FISCAUX (RENAUD VAN RUYMBEKE)
  https://www.youtube.com/watch?v=XzLdtOe9WFo

  • FOARTE CELEBRUL JURNALIST GERMAN, ERNST WOLFF, SPUNE CA ACEASTA INEGALA DETINERE DE PUTERI FINANCIARE SI DIGITALE, POATE FI SFARAMATA PRIN DECLARAREA PATENTELOR GAFAM = DIGITALE – DREPT GRATUITE !!!!!!!!!
   INTERNATIONAL GRATUITE !!!
   BANCILE SE VOR SURPA ORICUM !

 2. Hay sa nu exageram… si Rusia este impicata in afacerea cobit si vax…. verificati si o sa vedeti ca in Rusia a existat lockdown similar ca si in celelalte tari din Europa… in plus primu vax anti cobrig a aparut in Rusia in august 2020…. deci cine se luptacu adevarat contra ocultei? )))

  • rusii au folosit doar vaxxurile de productie proprie – mi-a spus cineva care stie fff bine ce s-a intamplat in Rusia . Nu exista morti in urma vaxxurilor, ca in tarile care au importat vaxxurile .
   In plus s-a reafirmat invaliditatea testelor covid :
   articol lung in germana care nu mi-a permis instalarea traducerii mecanice si copierea traducerii articolului – intrati macar sa-i vedeti existenta .

   “Testul PCR nu este fiabil
   Numărul de teste PCR pozitive este publicat în fiecare zi ca noi infecții corona. Ele stau, de asemenea, la baza măsurilor masiv restrictive corona, pentru interdicții de întruniri și acum și pentru o vaccinare controversată. Cu toate acestea, testul PCR a fost mult timp criticat de numeroși medici, oameni de știință, avocați și judecători. Ar trebui să fie orice decât de încredere.

   https://www.zentrum-der-gesundheit.de/news/gesundheit/covid-19/pcr-test-unzuverlaessig _ “

  • Premiul Nobel s-a dat pentru metoda PCR, nu pentru testul PCR, deci mai ușor cu insultele. Metoda PCR e foarte bună, doar că nu pentru detectarea infecțiilor.

   https://www.nobelprize.org/prizes/chemistry/1993/summary/

   https://www.genome.gov/about-genomics/fact-sheets/Polymerase-Chain-Reaction-Fact-Sheet

   “Once amplified, the DNA produced by PCR can be used in many different laboratory procedures. For example, most mapping techniques in the Human Genome Project (HGP) relied on PCR.”

   對不起那些不懂英語的人。

   • TU DEZINFORMEZI NU EU – IGNORAMUSULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    EU NU AM ZIS NICIO CLIPA CA METODA PCR NU ESTE VALABILA PENTRU TESTARI DE LABORATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    DECE IMI ATRIBUI DECLARATII PE CARE EU NU LE-AM FACUT ???
    ASTA-I O METODA STANDARD A PROPAGANDISTILOR PLATITI SUME EXORBITANTE CA SA ANIHILEZE SUSTINATORII CINSTITI SI DE BUNA CREDINTA AI ARGUMENTELOR STIINTIFICE :

    YOU ARE PUTTING WORDS IN MY MOUTH !!!

    AUTORUL INSUSI ASCULTAT DE MINE PE CATEVA VIDEO-URI ZICE CUVANT CU CUVANT INTR-UN ASTFEL DE VIDEO :

    TESTELE PCR NUUUU SUNT BUNE PENTRU A PUNE DIAGNOSTICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    EU AM INVENTAT ACEST TEST DOAR PENTRU MUNCA DE LABORATOR !!!

    VIDEO – AUTORUL IN DIRECT :

    What Kary Mullis says about PCR testing – some take away lessons for #COVID19?
    https://www.youtube.com/watch?v=iWOJKuSKw5c

    la minutul 0,33
    “YOU CAN FIND ALMOST ANYTHING IN ANYBODY”
    “like the Buddhist notion: everything is contained in everything else”

    “DAR ACEASTA NU INSEAMNA CA ESTI BOLNAV”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    “THE MEASUREMENT FOR IT IS NOT EXACT AT ALL” spune el pe la minutul 1.46

    “IT DOESN’T TELL YOU THAT YOU’RE SICK OR THE THING THAT YOU ENDED UP WITH IS GOING TO HURT YOU OR ANYTHING LIKE THAT ” etc

    TOTUL ESTE O MASURATOARE CANTITATIVA :
    IN ALTE VIDEO SPECIFICA CLAR CA NUUUU ESTE UN DIAGNOSTIC !!!

 3. Premiul Nobel pentru metoda PCR le-a fost acordat lui Kary B. Mullis și Michael Smith.

  https://matei.one/invidious.php?v=YPqCP0UiPI0 (Michael W. Smith: Emmanuel)

 4. Ar trebui să știm că asemeni Premiului Lenin, Premiului Stalin și altor zgomotoase premii, Premiul Nobel este o găselniță jidoveasacă. Asta e tot! Printre laureații Nobel găsim mulți criminali de talie cosmică, între care bandiți ca Winston Churchill, Clinton, Bush, Obama și mulți alții. Bineînțeles, din când în când găsim și oameni de valoare, altfel BORDELUL NOBEL N-AR MAI FI CREDIBIL NICI MĂCAR PENTRU GĂINILE PLOUATE.

 5. Fără legătură cu nimic (cu excepția evantual a faptului că am adus vorba despre muzică rusească):

  https://en.kidsmusic.info/artists/kain-rivers

  Am mai dat legătura asta într-un comentariu, dar accesasem pagina doar cu NetSurf și nu am observat anumite chestii…

  https://en.kidsmusic.info/artists/kain-rivers/albums/kain-rivers-muzyka-i-ty

  11. Посвящение

  https://en.kidsmusic.info/artists/kain-rivers/albums/kain-rivers-believe

  03. Without saying goodbye

  Se pot descărca toate foarte simplu, dar nu dau detalii.

 6. EU NU AM ZIS NICIO CLIPA CA METODA PCR NU ESTE VALABILA PENTRU TESTARI DE LABORATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  DECE IMI ATRIBUI DECLARATII PE CARE EU NU LE-AM FACUT ???
  ASTA-I O METODA STANDARD A PROPAGANDISTILOR PLATITI SUME EXORBITANTE CA SA ANIHILEZE SUSTINATORII CINSTITI SI DE BUNA CREDINTA AI ARGUMENTELOR STIINTIFICE :

  YOU ARE PUTTING WORDS IN MY MOUTH !!!

  AUTORUL INSUSI ASCULTAT DE MINE PE CATEVA VIDEO-URI ZICE CUVANT CU CUVANT INTR-UN ASTFEL DE VIDEO :

  TESTELE PCR NUUUU SUNT BUNE PENTRU A PUNE DIAGNOSTICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  EU AM INVENTAT ACEST TEST DOAR PENTRU MUNCA DE LABORATOR !!!

  VIDEO – AUTORUL IN DIRECT :

  What Kary Mullis says about PCR testing – some take away lessons for #COVID19?
  https://www.youtube.com/watch?v=iWOJKuSKw5c

  la minutul 0,33
  “YOU CAN FIND ALMOST ANYTHING IN ANYBODY”
  “like the Buddhist notion: everything is contained in everything else”

  “DAR ACEASTA NU INSEAMNA CA ESTI BOLNAV”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  “THE MEASUREMENT FOR IT IS NOT EXACT AT ALL” spune el pe la minutul 1.46

  “IT DOESN’T TELL YOU THAT YOU’RE SICK OR THE THING THAT YOU ENDED UP WITH IS GOING TO HURT YOU OR ANYTHING LIKE THAT ” etc

  TOTUL ESTE O MASURATOARE CANTITATIVA :
  IN ALTE VIDEO SPECIFICA CLAR CA NUUUU ESTE UN DIAGNOSTIC !!!

  • Mă scuzați, dar mesajul meu de mai sus nu este un răspuns la mesajul dvs., care nu se referă la premiul Nobel, ci un comentariu la articol și apare acolo pentru că am vrut inițial să scriu un răspuns pentru dvs. în care să zic că în în Rusia a fost lockdown și vaccinare obligatorie pentru unii în timp ce, de exemplu, în Suedia n-a fost. Am vrut să-l citez și pe un suedez care zicea despre asta într-un filmuleț, dar negăsind filmulețul, până la urmă am scris altceva și am uitat unde selectasem să apară mesajul. Hai că-l citez pe suedez, chiar dacă nu mai e filmulețul:

   “-Does your family have to be in quarantine? If yes, what do you guys like to do for fun?
   -This is very wierd for those who don’t know, Sweden is not in quarantine […] We are not… like we are… we have no orders to stay at home. So… yeah, to answer that question – well, no, we’re not in quarantine.”

  • *weird (și am scris “în” de 2 ori)

 7. Ursula von der Leyen a delapidat bugetul de stat al armatei Germaniei cand a fost ministru al apararii: fiind atat
  de corupta a trebuit mutata in alta parte : unde ????

  LA SEFIA UE !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *