Home / Evenimente / Eveniment la Jilava – Comemorarea anuală a luptătorilor anticomuniști parașutați de aviația militară americană între 1951-1953

Eveniment la Jilava – Comemorarea anuală a luptătorilor anticomuniști parașutați de aviația militară americană între 1951-1953

Incorect Politic
Octombrie 21, 2021

Eveniment la Jilava - Comemorarea anuală a luptătorilor anticomuniști parașutați de aviația militară americană între 1951-1953

Eveniment la Jilava – Comemorarea anuală a luptătorilor anticomuniști parașutați de aviația militară americană între 1951-1953

Via Facebook:

Comemorarea anuală a luptătorilor anticomuniști parașutați de aviația militară americană între 1951-53 și executați la Fortul 13 Jilava, alături de susținătorii lor locali, va avea loc sâmbătă 30 octombrie 2021, ora 11, la Crucea Parașutiștilor din spatele Fortului 13 Jilava (platoul de deasupra Văii Piersicilor).

Cu tristețe anunțăm că, în ceea ce privește vizitarea Fortului 13 Jilava, ca urmare a restricțiilor sanitare în vigoare, dată fiind necesitatea tranzitării zonei de protecție specială a actualului penitenciar, anul acesta vizitarea Fortului se va face doar cu 18 persoane care nu au mai vizitat până acum obiectivul, lista fiind deja completată.

Asigurăm pe toți cei care doresc să viziteze Fortul 13 Jilava că îi vom înscrie pe o listă centralizată și, în ordinea respectivă, îi vom include în grupuri de vizitare în perioada următoare, îndată ce se vor găsi posibilități, în condițiile restricțiilor acestei perioade dificile.

Comemorarea și vizitarea Fortului 13 vor avea loc în condițiile prevăzute de reglementările legale în vigoare în această perioadă.
Pentru orice informații, participare la eveniment, mass-media etc.: Florin Dobrescu, Tel. 0722749249, e-mail: ogoranu@gmail.com. www.ogoranu.ro

Fundația Ion Gavrilă Ogoranu // Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei

 

5 comments

 1. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca!
  Unde ne sint eroii?
  Cine mai are vocatia sacrificiului pentru neam, tara si credinta???

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  George Simion, copreședintele AUR, a declarat astăzi 21.10.2021, în jurul orei 20,40, la emisiunea lui Florin Călinescu, de pe postul Prima TV: “Evreii sunt frații noștri”. S-o fi referit la AUR-iști?
  Întrebarea legitimă este dacă evreii îi consideră pe români frații lor. Rabinii, Tora și Talmudul au un alt răspuns. Rasism.
  Dar dacă George Simion vorbește în nume propriu și o fi cu adevărat frate cu evreii? Nu s-a gândit nimeni să-l caute la organ, dacă o fi tăiat împrejur. Dacă nu, a cam dat-o prin sfeclă. Așteptăm reacția evreilor.

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Vine vreun picior de american la comemorare??? Desigur că nu. Acesta este rezultatul cooperării “fructuoase” cu americanii. Și ca să nu creadă careva că am simpatii pro … să nu-i uităm pe ruși. Ăștia și acum sărbătoresc victoria împotriva fascismului românesc. România – singură printre dușmani.

 4. Aia de la Securitate aveau dosarele de arestare si ancheta pregatite INAINTE ca aia 18 insi sa fi apucat sa decoleze ! Ce s a sa comemoreze americanii …tradarea ca de obicei ? Amaratii aia au fost monitorizati de cand au strans parashutele …PACAT DE SUFLETELE LOR .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *