Home / Știrea zilei / Europa – Ultima Bătălie ( Documentar Interzis) Episodul 2

Europa – Ultima Bătălie ( Documentar Interzis) Episodul 2

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 23, 2020

Un cititor ambițios a subtitrat documentarul interzis Europa – The Last Battle, pe care ni l-a trimis cu îndemnul de a-l publica. Iată-l aici:

Pentru a-l viziona subtitrat, urmați acești scurți pași:

 1. Descărcați și instalați VLC media player – link
 2. Descărcați documentarul (Episodul 2 – link)
 3. Descărcați subtitrarea – link
 4. Deschideți documentarul folosind VLC Media Player, apoi dați click dreapta pe ecran, Subtitle – Add Subtitle File, selectând fișierul pe care l-ați descărcat adineaori.

Astfel de documentar ar trebui să fie difuzat la ora de istorie în liceu, înlocuind Lista lui Schindler și alte scorneli hollywoodiene.

Voi ce părere aveți?

8 comments

 1. Am văzut toate episoadele ”documentarului”; e interesant, dar nu tot ce se spune e adevărat. De exemplu se spune că Hitler dorea doar să refacă Germania în granițele ei de dinainte de primul război, or aspirațiile lui depășeau cu mult acest obiectiv, el dorea în realitate să cucerească ”spațiu vital” în est.

  • Este foarte greu de stabilit ceea ce dorea într-adevăr Hitler în condițiile în care, istoria pe care o învățăm noi este scrisă de învingătorii lui. Ca să dau doar un exemplu, versiunea oficială este că Hitler a purtat un război contra evreilor de pretutindeni. Cu toate acestea, la doar două luni după preluarea puterii de către Hitler, liderii mondiali ai mișcării evreiești au declarat război ,,noii Germanii” în ziarul Daily Express. Eu personal, când am citit această informație prima dată am crezut că este un fake. Până în momentul în care am găsit pe net peste câțiva ani o copie a jurnalului respectiv.

   • Nu este greu pt că există documente în acest sens. Îți recomand să cauți pe youtube filmări cu David Irving sau să-i citești cărțile. David Irving este istoricul pe care aleșii îl urăsc cel mai mult și asta spune multe despre cărțile lui.

 2. Bine ca incepe cu episod 2

 3. Multumiri pentru film si traducere! Semnalez ca incepand de la min 32’13”, traducerea pierde sincronizarea, dupa o aparenta desincronizare de cca 1” a imaginii. As ruga traducatorul sa verifice, corecteze traducerea si sa o re-posteze pe site. Multumiri anticipate!

 4. @Sergiu. Multumesc pentru observatii. Asa este – dar mie imi lipseste o parte din subtitrarea in engleza. O sa revin. Oricum – a fost destul de mult de lucru – ieri am reusit sa termin ultimul episod – 8. Am inceput cu 9 si 10 pentru ca mi s-au parut actuale si api m-am apucat de 1. Astazi ma apucasem de ceva corecturi. Incerc sa rezolv si asta.

  • Felicitari Tidal Wave pentru realizare si multumiri pt uriasul efort! Daca am face fiecare macar cat ai facut tu pentru comunitate, am fi infinit mai buni, mai omenosi, poate aceiasi codasi ai Europei (pentru o vreme), dar verticali, demni, cinstiti, morali, cu incredere intr-o Romania a romanilor. Bravo! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot ce-ti doresti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *