Home / Actualitate / Profeția ATGOR se împlinește-n București

Profeția ATGOR se împlinește-n București

Iancu Breban
Incorect Politic
Iunie 23, 2020

Profeția ATGOR se împlinește

LGBTQ este păstorul neo-româniei.

Datorită ATGOR, Sodoma ne conduce spre biruință, nu o să ne mai lipsească nimic, promit. Dovadă, în memoria ostșilor căzute pe câmpul de luptă în al Doilea Război Mondial, LGBTQ ne înviorează conștiința anusului-progres cu afișe demne prin București. Noua capitală a Sodomei de Est își sărbătorește schimbarea la față.

Polonezii și ungurii nu au decât să ne invidieze, dar nivelul nostru este net superior!

“Numele meu este Maria și sunt bisexuală”.

Pe afiș, o frumusețe abstractă cu vaginul decedat în urmă cu mai bine de 123 de ani. Mumia Maria poartă ochelarii procurorului-șef de la procesul lui Antonescu, un jidan, și vrea să ne transmită că… stați așa, că-i interesant: la viața ei perversă și bolnavă, Maria a profitat în egală măsură  de mădularul lui Gheorghe și de vaginul lui tanti Silvia!

Păi, și nu-i interesant?…

Pe celălalt afiș, o mândrie pedofil-barboasă pe nume “Lucas”, după moacă, e tot jidov. Practic, Lucas zâmbește cu subînțeles copiilor care trec prin zonă…

Lucas blow-job vrea să știm neapărat că și-a  forat anusul până i-a sărit garnitura de chiulasă. La 84 de ani, cu 666 de mii de km de mădulari parcurși, se zvonește că nu pierde o picătură de ulei când se află în staționare. O minune inginerească.

În fine, treaba e alta.

Dacă nu se găsește măcar un urmaș de român în tot Bucureștiul, care să dea foc urgent la instalațiile sodomiste de pe care Maria și Lucas ne sfidează cu dedicație de la ATGOR, sunteți un oraș neo-românesc amator de anus-progresist, în fapt, niște căcănari cu pretenții “dă capitală”!

Iancu Breban

3 comments

  1. Daca cineva ar da foc unui astfel de afis abominant, ar vui toata mass-media de cat de inapoiata si cat de discrimananta este Romania. Toti politicienii s-ar bate pe microfoane sa denunte actul si nici un fel de cainta nu va fi suficienta pentru a ierta marele “pacat” de a fi normal. Totul s-ar sfarsi cu mari donatii ONG-urilor lgbtq-iste si puterea lor ar creste exponential. Nu mai avem nici o sansa, uitati-va ce se intampla in SUA, ca este vorba de aceleasi organizatii cu aceeasi ideologie neo-marxista, indiferent ca e lgbtq, blm sau antifa.

    • ”Nimic nu e pierdut niciodată. Am păzit o singură lege: să nu ne plecăm genunchii niciodată în fata nimănui. Atâta timp cât mă voi putea misca, atâta timp cât va mai fi un singur dac care va vrea să trăiască liber, ne vom bate pentru acest pământ bun si frumos. Dacă nu mai avem cetăti, ne vom bate în ruinele lor. Si cât va mai fi o singură palmă de pământ pe care să putem sta în picioare, ne vom bate pentru palma aceea. Aceasta-i legea. Singura. Alta nu cunosc. Ultimul drept pe care-l avem este să ne dăm moartea, dar ultimul!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *