Home / Internațional / “Este o bombă cu ceas globală” – Ce dezvăluie autopsia unei persoane vaccinate

“Este o bombă cu ceas globală” – Ce dezvăluie autopsia unei persoane vaccinate

Incorect Politic
Iunie 22, 2021

"Este o bombă cu ceas globală" - Ce dezvăluie autopsia unei persoane vaccinate

Via TheBL:

Una dintre puținele autopsii efectuate pe un pacient ucis de virusul chinezesc a dezvăluit ARN viral în aproape fiecare organ al corpului și, în consecință, proteina spike posibil toxică, contrar așteptărilor.

ARNm conținut în vaccin a fost programat să rămână la locul injectării, dar nu a făcut-o. Prin urmare, se presupune că proteina spike se află și în acele organe, confirmând aparent riscurile ridicate într-un studiu realizat în Japonia, a menționat presa publică alternativă Hal Turner Radio Show pe 13 iunie.

Din opinia unui specialist în boli infecțioase de la un spital din New Jersey, care a analizat raportul de autopsie și a preferat să rămână anonim de teama represaliilor pentru declarațiile sale, aceste rezultate ar implica o „bombă cu ceas globală”, care poate distruge o mare parte a persoanelor vaccinate.

 

Sinopsis al rezultatelor histologice relevante și al rezultatelor cartografierii moleculare (ScienceDirect).

 

Aceste medicamente experimentale continuă să fie administrate de milioane de oameni din întreaga lume, în ciuda avertismentelor și alarmelor repetate emise de oamenii de știință din mai multe țări că ar trebui oprite imediat.

5 comments

 1. “defectul stricat”

 2. Un raport „urgent” solicită încetarea completă a vaccinării Covid

  “Agenția Medicamentelor deține dovezile că „vaccinurile COVID-19 nu sunt sigure pentru utilizarea la om.
  Conform studiului recent al lui Seneff și Nigh, printre potențialele patologii acute și pe termen lung se nu-mără: Amorsarea patogenă, boala inflamatorie multisistemică și autoimunitatea ; Reacții alergice și ana-filaxie ; Îmbunătățirea dependentă de anticorpi ; Activarea infecțiilor virale latente ; Neurodegenerarea și bolile prionice ;Apariția unor noi variante ale SARSCoV2 ; Integrarea genei proteinei spike în ADN-ul uman.
  https://www.activenews.ro/stiri/Marea-Britanie-Un-raport-%E2%80%9Eurgent-solicita-incetarea-completa-a-vaccinarii-Covid-a-oamenilor-167437

  ADVERTISEMENT
  „Este evident acum că aceste produse, în fluxul sanguin, sunt toxice pentru oameni.
  Este necesară oprirea imediată a programului de vaccinare, până când se va efectua o analiză completă și independentă privind siguranța, pentru a se investiga întreaga amploare a riscurilor, care, conform datelor din Sistemul Yellow Card al Regatului Unit, includ tromboembolism, boli inflamatorii multisistemice, imunodepresie, autoimunitate și anafilaxie, precum și îmbunătățirea dependentă de anticorpi (ADE).”

  ” Acest lucru a fost confirmat de un denunțător de la Pfizer care a contactat MI5 și a descris modul detaliat în care vaccinul lor este conceput pentru a ucide oameni.

  Conform MI6:

  Un studiu clinic revizuit de colegi din interiorul Pfizer ridică îngrijorări serioase cu privire la distribuția pe tot corpul și acumularea în mai multe organe și creier a proteinelor vârf create de inoculările ARNm. Inocularea se îndreaptă către mușchiul deltoid [braț] pentru a fi apoi expulzat de sistemul limfatic local.
  Sistemul limfatic răspândește apoi reziduul (așa-numita proteină spike) la plămâni, ficat, inimă și creier. Este foarte toxic și se așteaptă să cauzeze o cauzalitate pe scară largă și moartea. Lucrarea este extinsă, foarte detaliată și tehnică. Ar fi nevoie de un ochi expert, care ar putea contesta tot ceea ce știm până acum. ”

  Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator. ” https://benjaminfulford.net/ Protest major in Londra https://www.youtube.com/watch?v=7xmMDhFNHZo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *