Home / Internațional / Certificatul digital verde, lovitura financiară și agenda globală în UE

Certificatul digital verde, lovitura financiară și agenda globală în UE

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Iunie 21, 2021

Certificatul digital verde lovitura financiară și agenda globală în UE

Certificatul digital verde, lovitura financiară și agenda globală în UE

Senta Depuydt intervievează pe Catherine Austin Fitts și Valérie Bugault.

În timp ce întrebarea dacă pandemia ar putea servi o agendă globală a fost considerată o erezie și o teorie a conspirației cu doar un an în urmă, acum este discutată în mod deschis ca „o oportunitate minunată” de a efectua „o mare resetare”. efortul Națiunilor Unite și al Forumului Economic Mondial. 

Această „mare resetare” , numită și „a patra revoluție industrială”, ar trebui să conducă lumea noastră către o societate centralizată și digitală, controlată de inteligență artificială, pentru a atinge obiectivele de dezvoltare durabilă ale Agendei 2030, totul într-un mediu frumos, ecologic. -ambalare prietenoasa.

Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial din Davos, spune el însuși: „Acest lucru ar trebui să ne conducă la o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice”, cu alte cuvinte, pentru a realiza visul transumanist al unei elite globale. Pentru a atinge obiectivele unei „mai bune” societăți, trebuie mai întâi să instaleze un sistem cuprinzător de supraveghere pentru a controla umanitatea. Aici intră „pașaportul verde” sau certificatul verde digital și resetarea financiară.

Interviu cu Senta Depuydt, jurnalist independent belgian și fondator al Health Health Defense în Europa cu două femei extraordinare: Catherine Austin Fitts și Valérie Bugault.

Catherine Austin Fitts este un analist financiar și consilier de investiții care a cartografiat frauda din SUA și internațională în instituțiile financiare și guvernamentale în timp ce ocupa funcții publice în calitate de secretar adjunct al Departamentului de locuințe al guvernului SUA. Catherine detaliază guvernanța globală și agenda banilor în celebrele sale „ rapoarte Solari ”, pe site-ul ei și în numeroase videoclipuri. În prezent, ea ne avertizează împotriva derivei totalitare a acestei „resetări nu atât de mari”.

Dna Valérie Bugault are un doctorat în drept la Universitatea Sorbona din Paris și a lucrat ca avocat fiscal înainte de a se concentra asupra analizei geopolitice a sistemului nostru monetar, desigur cu o perspectivă asupra politicilor naționale și internaționale.

Astăzi discutăm următoarele trei întrebări. Cum se leagă programul de răspuns la pandemie de o resetare financiară operată de băncile centrale? Cum este pașaportul verde un instrument pentru a obține controlul asupra oamenilor și la nivel individual și național? Și ce putem face pentru a schimba asta?

Senta D.:

În primul rând, noi trei avem ceva în comun: știam că o criză mare și o „mare resetare” erau planificate pentru 2020. În afară de problema naturii bolii sau a originii virusului, mă așteptam la o pandemie care urmează să fie declarată la începutul campaniei electorale din SUA. Acest lucru a avut sens atunci când luați în considerare trecerea la imunizarea globală folosind argumentele Agendei globale de securitate a sănătății și „amenințarea la adresa sănătății” pentru a încălca drepturile constituționale de pretutindeni. Catherine și Valérie, amândoi ați văzut că s-a întâmplat observând evoluția totală a sistemului economic actual și bula financiară care ne conduce la „sfârșitul monedelor” și la planurile pentru olovitură economică internațională cu un sistem de criptomonede administrat direct de băncile centrale.

Valérie B .:

Da, actualul sistem economic bazat pe crearea de datorii a permis bancherilor centrali să fure banii națiunii noastre cu complicitatea guvernelor noastre. Aceasta a fost operată de bancherii „Orașului” din Londra și, de asemenea, de Rezerva Federală din Statele Unite. Tendința actuală este de a instala o monedă digitală centralizată controlată de Banca Centrală Europeană și de a impune politicile lor și mai mult națiunilor noastre.

Franța, Germania și Italia și șefii lor de stat, în special Macron și Merkel, își iau ordinele direct de la această elită financiară globalistă. Macron are o fostă carieră la banca Rothschild, iar Mario Draghi noul premier italian este fostul director al Băncii Centrale Europene.

Senta D .: În UE, au fost luate diferite măsuri pentru această „resetare globală” ca răspuns la pandemie. În aprilie, acceleratorul ACT propus de OMS, UE, Franța și Fundația Bill și Melinda Gates a fost votat de Parlamentul European și a acordat „competențe speciale” Comisiei Europene pentru a accelera procesul. Legislația și finanțarea Covid -19 vaccinuri și soluții digitale. Acest instrument legislativ de urgență a permis, de exemplu, să voteze o scutire de la evaluarea riscurilor din reglementările privind OMG-urile pentru vaccinurile Covid-19 sau să semneze contracte fără nicio transparență.care permite scutirea completă de răspundere pentru producătorii de vaccinuri. În plus, Consiliul UE a autorizat Comisia să acorde un împrumut uriaș în numele statelor membre pe piețele de capital, pentru un pachet de stimulare de 750 de miliarde de euro numit „UE de nouă generație”.

Împrumutul vine însoțit de condiții legate de politicile digitale și „verzi” și de intenția UE de a obține resurse proprii și puterea de impozitare directă asupra cetățenilor sau întreprinderilor UE. În același timp, Banca Centrală Europeană a început să se pregătească pentru un euro digital.

Valérie B.:

Absolut, dar pe de altă parte, există o mișcare de rezistență în Germania. Mulți își amintesc ce s-a întâmplat sub regimul de la Weimar, când o imprimare similară a banilor a provocat o inflație incontrolabilă și un mare colaps economic care a dus în cele din urmă la creșterea nazismului. Un anumit număr de industriași germani nu doresc ca istoria să se repete și luptă împotriva acestei lovituri de stat globale la nivelul instituțiilor europene. Un tribunal din Karlsruhe a blocat aprobarea împrumutului „Nextgeneration EU Din 750 de miliarde, considerându-l neconstituțional. Și alte zeci de țări nu au ratificat-o încă. Prin urmare, există loc pentru acțiune și posibilitatea blocării sau cel puțin încetinirii acestei mișcări. În teorie, au nevoie de aprobarea unanimă a tuturor statelor membre. Astăzi, aceștia întârzie să plătească pentru vaccinuri și programe de sprijin.

Din păcate, nu vedem același lucru în Franța, oamenii încă mai cred că vor primi asistență financiară de la guvern și discută și despre introducerea unui sistem de venit universal. Nu au aceeași conștiință ca nemții, nu își dau seama că vor trebui să plătească pentru această datorie uriașă într-un fel sau altul.

Catherine AF:

Am văzut aceleași tactici folosite în Statele Unite, unde guvernul federal creează datorii pentru state și inundă țara cu dolari, în timp ce Rezerva Federală lucrează la implementarea unui sistem valutar digital.

Întregul scop al pașaportului verde sau al certificatului digital verde este de a avea un mod de a controla oamenii și de a crea guvernarea totalitară directă a umanității. Desigur, banii sunt un instrument perfect pentru a constrânge oamenii. Un sistem de control direct nu ar mai avea nevoie de bănci, forțe de poliție sau instanțe. Aceasta este de fapt ceea ce se întâmplă deja în China, de exemplu cu „sistemul lor de credit social” în care modul în care vă comportați sau ceea ce spuneți vă condiționează accesul la călătorii sau la cumpărarea anumitor bunuri sau servicii. împrumut etc.

La nivel global, aceasta este agenda ID2020 care leagă identitatea, datele bancare, datele de sănătate și un sistem de monitorizare pentru monitorizarea permanentă a fiecărui individ 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Notă: Acest sistem este implementat în prezent în India cu sistemul Aadhar utilizat pentru serviciile bancare digitale, care acum stochează și înregistrările de vaccinare. Și în timp ce unii politicieni din UE „au avertizat” despre o posibilă pierdere a libertăților fundamentale atunci când au discutat despre pașaportul verde în public sau pe rețelele de socializare, aceștia au aprobat în același timp accelerarea acestuia. (Guy Verhofstad de exemplu)

Senta D .:

Informațiile pe care le deținem din interiorul UE confirmă îngrijorările noastre cu privire la implicațiile Passului Verde. Se pare că Consiliul UE și Comisia își propun să impună vaccinuri Covid-19 asupra întregii populații europene până în 2023. După acceptarea certificatului digital verde, alte „opțiuni” precum testarea PCR și dovada imunității, care se presupune pentru a „respecta” drepturile individuale de a nu fi vaccinate, va fi eliminat, eventual printr-un act delegat. Toată lumea ar primi vaccinuri ARNm o dată sau de două ori pe an și, bineînțeles, acest lucru ar consolida utilizarea permisului verde.

Catherine AF:

Trebuie să știm ce conține aceste flacoane. Ar trebui să obținem probe de vaccin Covid-19 din întreaga lume, să înființăm un depozit și să le analizăm pentru a vedea ce conține. Oamenii de știință șefi ai Moderna au declarat în mod deschis că vaccinurile lor „piratează software-ul vieții” și a comparat injectarea tehnologiei ARNm cu descărcarea unui nou sistem de operare pe computer. În rest, nu știm dacă introduc un fel de cip, dar nu avem nicio garanție că nici ei nu o fac. Cu câțiva ani în urmă, o echipă italiană a efectuat o analiză independentă a mai multor vaccinuri și a găsit multe nanoparticule care nu trebuiau să fie acolo. Trebuie să punem aceste întrebări.

Senta D.:

Aceasta este lucrarea făcută de Gatti și Montanari de la Nanodiagnostic cu un microscop electronic puternic. Aceștia au identificat nanoparticule de origine metalică în diferite vaccinuri în timpul unei investigații care a început după moartea soldaților italieni trimiși în misiune în străinătate. Rezultatele lor au arătat toxicitatea asociată cu aceste nanoparticule și un risc ridicat de cancer și deces. Aceste nanoparticule sunt diferite de nanoparticulele PEGsau polietilen glicol utilizat în vaccinurile Covid-19 ca „platforme” pentru a furniza coduri genetice ale ARNm în interiorul celulelor umane. Ambele pot fi dăunătoare și ne pot afecta celulele, dar nanoparticulele PEG „acoperite cu lipide” și vaccinurile Covid-19 ar trebui, de asemenea, să fie analizate cu alte instrumente decât un microscop electronic, de exemplu, acestea ar putea suferi secvențierea genomică profundă a „noii generații”.

Notă: Într-o emisiune recentă a NBC „60 de minute”, Matt Hepburn, un colonel pensionar al programului militar DARPA, a explicat că ia în considerare utilizarea unui microcip pentru a fi introdus sub piele pentru a detecta „reacții chimice la nivelul pielii” în interiorul corpului și raportați semnele timpurii ale Covid-19 ‘ . Potrivit acestuia, acesta folosește un gel asemănător unui țesut care monitorizează și testează constant sângele unei persoane. Spre deosebire de alte vaccinuri, vaccinurile Covid-19 sau mai degrabă injecțiile Operation Warp Speed ​​au fost concepute ca o operațiune militară condusă de DARPA, în mare parte dincolo de controlul serviciilor de sănătate din SUA și nu sunt eligibile.

Senta D.:

Este aproape imposibil să obțineți o analiză independentă a vaccinurilor. Protocolul dezvoltat de Departamentul Apărării și Interpol solicită colectarea și depozitarea tuturor fiolelor goale și depozitare într-un container blocat după utilizare. În Belgia, țara mea, oamenii nici măcar nu au voie să întrebe în prealabil ce vaccin urmează să primească și uneori nu știu cu ce au fost vaccinați. Deci, cum putem vorbi chiar despre consimțământul informat? Cum raportez o leziune la vaccin? Cum să obțineți ceva de la asigurare? Este incredibil.

Valérie B .:

În acest moment, ei nu sunt încă pregătiți cu tehnologia pentru a implementa această supraveghere digitală într-un sistem de control centralizat, dar oamenii trebuie să fie conștienți de toate experiențele diferite care se fac asupra lor la toate nivelurile, la nivel. corp, la nivel social, la nivel economic. Criptomoneda este un experiment, vaccinurile cu ARNm sunt un alt experiment și combinarea lor este încă un nou experiment.

Notă: este izbitor faptul că IBM lucrează cu Moderna pentru a crea un pașaport digital de sănătate . În timpul celui de-al doilea război mondial, IBM a fost responsabil pentru stabilirea înregistrărilor de identificare individuale care includeau sănătatea, rasa și alte date. Compania a organizat discriminarea persoanelor sănătoase „esențiale” față de indivizii anormali, slabi și, mai târziu, evreii pentru a fi „neutralizați” (vezi interviurile cu Vera Sharav și Naomi Wolfe). Alphabet, compania care finanțează Google, finanțează și dezvoltarea vaccinurilor. În Israel, Pfizer a negociat accesul la toate datele privind imunizarea. În Europa, Microsoft va gestiona „centre de date de sănătate” care vor centraliza dosarele medicale naționale. Microsoft a solicitat, de asemenea, un brevet care leagă semnale de activitate fizică și biologică de un sistem de criptomonede. Într-un scenariu distopic, un algoritm impus de Gates și de clica sa de „filantropi” ar putea, de exemplu, să controleze modul de recompensare sau sancționare a activității profesionale, consumul de droguri sau medicamente, frecvența, distanța sau tipul de 24. / 7 contact fizic cu alte persoane, chiar și acasă.

Valérie B .:

Dacă depopularea este la ordinea zilei, aceasta ar facilita cu siguranță această lovitură de stat globală, întrucât este nevoie de o infrastructură uriașă pentru a pune toate acestea în practică și ar fi mai ușor dacă ar fi mai puțini oameni pe care să îi controlăm. Aici trebuie să vă întrebați cine face toate acestea. Spun că trebuie să ne uităm la cei care controlează transportul maritim și la axele fluxurilor economice. Din nou, ne putem gândi la „orașul” Londrei. Deși, așa cum a subliniat și Catherine în rapoartele sale, acest lucru se extinde acum la controlul spațiului și al rețelelor de satelit pentru comunicații digitale. Aici avem o luptă continuă între Statele Unite și China.

Catherine AF:

Când încercăm să aflăm cine se află în spatele tuturor acestor inițiative, ne dăm seama că sunt întotdeauna aceiași jucători. O echipă olandeză a realizat un videoclip interesant numit „Monopoly – Follow The Money” pe Big Reset. Au examinat modul în care o mână de mari corporații domină toate aspectele vieții noastre, produsele alimentare, produsele tehnologice, energia, drogurile, transportul, companiile de informații, băncile și multe altele. Toate acestea conduc la aceleași firme de investiții gigantice precum Vanguard, Blackrock, Warren Buffet sau Fundația Gates. Într-un fel, ei dețin deja totul, dar acum vor să meargă mai departe și să preia controlul permanent asupra vieții noastre. Deci creează probleme, oferă soluții și schimbă regulile.

Senta D .: Deci, ce putem face pentru a le opri? Cum ne putem recupera puterea?

Valérie B .:

Ei bine, cred că există o fereastră de oportunitate chiar acum. Trebuie să împingă totul foarte repede, dar au fost încetinite de diferite forme de rezistență la care probabil nu se așteptau. Există o opoziție serioasă la acest lucru în Rusia și China. Aceste guverne sunt infiltrate de rețeaua elitei globale și, de exemplu, oameni ca Jack Ma, proprietarul lui Ali Baba, Amazon chinezesc, li se alătură, dar o parte din ele rezistă. Aceeași bătălie dintre globaliști și naționaliști are loc în ambele țări. Acesta este probabil motivul pentru care administrația Biden împinge acum lucrurile în regiunea Donbass și un posibil război între Ucraina și Rusia.

În Europa, programul de vaccinare eșuează, adoptarea este redusă și lentă în diferite țări, oamenii nu au încredere în vaccinuri, există probleme cu Astra Zeneca etc. Iar faptul că instanța din Karlsruhe se opune ratificării împrumutului european este enorm. Dacă alte țări urmează exemplul, va fi o lovitură pentru planul lor. Această mișcare a fost condusă de inima economiei germane, a industriilor interne, a întreprinderilor locale și a băncilor, care își dau seama cu toții în ce direcție conduce – din ce în ce mai mult datorii. Ei trebuie să dea exemplul. Și în sudul Europei populația se află într-o situație critică. În Italia sau Grecia, oamenii nu mai pot asigura îngrijirea familiilor lor. Nu mai pot aștepta, suntem la un pas de război civil.

Senta D.:

Da, dar instituțiile europene și ONU vor încerca să profite de ocazia de a stabili o guvernanță europeană centralizată. În prezent, Comisia Europeană discută o propunere pentru o „ Uniune Europeană a Sănătății  ”, pentru a avea un „răspuns comun la amenințările asupra sănătății”. Națiunile Unite, OMS și UE atribuie dezastrul actual comportamentului „egoist” al diferitelor națiuni și lipsei de coordonare între statele membre ale UE. Prin urmare, vor să centralizeze recomandări precum măști, izolare, distanțare socială, sisteme de supraveghere și programe de vaccinare și vor ca aceste recomandări să fie obligatorii pentru statele membre. De asemenea, vor să se numească o nouă agenție europeanăHERA ( Health Emergency Response Agency) și posibilitatea unei puteri executive, poate cu un fel de „poliție de sănătate” europeană. Cealaltă etapă a controlului central este apelul adresat de Charles Michel, președintele Consiliului UE și de liderii mondiali de a dezvolta tratate de pandemie pentru a „armoniza măsurile” la nivel internațional, sub guvernarea Organizației Națiunilor Unite și a OMS.

(Charles Michel și-a început cariera politică ca primar al unui mic oraș belgian, Wavre, sediul central al vaccinurilor GSK, unul dintre cele mai mari locuri de producție a vaccinurilor de pe planetă).

Iar în Germania, Angela Merkel încearcă acum să centralizeze puterea în mâinile guvernului federal cerând să înlăture autonomia diferiților landeri sau „state”. Este aproape de ceea ce s-a întâmplat înainte de război, aceleași mecanisme. Deci, suntem într-adevăr în mijlocul acestei bătălii pentru democrație împotriva puterii centrale.

Catherine AF:

Trebuie să ne descentralizăm. Oamenii trebuie să-și ia banii înapoi, să-i retragă de la marile bănci. Fugiți de băncile globale, fugiți de bancherii globali. Dacă sunteți la o cină cu CEO-ul Morgan Chase, ridicați-vă și părăsiți masa! Am câțiva investitori care s-au unit în bănci mici care par a fi de încredere.

Celălalt lucru important este să investești într-o economie care susține viața. Investiți în producția locală de alimente, aprovizionarea cu apă și energie, restaurante, întreprinderi mici și mijlocii, tehnologii inovatoare, asistență medicală. Reconstruiește-ți comunitatea și susține-te pentru marile afaceri. De asemenea, trebuie să continuăm să folosim numerar, sistemul criptografic nu este sigur.

Și o altă mare problemă este impozitul. Impozitele noastre sunt folosite pentru a ne falimenta, nu mai putem continua astfel.

Valérie B.:

Am elaborat o nouă propunere pentru o reformă cuprinzătoare a sistemului fiscal și voi fi bucuroasă să vă împărtășesc și să discut cu voi. În opinia mea, principala problemă este controlul asupra creării de bani. Avem nevoie de controlul cetățenilor asupra acestui punct. Sunteți sigur că JF Kennedy a încercat să schimbe acest lucru și să returneze Congresului controlul asupra creării banilor prin semnarea Ordinului executiv 11110 cu puțin înainte de asasinarea sa.

Catherine AF:

Desigur, înapoi la elementele de bază. Aceasta este ceea ce am discutat și la Basel, celălalt capital financiar care găzduiește Banca pentru decontări internaționale, „banca băncilor centrale”. Am avut o întâlnire cu mai multe grupuri și experți în jurul acestei probleme și Alianța Libertății Mondiale a decis chiar să o includă în cartea drepturilor omului ca „libertate economică în afara sistemelor de credit coercitive și exploatatoare”.

Unele noi partide politice, precum JFK21 din Danemarca, fac din aceasta o problemă centrală.

Valérie B .:

În opinia mea, alegerile și partidele politice nu funcționează, nu schimbă nimic.

Problema este lipsa unui control democratic real în organizarea politică. Reprezentarea în Adunarea noastră parlamentară și separarea actuală de puteri pur și simplu nu permit acest lucru. A fost concepută ca o fraudă de la început, luând cele mai rele sisteme britanice și franceze pentru a permite băncilor să păstreze controlul asupra lucrurilor, oferind în același timp oamenilor o iluzie a democrației.

Senta D.:

Vă referiți la mișcarea Vestă Galbenă și la Referendumul inițiativei cetățenești, care își propune să rescrie constituția și să aibă o formă reală de democrație. Este adevărat că, în prezent, nu există nicio modalitate de a pedepsi pe aleșii care își trădează electoratul și scapă pur și simplu de a face contrariul a ceea ce au promis. Același lucru este valabil și pentru persoanele cu funcții publice.

Catherine AF:

Da, tocmai discutam problema răspunderii la o întâlnire anterioară de astăzi. Cum putem trage la răspundere acești factori de decizie? Pentru a ne întoarce la pașaportul verde, vedem că cetățenii, politicienii, medicii, oamenii de știință (de exemplu Covid4ethics) o parte întreagă a societății civile este acum pregătită să confrunte acești actori cu consecințele deciziilor lor. De exemplu, unii trimit notificări sau notificări oficiale prin poștă recomandată deputaților europeni și alți politicieni care îi avertizează că, dacă oamenii mor din cauza vaccinurilor, ar putea să își angajeze răspunderea personală și să ducă la urmărirea penală și civilă.

Senta D.:

Acest lucru promite evoluții interesante și este legat de inițiativele lui Reiner Fuellmich, avocatul german care conduce „Comitetul de investigații pentru gestionarea pandemiei”. El cere oamenilor din întreaga lume să adune dovezi și să adune dosare asupra celor responsabili pentru „procesele de la Nürnberg” post-Covid. Cum să ne reformăm sistemul politic și să responsabilizăm oamenii? Cred că acestea sunt întrebări perfecte pentru următoarele interviuri!

Catherine AF:

Da, acesta este într-adevăr subiectul despre care trebuie să vorbim peste tot chiar acum.

Senta D.:

Absolut! Vă mulțumesc mult Catherine Austin Fitts și Valérie Bugault, aștept cu nerăbdare următoarele discuții.

Sursa: Children’s Health Defense Europe

4 comments

 1. Pentru cine poate nu apuca sa citeasca intreg articolul, cititi macar aceste randuri :

  Senta D.:

  “Da, dar instituțiile europene și ONU vor încerca să profite de ocazia de a stabili o guvernanță europeană centralizată. În prezent, Comisia Europeană discută o propunere pentru o „ Uniune Europeană a Sănătății ”, pentru a avea un „răspuns comun la amenințările asupra sănătății”. Națiunile Unite, OMS și UE atribuie dezastrul actual comportamentului „egoist” al diferitelor națiuni și lipsei de coordonare între statele membre ale UE. Prin urmare, vor să centralizeze recomandări precum măști, izolare, distanțare socială, sisteme de supraveghere și programe de vaccinare și vor ca aceste recomandări să fie obligatorii pentru statele membre. De asemenea, vor să se numească o nouă agenție europeanăHERA ( Health Emergency Response Agency) și posibilitatea unei puteri executive, poate cu un fel de „poliție de sănătate” europeană. Cealaltă etapă a controlului central este apelul adresat de Charles Michel, președintele Consiliului UE și de liderii mondiali de a dezvolta tratate de pandemie pentru a „armoniza măsurile” la nivel internațional, sub guvernarea Organizației Națiunilor Unite și a OMS.

  (Charles Michel și-a început cariera politică ca primar al unui mic oraș belgian, Wavre, sediul central al vaccinurilor GSK, unul dintre cele mai mari locuri de producție a vaccinurilor de pe planetă).

  Iar în Germania, Angela Merkel încearcă acum să centralizeze puterea în mâinile guvernului federal cerând să înlăture autonomia diferiților landeri sau „state”. Este aproape de ceea ce s-a întâmplat înainte de război, aceleași mecanisme. Deci, suntem într-adevăr în mijlocul acestei bătălii pentru democrație împotriva puterii centrale.”

  • Doamna Caroline Gunderode,

   Cu respectul cuvenit apreciez in mod deosebit analiza facuta de cele trei doamne dar va reamintesc ca libertatea NU SE CUCERESTE SI NU SE PASTREAZA DECAT CU ARMA IN MANA. Mai mult un celebru cancelar al Prusiei spunea: “pumnul in slujba pacii si dreptatii”.
   Asa ca omenirea nu va putea iesi din acest WWIII decat prin revolte armate declansate impotriva guvernelor lor tradatoare. Incet, incet pe rand in fiecare tara ca in timpul revolutiilor de la 1848.
   Numai cine nu cunoaste istoria risca sa o repete, altfel lumea nu se va sfarsi din pricina celor care fac rau ci din pricina celor care stau se uita si nu fac nimic.

   • SUBSCRIU DIN TOATA INIMA : TREBUIE INARMAT POPORUL !
    FARA ARME NU SE POATE SCHIMBA NIMIC !
    NU VEDETI CE SE ZBATE BIDEN SA DEZARMEZE POPORUL AMERICAN ?
    SI:
    TREBUIE IESIT DIN UE, NATO ETC !!! CA PRIM PAS !
    UUUUURGENT !!!
    MULTUMESC PENTRU PRECIZAREA FOARTE PERTINENTA !
    Philippe Ploncard d’Assac sugereaza francezilor, din aceleasi motive pomenite de Domnia Voastra, ca toata lumea sa se inscrie la cluburi de tir !

 2. Fara panica !
  Pana la sfarsitul acestui an 2021 organizatia satanista UE se va dezmembra si planul cabalistilor se va narui total.

  Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator. ” https://benjaminfulford.net/ Protest major in Londra https://www.youtube.com/watch?v=7xmMDhFNHZo

  Un raport „urgent” solicită încetarea completă a vaccinării Covid

  “Agenția Medicamentelor deține dovezile că „vaccinurile COVID-19 nu sunt sigure pentru utilizarea la om.
  Conform studiului recent al lui Seneff și Nigh, printre potențialele patologii acute și pe termen lung se nu-mără: Amorsarea patogenă, boala inflamatorie multisistemică și autoimunitatea ; Reacții alergice și ana-filaxie ; Îmbunătățirea dependentă de anticorpi ; Activarea infecțiilor virale latente ; Neurodegenerarea și bolile prionice ;Apariția unor noi variante ale SARSCoV2 ; Integrarea genei proteinei spike în ADN-ul uman.
  https://www.activenews.ro/stiri/Marea-Britanie-Un-raport-%E2%80%9Eurgent-solicita-incetarea-completa-a-vaccinarii-Covid-a-oamenilor-167437

  ADVERTISEMENT
  „Este evident acum că aceste produse, în fluxul sanguin, sunt toxice pentru oameni.
  Este necesară oprirea imediată a programului de vaccinare, până când se va efectua o analiză completă și independentă privind siguranța, pentru a se investiga întreaga amploare a riscurilor, care, conform datelor din Sistemul Yellow Card al Regatului Unit, includ tromboembolism, boli inflamatorii multisistemice, imunodepresie, autoimunitate și anafilaxie, precum și îmbunătățirea dependentă de anticorpi (ADE).”

  ” Acest lucru a fost confirmat de un denunțător de la Pfizer care a contactat MI5 și a descris modul detaliat în care vaccinul lor este conceput pentru a ucide oameni.

  Conform MI6:

  Un studiu clinic revizuit de colegi din interiorul Pfizer ridică îngrijorări serioase cu privire la distribuția pe tot corpul și acumularea în mai multe organe și creier a proteinelor vârf create de inoculările ARNm. Inocularea se îndreaptă către mușchiul deltoid [braț] pentru a fi apoi expulzat de sistemul limfatic local.
  Sistemul limfatic răspândește apoi reziduul (așa-numita proteină spike) la plămâni, ficat, inimă și creier. Este foarte toxic și se așteaptă să cauzeze o cauzalitate pe scară largă și moartea. Lucrarea este extinsă, foarte detaliată și tehnică. Ar fi nevoie de un ochi expert, care ar putea contesta tot ceea ce știm până acum. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *