Home / Educativ / Era Digitală și Totalitarismul Global

Era Digitală și Totalitarismul Global

Incorect Politic
Februarie 17, 2020

Era Digitală și Totalitarismul Global

Via Justițiarul:

Cine îi controlează pe controlori?

Visul vechii Securități de a ajunge să ne fie frică din nou de ea (S.R.I. et comp – n.a.) este deja realitate în Minunata Lume Nouă” (Prof. univ.dr. Gheorghe Piperea, Universitățile din București și Paris).

Există în suflet o durere adâncă atunci când constați că în plin veac XXI, spre deosebire de vremurile când cetățeanul era cetățean doar dacă era bine informat și judeca cu capul său (vezi secolul XVIII), dăm buluc – asemenea unei gloate de necuvântătoare – în a ne lăsa prinși în lesa supunerii, rămânând pe veci și supuși și pieriți, în loc ca fiecare să ne luăm cu bărbăție „rația” de libertate și, neacceptând manevrele subterane de a fi transformați de mondialiști în niște bieți schimonosiți de tip homo globalus, să distingem faptul că în spatele poveștilor livrate manipulator de Presă este cu totul altceva și că în esență globaliștii controlează agendele (trădătoare) ale tuturor partidelor politice și televiziunilor!

Cum însă aceste forțe  distructive au tot lucrat la îndobitocirea colectivă, știind cât sunt de periculoase cunoștințele puține în a provoca zarvă și haos politic, se poate vedea cu ochiul liber cum ne „izbim” zilnic de tot mai mulți „setați pe creier” care, îngrămădindu-se a se alinia la artefactele antidemocratice și anticreștine, nici nu mai realizează că sunt victimile unei realități prefabricate, falsificate, al cărei scop este de a genera o instabilitate planetară prin care, răsturnându-se valorile sociale consacrate de un trecut ce s-ar vrea uitat cu totul, se escaladează o ură fără precedent, între neamurile lumii, în așa fel încât regulile să fie uzurpate violent de felurite crize și uzurpatorii să ajungă a-i „arde pe rug” pe toți „păcătoșii” (nealiniații)! Și așa se va împlini profetic, conform Cărții Sfinte (Mt.24), acea „strâmtorare mare” (neasemuită în istorie) în care, pentru că nu se vor dezice de numele lui Hristos, o „mână” de ortodocși vor izbândi în fața prigonitorilor deși, „asaltați” fiind cu „pietre” de toate neamurile, vor fi urâțivânduți și chiar uciși! Acesta și este, de altfel scopul pentru care, ucigându-l pe om (lent) nu doar la nivel simbolic, a început pe mapamond o supraveghere totală fără precedent, în deja proclamată Eră Digitală, ca un concertat exercițiu de intimidare, divizant, executat diabolic de niște agenți naționali cărora li s-a stimulat o nejustificată stimă de sine (ca licențiați mediocri) și o ură viscerală prin crearea senzației că ei și numai ei sunt în „tabăra cea bună” („corectă”)! Ceea ce nu înțeleg însă aceștia, în noua religie a consumerismului și devianțelor antiumane, este tocmai aspectul dramatic că toți suntem ținte!

Ia să vedem însă, stimați cititori, ce ne spune, despre luarea în „colimator” (și) a României, un om informat „până în măduva oaselor” (Roger Stone, consilier al mai multor președinți americani): „Îți poți imagina o lume condusă de George Soroș? Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea: Soroș folosește aceste Forumuri Open Society pentru a răsturna guverne alese democratic. 

Vrea totalitarism globalVrea să ia libertatea oamenilor și cred că este un infractor internațional. Cred că implicarea sa în S.U.A., în Europa, în România, în Ungaria… urmărește să vă dea jos Guvernul și să vă aducă un sistem mult mai rău decât era pe vremea lui Ceaușescu. Soroș a finanțat insurgenți, a finanțat crearea de violențe la demonstrații pro Donald Trump (actual președinte al S.U.A. – n.a.). Știm asta sigur. De ce n-a fost încă arestat, în S.U.A. nu înțeleg! 

Dar poate că asta se va întâmpla. Când finanțezi oameni care susțin asasinarea președintelui S.U.A., atunci vorbim de o infracțiune gravă. Avem dovezi absolute în ce privește finanțarea violențelor de la mitingurile lui Trump. Domnul Soroș are sânge pe mâini. Următorul Watergate va fi faptul că Obama (fost președinte al S.U.A. n.a.) și administrația sa au urmărit și înregistrat ilegal milioane de oameni. Cineva trebuie să meargă la închisoare pentru asta! Și numele acestui cineva este Obama.

Apropo, asta se întâmplă și aici în RomâniaSUNTEȚI CEI MAI ASCULTAȚI OAMENI DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI. Fiecare român trebuie să știe că telefoanele și e-mailurile sale sunt potențial urmărite de către statul profund. Am studiat ce se întâmplă în această regiune și cred că aici Serviciile Secrete au scăpat de sub control. Ascultă milioane de oameni… Cred că sub genericul «corupție» se află de fapt statul profund care își face treburile murdare! Nu spun că, nu există corupție, bineînțeles că există!”

Și ce credeți dumneavoastră că a urmat, după această declarație a sa în ziarul Adevărul? A fost arestat cumva Soroș? Ei, aș! Nu! A fost arestat chiar Stone, iar reporterul român, după publicarea interviului, a fost nevoit să își dea demisia! Și „cireașa de pe tort”: Guvernul legitim al României a fost „ajutat” și el să cadă!

                                                                                             

  „Uciderea” Democrației cu „arma” corupției (interceptărilor)!      „Majoritatea comunicațiilor umane sunt interceptate, fără o țintă anume. Dacă un angajat […]

„Uciderea” Democrației cu „arma” corupției (interceptărilor)!     

Majoritatea comunicațiilor umane sunt interceptate, fără o țintă anume. Dacă un angajat NSA (Agenția Americană de Securitate – n.a.) vrea să-ți citească e-mailul, tot ce trebuie să facă este să folosească interceptările. Cu ajutorul lor, poate obține accesul la e-mailuri, parole, înregistrări telefonice sau date de pe carduri de credit. Nu vreau să trăiesc într-o astfel de societate (…) NSA minte în mod curent în legătură cu motivele supravegherii în S.U.A., N.S.A. a declarat că nu are unelte. Ba are unelte și le folosește mai mult pentru a obține date despre americani decât despre Rusia. De fapt, hack-uim întreaga lume, oriunde s-ar afla, NSA este aproape în toate țările din lume.

Nici măcar nu vă dați seama de ce este în stare NSA, este înfricoșător ce capacități au, nimeni nu va mai fi în siguranță! Accept riscul de a ajunge la închisoare, nu poți să te pui cu cele mai puternice Servicii Secrete și să nu accepți acest risc. Sunt convins că nu mă voi întoarce niciodată acasă” (Edward Snowden, colaborator tehnic al C.I.A. și N.S.A., interviu în revista britanică The Guardian).

Cu toate că supravegherea în masă nu va putea în fond să oprească niciodată acțiunile criminale ale unui terorist, în ciuda argumentelor contrare care ni s-au sugestionat după prăbușirea dubioasă a Turnurilor Gemene la 11.09.2001, adepții subversivului Suprastat Universal s-au gândit ca, printr-o stratagemă inedit-ocultă, să „aresteze” țară după țară și, spionându-ne la nivel mondial, să ne supună global „civilizației interceptărilor” de tot felul, ilegală, impunându-i-se tuturor psihoza că astfel ne „apără” de „bacilii”, toxici, ai infracționalității din domeniul corupției!

În cinismul lor, fără să mai conteze câtuși de puțin că valorile democratice și drepturile omului sunt cu mult mai importante decât „fantoma” corupției, au „aruncat la coș” întreaga noastră intimitate și, lăsându-i gloatei plăcerea sadică de a asista „electrizată” la spectacolul televizat și orchestrat sub pretextul „combaterii corupției”, ne-au „redus la tăcere” prin nejustificate monitorizări, interceptări și anchetări, făcute concomitent cu transformarea elitelor naționale, locale, în vasale absolute ale unor „priorități”, antidemocratice și antinaționale, dictate pe filiera uneltelor plasate „strategic” la Tel Aviv, Washington, Bruxelles etc!

Scopul urmărit, acela de a fi controlați total și prigoniți pentru convingerile noastre, constituie de fapt un atac fără fără precedent asupra libertății umane, o batjocorire grosolană a voinței popoarelor, o neglijare de proporții a ceea ce ar trebui să însemne statul de drept și, nu în ultimul rând, o cruntă represiune a mafioților statului polițienesc! Pentru „succesul” misiunii lor monitorizate, căci barierele pungii bugetare le sunt larg deschise, nu contează că nu mai sunt bani nici pentru școli, nici pentru spitale, nici pentru unități economice sau … catedrale!

Când oamenii își pun așadar problema de ce anume trăiesc prost, indiferent din ce parte a lumii provin, ar fi bine deci să ia aminte cum de este posibil ca banii și viața lor să depindă de faptul că în S.U.A. ofițerii NSA (Agenția Națională de Securitate) și-au permis ilegalitatea de a asculta telefoanele a 35 de lideri mondiali (printre care pe președintele francez Sarkozy, cancelarul german Merkel, prim-ministrul italian Berlusconi, prim-ministrul israelian Netanyahu, secretarul general al O.N.U. –Ki Moon etc), că în Rusia se urmărește în timp real deplasarea a 10 milioane de moscoviți prin intermediul telefoanelor mobile, că în China deja sunt amplasate 170 de milioane de camere de supraveghere, că în Japonia se testează un sistem comunicațional de supraveghere inclusiv în spațiu etc!

S.U.A, jos „mâinile” (și) de pe România!

Tehnologia nu mai era folosită pentru America, ci pentru controlarea Americii (…) Sistemul va escalada, dacă generația mea nu intervine” (E. Snowden, consultant al N.S.A., în cartea sa „Permanent Record”).

Omul de rând din România, incapabil să distingă între imaginea reală a S.U.A. și cea de propagandă, nici habar nu are că, în ciuda a tot ceea ce ne spune „galeria de aplaudaci” pro-americani din Țara noastră, am „înghițit” pe nemestecate „gogoașa” unor S.U.A. glorioase, ca putere simbolică a democrației, constituționalității și prosperității, fără a face nici cel mai mic gest ca să „prospectăm” miezul problemei, adică să înțelegem și de ce anume, în istoria iudeo-globaliștilor, renumitul exeget G. Friedman ne explica cum, imediat după Războiul Civil din S.U.A., în 1871 s-a „născut” o „plagă” paralelă, subversivă, menită să „calce în picioare” atât Constituția din 1787, cât și dreptul legitim de a-și exercita puterea, în numele „suveranității” poporului, președinții aleși și congresmenii aferenți!

Din cauza aceasta, a implementării în spatele guvernării a unor viruși anti-statali cu o agendă proprie și subminatoare, americanii de rând s-au mulțumit (și ei) să „guste” cu nesaț din imaginea mediatică a invincibilității lor, artificiale, deși sunt înglodați în datorii, decimați în războaie inutile, zombizați ideologic și, prin indivizi de teapa lui J.E. Hoover (șef al F.B.I. vreme de 50 de ani, până la moarte, cu „misiunea” de a „superviza” nu mai puțin de … 8 președinți), interceptați, filați, șantajați (până la nivel de președinte) cu dosare compromițătoare făcute, fără a putea fi schimbat în nici o legislatură, tuturor politicienilor de vază ai S.U.A. Nu degeaba așadar aveau să se „plângă”, invocând pe față faptul că S.U.A. „sunt conduse prin constrângere de un grup restrâns de oameni dominanți”, mai mulți președinți aleși de americani, precum Wilson, Kennedy și Trump, care au avut curajul, riscant, de a ne avertiza că există o putere sabotoare permanentă, un fel de Guvern să îi zicem, care deține o agendă publică și politică națională indiferent de înalții demnitari vremelnici, format dintr-o coaliție subversivă mafiotă, din interiorul statului, ai cărei membri aparțin Masoneriei, Serviciilor Secrete locale (C.I.A., F.B.I. etc) și străine, Armatei, Poliției, Justiției, partidelor politice, corporațiilor multinaționale etc! Așa se explică de ce de astăzi asistăm, într-un total dispreț față de litera și spiritul legilor, la un proces istoric violent al sfârșitului democrației, în Era Digitală, instrumentat chiar de S.U.A., devenite vehicul al overlorzilor globalizării de pe axa Washington-Bruxelles-Tel Aviv, printr-un spionaj electronic orchestrat în masă de Serviciile Secrete: N.S.A. („secondată” de serviciul secret german B.N.D.) a interceptat (The Guardian) 124 miliarde de convorbiri telefonice într-o singură lună (însuși detectorul Snowden ne dezvăluie că această instituție, unde a lucrat, a stocat convorbiri telefonice de la 120 milioane de abonați, nefăcând excepție nici spionarea civililor și oficialilor străini)!

În ce privește Țara noastră, România, ne-am bucurat degeaba când, sătui de împilarea istorică a Rusiei, cu o imaginație excesivă am crezut că vom fi tratați cu respect, de S.U.A., în momentele semnării Parteneriatului Strategic (1997) și intrării în NATO (2004).

Costurile acestei noi alianțe, prin care de fapt am fost capturați ca stat, ne-au adus în pragul dramatic de a ceda teritorii (Cetatea Albă, Hotin, Herța, Cernăuți), de a fi furați (Bechtel, Microsoft etc), de a ni se nesocoti voința poporului în a-l demite pe un președinte antiromân în 2012, de a fi dezonorați prin susținerea sodomizării societății românești, de a suporta ifosele unui ambasador american obraznic, sfidătorul Klemm, ale cărui acțiuni ne-au întărit în convingerea că România este o colonie ocupată militar de S.U.A. (în tandem politico-economic cu Germania și Austria), că teritoriul și forța militară ne sunt transformate în teatre de război cu mize neromânești (suntem al 4-lea contributor al misiunilor N.A.T.O., mai mult decât o face Anglia!), că partea americană este cel puțin dezinteresată de faptul că drepturile românilor sunt batjocorite prin semnarea protocoalelor de colaborare (anticonstituțională) dintre S.R.I. și alte instituții, că Guvernul și Parlamentul României (de președinți ce să mai vorbim!) se „învârt” după „degetul mic” al unui ambasador care ar fi trebuit expulzat încă de la început, întrucât a încălcat grav legile Țării noastre și a făcut tot ce i-a stat în putere ca, pledând pentru introducerea sistemului Big Brother în România, să ne pună pe toți cetățenii în situația de a fi considerați, de instituțiile de forță, potențiali suspecți de terorism, corupție și evaziune… Ce să mai spun despre cinismul cu care agentul C.I.A. (H. Giknavorian), delegat al S.U.A pe lângă președintele României, circula pe străzile românești fără să aibă număr de identificare la mașină, or despre grozava anomalie ca însuși fostul șef al S.R.I. (G.Maior) să fie nu numai acceptat ca ambasador al României la Washington, ci și … decorat cu Medalia Warren (un ins, de la Curtea Supremă, care „a pus capac”, ca șef al Comisiei, investigării asasinării președintelui Kennedy)?

S-ar impune, deci o concluzie pe cât de fermă, pe atât de adevărată: ne-am lăsat prea ușor „duși de nas”, ca într-un târg de sclavi, de o periculoasă „comedie americană” în care, părându-ni-se la început a fi nostim, la sfârșit ne-am „trezit” cu cătușe la minți, la inimi și chiar la mâini!

Era Digitală și Totalitarismul Global

S.O.S. din … „lagărul” U.E.!

Directivele U.E. sunt un corset care nu te lasă să respiri (…) Nu pot să nu mă întreb unde sunt cei din elita intelectuală? Este trist… Industrie nu mai avem, sistem bancar nu, pădurile nu le mai protejăm, vindem pământul nostru pentru că așa a vrut U.E.! Și ce dacă a zis U.E.? Țara se conduce prin instituții de forță, ca DNA… Nu-i nimic normal în toate astea! Am ajuns o colonie, nu mai decidem noi pentru noi (…) și constat că tendința merge spre slăbirea și chiar destrămarea statului și a națiunii” (Prof. univ. dr. Dinu Giurescu, vicepreședinte al Academiei Române, unul din cei mai prestigioși istorici contemporani).

În planurile lor subversive și subminatoare, de a ne domina global, sionisto-globaliștii monopolizărilor financiare, de la Washington, au luat în mâini „hățurile” mondializării și, vrând să ne arunce în „șanțul” Istoriei, au scos din baierele buzunarelor nu mai puțin de 700 miliarde $ ca să ne poată vedea, cât mai repede, supuși într-un „lagăr” experimentalU.E., transformat mercantilist în prima piață de consum din lume!

Nu știm cât „mărunțiș” i-au aruncat altui drept al globalizării, președintele sovietic Gorbaciov, dar cert este că omniprezentele Servicii Secrete europene, în mod subit, și-au „uitat” cu totul menirea de a fi de strajă la suveranitatea popoarelor și, în disprețul oricăror convenții internaționale și a legilor existente, au devenit „biciul” prigonitor al celor care ne îmbulzesc, ca pe niște vite la tăiere, în „fericirea” de a ne dizolva, în Noua (lor) Eră, ca state naționale și ca neamuri cu identități distincte! Și uite-așa, momiți că totul s-ar face în numele drepturilor și libertăților noastre, ne-am „trezit” a fi niște sclavi ai unui Nou Imperiu, condus în aparență de germani, despre care extrem de vocalul Vladimir Bukovski, celebrul disident și scriitor anti-U.R.S.S., spunea: „U.R.S.S. avea Gulagul. Cred că el există și în U.E. Un gulag intelectual numit corectitudinea politică. Când cineva vrea să spună ceva despre subiecte precum rasă sau gen, iar opiniile sale diferă de cele aprobate oficial, va fi ostracizat. Este începutul Gulagului, începutul pierderii libertății voastre”…

Ne-am „procopsit” astfel cu o U.E. care, având o puzderie de lideri numiți și nu aleși, ne tot „bruiază” mentalitatea colectivă cu „bâta” lozincii anticorupției, a „apărării” siguranței naționale, riscând însă, în realitate, să ne submineze, să ne subjuge și să ne fure Democrația… sub pretextul apărării ei!

Așa se face că, în vreme ce popoarelor europene li se livrează metodic iluzia că sunt reprezentate în Parlamentul European, jocurile mari și murdare se află în mâna unor neaveniți, „condamnați” în Comisia Europeană, ajunși în funcții de comandă în urma aplicării tacticii progresist-globaliste de a fi manevrați și șantajați prin dosare ținute la sertar!

V-aș da ca exemplu pe cei doi pioni care, considerându-se vătafi peste România, s-au făcut complici în săvârșirea atâtor abuzuri (antidemocratice, antinaționale, anticreștine) sub „masca”… anticorupției: Juncker (președinte al Comisiei Europene) este cercetat într-un dosar penal (deschis în 2017) sub acuza că în calitatea sa de fost prim-ministru luxemburghez a acordat unui Serviciu Secret puterea de a intercepta telefoane și de a face spionaj ilegal, iar Timmermans (vicepreședinte al Comisiei Europene) este cunoscut ca fiind fidel executant al proiectului lui Soroș (perfid-antistatal) în România, un infractor internațional condamnat definitiv de justiția franceză!

Vedeți așadar, stimați cititori, cine sunt de fapt „apărătorii” Justiției din România, cine ne monitorizează nouă așa-zisă „luptă anticorupție” și ne arată cu degetul ca pe o Țară de infractori? Tocmai ei, cei mai mari dușmani ai Democrației și fărădelegilor! Vedeți cum ajung în funcții de decizie, în totalitara U.E., „români” care și-au bătut joc de România (Cioloș, Köveși etc) și reprezintă  în esență interesele altor state, ostile nouă? Înțelegeți deci cât de mult îi pasă președintelui afon politic Iohannis de „statul de drept”, dacă nu a fost în stare ca în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, știind oficial că în România s-au încălcat între 2014-2017 de 272 de ori drepturile omului (fiind pe primul loc în U.E.), să ia atitudine și să dea un răspuns cât de cât satisfăcător Federației Barourilor Europene (cu un milion de membri) care și-a manifestat public profunda îngrijorare despre implicarea S.R.I. – D.N.A.  în sistemul judiciar, privându-i pe cetățenii români de dreptul de a avea acces la instanțe cu adevărat libere și independente?

Ei, uite, așa se explică cum iudeo-globaliștii, care dețin 90% din capitalul României, nu își asumă conducerea Țării noastre pe față, ci o fac prin interpuși „de-ai noștri”, mai „soft”, sub tam-tamul diversionist al unei „diaspore” controlate de Serviciile Secrete…

Colonia militaristă România

Faptul că se solicită este una, faptul că se încuviințează de instanțe pe bandă rulantă este inacceptabil, pentru că indică faptul că judecătorii și-au uitat prima lor misiune într-un stat de drept – și anume că trebuie să ne apere drepturile. În procedura de interceptare, judecătorul a fost pus ca să preîntâmpine abuzul în acultarea telefoanelor, or ei par să nu își facă treaba. Este un STAT POLIȚIENESC. Stat polițienesc este cel în care lipsește controlul judecătoresc, or la noi, teoretic, îl avem, dar practic este ca și cum nu ar fi” (Prof.univ.dr. Radu Chiriță, Facultatea de Drept, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca).

Pe „nesimțite”, ca nu cumva gloata de pretutindeni să își dea seama de scopul pentru care este împinsă pe o „pășune minată”, ne-am pomenit peste noapte cum la conducerea statului bipolar mondial postbelic, sovieto-american, și-a făcut treptat loc, o castă impostoare, din lumea spionajului, implicată „până peste cap” în nașterea în anii 60 ai Noii Stângi, o mișcare anarhică, neîncrezătoare și ostilă față de sistemul tradițional în ansamblu, adică de tot ceea ce înseamnă trecut istoric, identitate a popoarelor, democrație, state naționale, orientare politică „de dreapta” și „de stânga”, lege juridică, morală sau divină! Și astfel, sub „acoperirea” diversionistă a „statului de drept”, sforarii mondiali ne-au amăgit prin anii ΄80 cu „beneficiile” suspendării frontierelor dintre state, cu mirajul „libertății” propagat prin revoluțiile dirijate din 1989 și, confruntați cu ispita de a conviețui în „unitatea” și „fericirea” unei Noi Ordini Mondiale, cu o Revoluție planetară a teroriiglobalizarea, al cărei scop, dezumanizant și anticreștin, este acela de a ne dezorienta și a ne pierde complet într-o societate de tip orwellian!

Chiar și unii din cei care și-au dat seama de unde „bate vântul”, inclusiv din România, și-au oferit orbește serviciile fără să înțeleagă că Noul Sistem, devorându-și și slugile și victimele, urmărește de fapt, în mod extremist și radical, să ne forțeze pe toți în a da ascultare unui Suprastat Universal Polițienesc, cu „acte”… în regulă, legitimat de impunerea legilor Big Brother, prin care doar naivii sunt făcuți să creadă, în dezinformări diversioniste, că lozincarda luptă împotriva anticorupției ar fi cu totul și cu totul mai importantă decât orice altă valoare a unui popor!

În realitate, însă, avem de-a face cu o incitare publică de proporții, în spatele căreia se află un sistem diabolic de propagandă, prin care, în neștiința lor, mulți mediocri nu conștientizează realmente că își dau din plin concursul, nu doar în România, la o subminare programatică prin demoralizare și la o destabilizare mondială ale cărei consecințe nefaste conduc la sfârșitul democrației!

Ca românii să nu priceapă o iotă din toată această mascaradă, sforarii externi ne-au „executat” ca popor printr-o operațiune militarizată deghizată în ΄89 și, conducându-ne prin interpușii agențiilor de spionaj infiltrați în ceea ce masele înțeleg a fi „politică”, au pus România pe harta aliniaților globali (făcând jocul dizolvant al Ungariei și al euro-atlanților), ne-au zdruncinat mentalul colectiv prin acte de terorism în masă (vezi evenimentele din 1989, manifestația din 13-15 iunie 1990 din Piața Universității etc), ne-au furat pâinea de la gura copiilor noștri (după 1989, România a fost jefuită de 3,3 ori mai mult decât au făcut-o cele 3 imperii în 530 de ani de istorie), ne-au impus „protocoale” ilegale (monitorizante) între S.R.I. și alte instituții (România este una din cele mai interceptate țări din lume), și-au justificat teroarea procuroristică prin faptul că am fi o națiune de pușcăriași (corupți, analfabeți și primitivi), ne-au dezbinat prin știri violente și mincinoase, ne-au „spălat creierele” spunându-ne că am face parte dintr-un popor fără istorie și fără identitate (falsificarea Istoriei românilor), ne-au atacat Biserica Ortodoxă (singurul „ghimpe”, în coasta globaliștilor, care se luptă să îi apere pe oameni de uneltirile demonice ale slugilor lui Antihrist), ne-au transformat Țara într-un lagăr experimental unde predomină frica, șantajul, dosarele, cătușele, mascații, bilețelele, torționarii, zidurile

 Prof. Costel NEACȘU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *