Home / Știrea zilei / Emisiune Inedită! UNDE MERGE LUMEA? UNDE MERGEM NOI?

Emisiune Inedită! UNDE MERGE LUMEA? UNDE MERGEM NOI?

Incorect Politic
Februarie 3, 2024

Emisiune Inedită! UNDE MERGE LUMEA? UNDE MERGEM NOI?

Emisiune Inedită! UNDE MERGE LUMEA? UNDE MERGEM NOI?

Via ForumulȚărilorNealiniate:

Emisiune cu un invitat de mare prestigiu, dr. Călin Georgescu, fost înalt oficial al Organizației Națiunilor Unite și fost președinte al Clubului de la Roma. Deși a făcut parte din cercul restrâns al „elitelor” organizațiilor internaționale, domnul Georgescu a ales să demisioneze deoarece a ajuns la concluzia că Agenda pe care o desfășoară în mod corelat instituțiile globale este în realitate orientată spre înrobirea omenirii.

El consideră că este necesar ca populația lumii să fie avertizată și informată spre a accelera astfel procesul de Trezire a conștiințelor. Curajul și elocvența cu care a dezvăluit culisele agendelor globaliste l-au făcut celebru.

Domnul Călin Georgescu este acum larg cunoscut și apreciat de patrioții și naționaliștii din întreaga lume. Pe această linie, de exemplu, filmul „Secretele întunecate ale ONU revelate de un oficial de vârf”, realizat în colaborare cu organizația Stop World Control, a atins zeci de milioane de vizualizări.

Îmbinând o vastă cunoaștere aplicată cu o viziune spiritualizantă asupra lumii, dr. Călin Georgescu propune o nouă paradigmă și soluții eficiente pentru crizele sociale, economice și mai ales de conștiință ale României, dar și ale omenirii. Realizator: dr. Calistrat Marvin Atudorei.

Emisiunea a fost difuzată în direct de televiziunea Global News în data de 25 ianuarie 2024.

Pentru a urmări mai multe emisiuni realizate de Calistrat Atudorei accesați platforma Telegram cu acest link: https://t.me/CalistratMarvinAtudorei

One comment

  1. eeeeei, Calin Georgescu – altul care are dumnezeul sau si a descoperit ca fratia planetara masonica nu se poate constata decat dac bati toba pe tema nationala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *