Home / Știrea zilei / EMISIUNE-FENOMEN! Rolul Jidanilor în Bolșevizarea Rusiei

EMISIUNE-FENOMEN! Rolul Jidanilor în Bolșevizarea Rusiei

Vlad Voicu
Incorect Politic
Martie 20, 2024

EMISIUNE-FENOMEN! Rolul Jidanilor în Bolșevizarea Rusiei

EMISIUNE-FENOMEN! Rolul Jidanilor în Bolșevizarea Rusiei

Renumitul istoric militar Corvin Lupu aduce lumină într-o tematică esențială, care dacă nu este înțeleasă adecvat nu permite nici descifrarea suficient de profundă a istoriei reale a lumii din ultimele două secole și nici a evenimentelor majore de pe scena internațională a prezentului. Deloc întâmplător, subiectul Revoluției Bolșevice este abordat în spațiul public din Occident (mediul universitar, presa corporatistă) într-o manieră care ignoră aproape cu desăvârșire elemente care de altfel sunt foarte bine documentate de istorici.

Versiunea oficială denaturează realitatea și afirmă că revoluția ce a pus bazele Uniunii Sovietice ar fi fost înfăptuită de poporul rus, care ar fi dorit să răstoarne orânduirea țaristă pentru a da puterea noii forțe motrice a societății, proletariatul.

Versiunea reală, așa cum reiese din nenumărate surse extrem de bine avizate, indică însă faptul că revoluția bolșevică a fost minuțios pregătită, finanțată și pusă în scenă de cercuri de putere care erau circumscrise cartelurilor financiare, mediilor politice și organizațiilor oculte din Occident. În mod invariabil, inițiativa acestor planuri ce au condus la remodelarea totală a Rusiei (cu prețul a zeci de milioane de victime) a aparținut unor persoane care își asumaseră etnia evreiască.

Invitat special: prof. univ. dr. Corvin Lupu.
Realizator: dr. Calistrat M. Atudorei.

Emisiunea a fost difuzată în direct de televiziunea DIS TV în data de 4 martie 2024.

Partea I link aici.

ROLUL EVREILOR ÎN BOLȘEVIZAREA RUSIEI – partea a doua

Informații esențiale despre infiltrarea jidanilor în politica internațională. Sunt oferite date istorice fundamentale despre parcursul bolșevizării și apoi întoarcerea Rusiei spre naționalism, despre Mișcarea Legionară din România sau despre situația geopolitică actuală la nivel mondial.

Cu privire la România este de remarcat că Occidentul începe să își retragă afacerile de pe teritoriul țării noastre, cel mai probabil întrucât CIA și Mossad au făcut anumite înțelegeri între ele.
Invitat special: prof. univ. dr. Corvin Lupu

Realizator: dr. Calistrat M. Atudorei

Emisiunea a fost difuzată în direct de televiziunea DIS TV în data de 11 martie 2024.

Partea a doua link AICI.

8 comments

 1. The Fifth Man by Roland Perry (1994) RP on Victor Rothschild (1910-90) ‘Creator of Israel’ in 1948

  https://www.youtube.com/watch?v=ltFP_I5G3iw&t=1s

 2. ROYAL INSIDER THE ‘ILLUMINATI BLOOD SACRIFICE’ INVOLVED THE MURDER OF KATE MIDDLETON

  https://www.bitchute.com/video/ycBNnlm3C8E0/

 3. Ce era „Biroul Martens“, instalat neoficial şi clandestin în SUA, în centrul New York-ului, din 1915, de către iudeo-comuniştii sovietici din Rusia (şi semi-oficial din 1919), „birou“ despre care vorbeşte mai sus domnul profesor Corvin Lupu?
  Ludwig Martens s-a născut în 1875 în Bahmut, în actuala Ucraina, şi trecea drept german, mai ales după tată. În familie erau cinci fii și două fiice, iar doi dintre ei, acest Ludwig și sora sa Olga, au devenit „revoluționari profesionișt“i.
  În 1906, după eșecul „Revoluției Ruse“ iudeo-comunsite din 1905, Martens a emigrat în Marea Britanie și a înființat în secret o fabrică de mitraliere pentru Lenin… În 1914, s-a declarat străin german și a plecat la New York după ce serviciile de informații britanice au început să-l supravegheze.
  În 1916, ca emigrant în SUA, Martens lucra ca vicepreședinte al firmei de inginerie Weinberg & Posner din New York City.
  În 1917, după „Revoluția din februarie“ (Fevralskaya revolyutsiya, prima dintre cele două revoluții iudeo-comuniste care au avut loc în Rusia în 1917), Martens – împreună cu iudeo-comunistul Leon Troțki și alți 278 de „social-democrați ruși“ – s-au întors din Statele Unite în Rusia pe un vapor cu aburi, pentru a radicaliza „revoluţia“.
  În martie 1919, pentru a rupe embargoul împotriva Rusiei, Martens s-a întors în Statele Unite și a fondat „Biroul Guvernului Sovietic Rus“ la 110 West 40th Street („Russian Soviet Government Bureau“ 1919-1921), o ambasadă informală a Uniunii Sovietice în opoziție cu Ambasada Imperială Rusă prerevoluționară situată la Washington.
  http://www.marxisthistory.org/subject/usa/eam/rsgb.html
  Domnul profesor Corvin Lupu în emisiune:
  „Printre cei mai importanţi funcţionari sovietici ai Biroului Martens s-a numărat evreul Ghenrih Grigorievici Iagoda, pe numele său adevărat Enokh Gershevich Ieguda. Era o eminenţă cenuşie a NKVD. Era sprijinit de Kenneth du Ran, secretarul personal al lui Edward Mandell House, consilierul preşedintelui W. Wilson. Prin Kenneth du Ran, Iagoda l-a recrutat ca agent pe Joseph Lash viitor membru al Partidului Comunist din SUA şi amantul soţiei preşedintelui SUA, Eleonor Roosevelt. Iagoda a organizat, cu ajutorul lui du Ran, un număr de 22 de reţele de spionaj sovietic în SUA. După 1945, când relaţiile dintre cele două ţări s-au răcit, au căzut doar 4 dintre aceste reţele. Unele s-au perpetuat, continuând să funcționeze.“
  Era tot de origine jidovească şi Joseph Lash, cel despre care dl profesor Lupu spune că era amantul soţiei preşedintelui SUA, marea regină a şahului sionist în America, Eleonor Roosevelt, căci Joseph Paul Lash (1909 -1987), un activist politic radical, era fiul unor „emigranţi etnici evrei din Imperiul Rus“, conform biografiei sale:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_P._Lash

 4. Rolul a fost primordial. Dar sa nu uitam ca rusii ne-au fost inamici si ne-au rupt din tara inca inainte de iudaizare si bolsevizare! Deci, pasol na turbinca!

 5. „Evreul ucrainean“ Alexander Gumberg este însă cazul cel mai reprezentativ sau mai important privind modul cum iudeo-comunismul sovietic din Rusia, unde sovietele comuniste („muncitoreşti“) au apărut din anul 1905, a acţionat pentru penetrarea Statelor Unite ale Americii.
  Alexander Gumberg (1887-1939, născut în centrul MaloRusiei / Ucraina), a emigrat din 1903 în America şi a devenit – folosindu-se de conexiunile sale din lumea iudaică – o puternică legătură între mişcarea comunistă sovietică şi SUA, fiind supranumit şi drept „ambasadorul fără portofoliu“ al Uniunii Sovietice în SUA, acesta fiind chiar titlul unui capitol („Ambassador without Portfolio“) în lucrarea dedicată lui de către James K. Libbey, „Alexander Gumberg & Soviet-American Relations 1917-1933“, publicată în 1977 de University Press of Kentucky, accesibilă la: https://core.ac.uk/download/pdf/232566425.pdf
  Iudeo-comunistul sovietic Ghenrih Iagoda (Genrikh Yagoda) nu a făcut parte din „Biroul Martens“ din SUA („Russian Soviet Government Bureau“ 1919-1921), ci a fost, începând din 1917, într-o poziţie secundă din conducerea Ceka (predecesoarea NKVD / KGB), ca adjunct al şefului poliţiei secrete bolşevice, Felix Dzerzhinsky – un polonez care din adolescenţă făcuse parte din rezistenţa anti-rusă („anti-Russian underground“) şi se căsătorise cu iudeo-comunista internaţionalistă Sofia Muszkat, fiind şi bun prieten cu Lenin -, poziţie din care Iagoda a avut atribuţii în consolidarea puterii sovietice iudeo-comuniste.

 6. “Occidentul începe să își retragă afacerile…” nu e pentru cine se pregăteşte, este pentru cine se nimereşte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *