Home / Știrea zilei / Elevi și profesori cântă “Avem o Țară Sfântă” la Fortul Jilava 13 – în cinstea jertfei luptătorilor anticomuniști

Elevi și profesori cântă “Avem o Țară Sfântă” la Fortul Jilava 13 – în cinstea jertfei luptătorilor anticomuniști

Incorect Politic
Noiembrie 18, 2022

Elevi și profesori cântă “Avem o Țară Sfântă” la Fortul Jilava 13 – în cinstea jertfei luptătorilor anticomuniști

Via Fundația Ion Gavrilă Ogoranu:

Azi la Fortul 13 Jilava.

Elevi de liceu și profesorii lor, cântă în Celula Neagră, înfiorător loc de pedeapsă în care au fost chinuiți sau omorâți mii și mii de luptători în Rezistența anticomunistă și reprezentanți ai elitelor Regatului României.

8 comments

 1. Bravo ! Elevi si Profesori va iubesc. Sunteti curajosi ! Continuati tot asa ! România are nevoie imperioasa de oameni ca voi ! DOMNUL si MAICA SFÂNTA sa ocroteasca Tzara Româneasca si pe voi toti cei care-o iubiti!

 2. Bravo elevi și profesori curajoși, să nu uitați pe cei care au murit pentru credință și neamul românesc! Felicitări!

 3. Cinste lor , românilor !!
  Și aparent fără nici o legătură :
  Astă seară Norvegia, după un meci foarte spectaculos învinge Franța la handbal feminin și se califică în finală , unde va întâlni Danemarca ! Mă gândeam cât de mândri de echipa lor, dar și de ei ca popor, pot fi norvegienii , câtă bucurie poate aduce în casele și sufletul lor o mână de blonde ce dovedesc un talent și o dârzenie neobișnuită, reușind să depășească o națională ca Franța, de fapt o internațională ( echipele Franței și nu numai , aproape la orice competiție sportivă pot fi ușor confundate cu cele ale Nigeriei sau Sudanului ). Și mă gândesc cât de mult s-ar putea bucura, dar mai ales mândri( să fie ăsta un păcat ?) un francez get-beget (cum se spune ) , de victoriile unor naționale de-a lor, când nici jumătate din echipă nu le aparține ca nație !? Cel mult pe jumătate decât un norvegian, probabil…. 😉 P.S. Continuând așa, în scurt timp Qatarul de ex. ca să nu-i enumăr pe toți cei cu bani, că tot e în centrul atenției cu găzduirea în plină iarnă a unui campionat mondial de fotbal ( ce va costa vreo 220 de milioane $ comparativ cu cel organizat de Rusia care i-a costat doar vreo 12 milioane $) și alții ce scot bani „din pământ din piatră seacă”, naturalizând în neștire jucători talentați vor ajunge campioni mondiali, aparent la vreo disciplină sportivă, dar nicidecum națională !

 4. Ciudat, că atunci când aduc eu vorba despre muzică nu pare nimeni interesat… în orice caz, pe aceeași temă:

  https://www.incorectpolitic.com/protv-scrie-stire-falsa-despre-un-preot-ortodox-care-a-mers-la-untold-si-s-a-simtit-bine/#comment-59533

  https://en.wikipedia.org/wiki/I_Vow_to_Thee%2C_My_Country

  “The music originated as a wordless melody, which Holst later named ‘Thaxted’, taken from the ‘Jupiter’ movement of Holst’s 1917 suite The Planets.”

  Sau…

  https://invidio.xamh.de/watch?v=79iCtH8LTY4

  • Felicitari, tineri vânjosi
   Și voi, profesori curajosi
   Din Ceruri, mucenicii va saluta

   Haideți, vitejilor, la lupta !

 5. O cunosc pe doamna profesor, participă adesea la acțiunile inițiate de Fundația “Ogoranu”. Felicitări încă o dată, doamnă!

 6. Elevii și profesorii sunt curajoși, Norvegia a învins Franța la Handbal feminin și doamna profesor participă la acțiunile inițiate de Fundația Ogoranu. Bun, dar despre cântec?…

 7. Atunci să zic eu. Melodia seamănă puțin cu asta:

  https://y.com.sb/watch?v=EZ98IJ0usoE

  https://genius.com/Enya-anywhere-is-lyrics

  Mai sus am menționat alte 2 cântece patriotice, în caz că nu s-a observat…

Leave a Reply

Your email address will not be published.