Home / Educativ / Ei nu uită, nici nu iartă. Noi?

Ei nu uită, nici nu iartă. Noi?

Incorect Politic
Septembrie 17, 2023

Ei nu uită, nici nu iartă. Noi?

Via Adrian Cacovean:

 

“Aud că liceenii români vor învăța obligatoriu o ora pe săptămână istoria iudeilor. Să-i ajutăm pe copii, nu? Ce coincidență!

Au trecut 116 ani de când iudeii au înfăptuit mărețe fapte “eroice” în România!

In 1907 iudeul Mochi Fischer avea in arendă cea mai mare moșie din țară, 11 moșii între care și moșia Flămânzi, peste 75% din pământul arabil din trei județe din Moldova (așa-numita „Fischerland”).

Marele iubitor de români Mochi Fischer spunea:

“Românii? Pe care nu pot să-i scuip, îi cumpăr!”

Fapte eroice mărețe! Cuvinte memorabile!

La 8 februarie 1907 in Flămânzi Botoșani a început răscoala țăranilor aduși în pragul extincției de lăcomia arendașilor iudei.
Răscoala s-a extins în toată țara și a fost înăbușită în sânge la comanda moșierilor iudei de către mărețul tătuc al LIBERALILOR ANTIROMÂNI, Brătianu, care la vremea respectivă era ministru de interne.

Țăranii au fost uciși cu tunurile pe câmp, diplomații străini ai vremii raportau un genocid cuprins între 9.000 și 20.000 de țărani uciși cu tunurile și puștile pe câmpurile înghețate la comanda “binefăcătorilor” iudei de către fondatorul, nu-i așa, liberalismului în Romania, nu-i așa, Brătianu!”


——————————————————
Editez articolul și mai adaug un video absolut esențial și viabil!

“Cine dorește să cunoască cu adevărat în ce lume trăim,cine ne conduce și spre ce masacru global ne îndreptăm TREBUIE OBLIGATORIU SĂ VADĂ ACEST VIDEOCLIP!!!

Monștrii de ieri ne dirijează și astăzi spre un masacru programat la milimetru! Nu mai fiți ignoranți că veți plânge amar,cu lacrimi de sânge!

DISTRIBUIȚI TUTUROR APROPIAȚILOR VOȘTRI!!!

PARTEA 1 COMPLETĂ – EUROPA – ULTIMA BĂTĂLIE [SUB RO]

Sunt 10 părți! Cine dorește le poate vedea pe toate pe același sait scriind la “search” (partea 2/partea 3/partea 4 / etc)

Preluat – Mihai Costache

8 comments

 1. Filmulețe numai bune de prezentat la viitoarele ore de istorie a holocash-ului.

 2. Este excepțional acest documentar, este într-adevăr revoluționar din punct de vedere al paradigmei. Cei ce vor avea curajul să îl vadă și vor avea curajul să îl înțeleagă în profunzimea lui, vor avea o cu totul altă perspectivă asupra lumii în care se află.
  În ce privește subiectul articolului, prezentat magistral, mulțumiri!
  Mă bucur de asemenea pentru firava pîlpîire ce se va transforma în curînd în palalaie privitoare la adevarata istorie a neamului nostru , și nu cea trucată pe care descendenții noștri o ingurgiteaza la școlile masonice .
  Pînă cînd oare?

 3. Văd că se rostogolesc aceleași aproximări pe internet pe acest subiect. Această verisune, exprimată mai corect politic apare și în articolul din ,,Adevărul” numit ,,Secretul istoric antisemit al Răscolaei de la 1907”. Singura difernță este poziționarea autorilor articolului, informația fiind pe fond aceeași. Ori asta nu prea e în regulă pentru cei care știu cât de cât în ce lume trăim. Să citim în ,,Incorect politic” povești din ziarul ,,Adevărul”, ai cărui proprietari sunt tot din etnia celor care au înființat în secolul XIX ziarul ,,Adivor”.
  Dar să revenim la problema de fond. Iau ca sursă de informare cartea doctorului Nicolae Paulescu ,,Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria”, autor contemporan cu evenimentele. Trebuie spus totuși că, în tradiția istoriografiei comuniste țăranii s-au răsculat datorită exploatării crunte a arendașilor. În articolul din Adivor-ul de astăzi ca și articolul de mai sus apare în plus informația că acești arendași erau evrei. De acrord, numai că, scrie doctorul Paulescu, anii agricoli anteriori evenimentelor, 1905 și 1906, au fost ani cu producții agricole record. Dacă țăranii s-ar fi răsculat, mult mai firesc ar fi fost s-o facă după 1904, un an cu producție agricolă pe jumătate. Da, spune doctorul Paulescu, evreii au provocat răscoala dar nu neintenționat ci cu premeditare! Și nu este vorba despre o acțiune izolată a vreunui grup de arendași ci despre o planificare și organizare cu mult mai vaste, de care capabil era doar Kahalul evreiesc. Pentru susținerea tezei sale Paulescu citează numeroase rapoarte ale jandarmilor despre instigatori care umblau prin sate îndemând țăranii să intre pe moșiile boierești, unii dintre aceștiinstigatori fiind îmbrăcați într-un fel de unifeorme fictive care să le confere autoritate în ochii țăranilor ignoranți. S-a mers până la a li se spune țăranilor că preluarea de către ei a moșiilor boerești este doința și îndemnul lui Vodă/regelui.
  Ce interes ar fi avut Kahalul să provoace o asemenea răzmeriță din care chiar arendașii evrei riscau să iasă șifonați? Dorința de a destabiliza grav statul român. Cu o autoritate politică pe marginea prăpastiei Kahalul putea negocia altfel problema veche de peste o jumătate de secol, anume împământenirea în masă a evreilor care migrau masiv din Est. Principatele au refuzat zeci de ani această cerință, fiind supuse presiunilor externe cu fiecare eveniment istoric important. Singura formă de împământernire sau încetățenire acordată eveilor fiind cea individuală.
  Iar celor care se îndoiesc de versiunea doctorului Paulescu le recomand să reflecteze la ,,revoluția română”, la autorii reali și beneficiarii acesteia.

 4. @Andrei Popa -cine a tocmit arendashii si de ce natura erau “boierii”? fanariotii erau de care gen “etnic greci”, de pe la Salonic cumva? faceti abstractie de gunoaiele stramutate la 1492?

  • Propuneți să le reoroșăm străbunilor noștri că n-au putut să se opună eroic atunci când Înalta Poartă ne-a umplut țara de fanarioți? Păi mormolocul popor român de azi ce face, în frunte cu ,,elita” lui? Nu înțeleg nici de ce mă întrebați de ce etnie erau arendașii, atât timp cât din comentariul meu rezultă că erau ovrei. La fel ca în Rusia, Polonia, etc.

   • acest @maxtor e un transilvanist care uraste Sudul tarii, cica, turcizat, spre deosebire de ”ei” austrizati si bine maghiarizati.

 5. Daca vreti sa ii ajutati pe tineri, obligati statul sa puna ora de istorie a evreilor ca disciplina optionala, nu ii instigati sa faca ei ceea ce parintii cu copii de liceu nu fac, pentru ca e periculos pentru un elev de clasa a XI-a sa porneasca in viata cu cazier penal pentru ca a spus ceva contrar dogmelor de la acel curs. Parintii trebuie sa rezolve aceasta problema, nu copiii

  • Nimeni nu ia dosar penal la 14 ani pentru că pus întrebări. Încetați cu sperietorile. Părinții, dacă era să facă ceva, se opuneau introducerii acestei ore, părinții nu au făcut nimic. Trăim în niște vremuri vitrege, copiii care au sete de adevăr vor trebui să țină piept minciunii în școli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *