Home / Internațional / Ortodoxinfo spune ceea ce mulți român gândesc: Lichidarea lui Zelensky este unica soluție pentru oprirea acestui război imbecil

Ortodoxinfo spune ceea ce mulți român gândesc: Lichidarea lui Zelensky este unica soluție pentru oprirea acestui război imbecil

Incorect Politic
Septembrie 17, 2023

Ortodoxinfo spune ceea ce mulți român gândesc: Lichidarea lui Zelensky este unica soluție pentru oprirea acestui război imbecil

Ortodoxinfo spune ceea ce mulți român gândesc: Lichidarea lui Zelensky este unica soluție pentru oprirea acestui război imbecil

Via Ortodoxinfo:

Încercarea criminală a lui Zelensky de a băga România în războiul ruso-american de pe teritoriul Ucrainei trebuie sancționată urgent și categoric.

Nu pentru că va implica intrarea NATO în conflict și va declanșa cel de-al treilea război mondial, ci pentru că România va fi făcută praf și pulbere până se vor deplasa aici trupele NATO, iar țara noastră se va transforma în câmp de luptă, mai ceva ca-n Ucraina. Așadar, lichidarea lui Zelensky este unica soluție pentru oprirea acestui război imbecil, care are mai multe variante, în funcție de propagandă care îl relatează.

Buimăcit de teroarea continuă începută cu mascarada plandemică, întreg mapamondul asistă la circul făcut de un măscărici, care își încordează mușchii donați în fața unui măcelar profesionist. Acest simbol al xenofobiei ucrainene, renegat chiar de rubedeniile închinătoare la zid, a dus prin slugărnicia față de familia senilului Biden la moartea a sute de mii de soldați și persoane civile, total nevinovate! Câți să mai moară pentru a se ajunge la concluzia că trebuie pur și simplu mitraliat în cel mai scurt timp? Să ajungem la declanșarea unui război planetar din cauza acestui drogat, care insistă demonic să bage România în conflict?

Chiar dacă, dintr-o eroare, vreo dronă rusească a căzut pe teritoriul românesc, degeaba urlă ucigașii de români de la Kiev, căci nu se poate declanșa un război NATO-Rusia, întrucât există canale de comunicare între cele două părți care să infirme intenția de atac asupra unui stat NATO.

Conflictul era deja de mult terminat dacă mister Z era trecut pe linie moartă.

Deci, ce mai așteaptă sri-știi, sie-iștii și spionii români? Sunt ei patrioți, în slujba poporului sau slugi pentru interesele străine în România?

5 comments

 1. Sunt surprinsă de lipsa de maturitate a acestui articol. Sunt surprinsă și de lipsa de cunoștințe a celui ce a scris acest articol. Nu aduc prejudicii nimănui, însă e surprinzător să văd că cel ce scrie nu are înțelegerea faptului că avem de a face cu o marionetă în mîinile unor păpușari planetari. Că tot ce îi iese din gură este programat să îi iasă , că toate actele sale sunt organizate și controlate în cele mai mici detalii.
  Cine vrea să oprească războiul și amenințările împotriva noastră, să desființeze atunci Banca Mondială cu toți traficanții ei de arme , precum și complexul militar al Statelor Unite-Israel. Asasinarea unei păpuși din cîrpe nu va opri ceea ce e de neoprit decît prin stingerea flăcării ce alimentează conflictul și focul ce a cuprins lumea în acest moment.

  • Ai mare dreptate, Ana!
   Asasinarea acestui nefericit ar face din el un erou si ar permite ocultei un moment de respiro, pe fondul lacrimogen creat.

 2. Pai daca rusii n-o fac, atunci cine? Dar aparent, Putin a promis ca n-o sa-l omoare pe Zelesnki.

  https://www.nbcnews.com/news/world/russia-ukraine-war-putin-zelenskyy-israel-naftali-bennett-rcna69184
  Ar fi mai multe explicatii pentru asta.

  Doar ucranienii ar putea s-o faca si Zelenski a cam epurat tot. iar aia care au ramas il iubesc de nu mai pot. Vorbesc serios, am avut ocazia sa discut cu o refugiata.

 3. Ortodox info e pe langa. Nu Zelenski e servil lui Biden ci invers, Biden ii e servil lui Zelenski Literalmente intreg guvernul si functiile importante (director al Homeland Securit Alejandro Majorkas Joe Biden e un autodeclarat zionist. Probabil ca jidanii au destule materiale compromitatoare cu el, si oricum are rabin personal desi e “catolic”.
  SUA și nu numai, au trimis milarde pete miliarde de dolari Ucrainei, plus armament, munitii, tancuri si avioane. Si jidanul tot are tupeu sa spuna ca nu suficient.

  https://www.youtube.com/watch?v=mZvypFPscP8
  Senator Joe Biden I am a Zionist

 4. -lichidarea lu n.ceausescu si a sinistrei insotitoare nu a rezolvat NIMIC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *