Home / Chestiunea Jidănească / Mai răi ca ȚIGANII! Ce MIZERIE a lăsat “poporul ales” în autobuzul din Moldova

Mai răi ca ȚIGANII! Ce MIZERIE a lăsat “poporul ales” în autobuzul din Moldova

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 16, 2023

Mai răi ca ȚIGANII! Ce MIZERIE a lăsat “poporul ales” în autobuzul din Moldova

Am auzit povești de la proprietarii de hoteluri din Sighișoara, despre Jidani cazați acolo, care își stingeau țigările pe covor, furau perdele și lăsau gunoaie prin camere. Am auzit povești de la proprietarii de restaurante din Sighet, despre cât de nesimțiți erau Jidanii care vizitau mega-sinagoga și cu cât dispreț îi tratau pe cei care nu erau ca ei.

Până la urmă astea au fost relatări din partea unor terți, nu am văzut scenele cu ochii mei.

Dar iată că aici avem filmarea de mai sus, putem vedea cu ochii noștri ce a rămas în urma Jidanilor care au călătorit cu autobuzele în Moldova. Și nu este o priveliște plăcută.

În sfârșit, lipsa lor de respect pentru curățenie și pentru de gentili/goyim, disprețul lor pentru toți non-iudeii este cultivat de doctrina religioasă rasistă (DRR) despre care vorbea Douglas Reed în Controversa Sionului. Acest exemplu este unul în plus care ne dovedește cât de diferiți sunt Jidanii față de europeni și cât de radical opusă este cultura lor față de cultura omului alb european.

Vlad VOICU

4 comments

  1. Bineînțeles că sunt așa întrucît Talmudul îi indoctrineaza că goymii sunt ” mai jos decît animalele” , iar în mintea lor extrem de programată din cauza circumciziei din a 8-a zi de viață ( în perioada crizei genitale, extrem de importantă pentru viața ulterioară a individului, dar întreruptă de acest barbar obicei ) , ei arată că sunt superiori animalelor, adică nouă prin a fi ei înșiși mai prejos decît acestea, animalele adică. Înțelege dacă poți! Acești oameni nu sunt decît un lanț întreg de contradicții, exprimat extrem de bine prin simbolistica etniei lor.

  2. Voi nu intelegeti: este mizerie, dar ALEASA!

  3. Gunoiul Sfânt. Nici măcar ars mu trebuie, deoarece se poate face trimitere către momentele de cumpănă din istoria acestui popor deosebit.

  4. Dacă ar fi primit o amendă usturătoare ar fi fost mai bine. Poate pur și simplu sunt needucați, de ce să facem referire la poporul ales? Dacă noi îi judecăm după credința lor religioasă și nu după fapte, suntem drepți? Trebuiau să fie amendați de fiecare dată când deranjau. Este simplu. Ei se învățau că “nu merge așa” iar noi eram mai calmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *