Home / Educativ / Drumul Consumatorismului

Drumul Consumatorismului

Mihai Șerban
Incorect Politic
Iulie 14, 2018

Drumul Consumatorismului

In modelul actual fiecare moment al vieții trebuie să fie supus, orientat și balizat în limitele interne ale procesului consumatorist.

Tocmai pe drumul consumatorismului se situează etapele eșecului familial modern al României, urmând dubla progresiune a ideologiei liberale și a pieței de dorințe (cele două mari atribute ale procesului consumatorist).

De fapt, se urmărește trecerea de la familia născută din tradiție, din cultura claselor – modelul patriarhal – la familia spulberată până la atomizarea ei (acea a “identității culturale” a femeii și a tinerilor) care permite neo-capitalismului să conturne machiavelic rezistențele naturale (firești) la modelele sale cultural-standardizate (modelele consumatorismului).

Introduceți bazele feminismului în societate, exaltați tineretul prin “cultura” Eului absolut, disprețuiți valorile tradiționale, îndepărtați bărbații din rostul lor și în două-trei generații, aveți o adunătură fără Dumnezeu, fără stăpâni… dar constant în genunchi în fața Sistemului neo-capitalist.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *