Home / Educativ / Domnule profesor Denis Buican-Peligrad, nu credeți că-i păcat să stricăm orzul pe gâște?

Domnule profesor Denis Buican-Peligrad, nu credeți că-i păcat să stricăm orzul pe gâște?

Oana Popescu
Incorect Politic

Septembrie 24, 2023

Domnule profesor Denis Buican-Peligrad nu credeți că-i păcat să stricăm orzul pe gâște

Domnule profesor Denis Buican-Peligrad, nu credeți că-i păcat să stricăm orzul pe gâște

Comentariu la articolul ANTROPOSFERA UCIDE BIOSFERA? Conferință inedită cu Denis Buican

Totuși, Domnule profesor Denis Buican Peligrad, ați comis o eroare de tact alegându-l tocmai pe Einstein, ca savant, pentru a-l elogia cu atâta căldură, tocmai acum când se schimbă clima… Nu credeți că-i păcat să stricăm orzul pe gâște, cum spun popoarele?

Mulți alți savanți, et non des moindres, întreaga Ecole Polytechnique (rue Descartes, cartierul Latin, unde locuiți Domnia Voastră), de exemplu, consideră că adevăratul autor al Teoriei Relativității Restrânse (TRR) este Henri Poincaré.

Patru din cele șapte puncte ”relativiste” (să le spunem așa), revin lui Poincaré, celelalte trei, unul câte unul, neamțului Max Plancq, englezului David Hilbert și olandezului Lorentz Hendric Anton, cum citim în remarcabilul și remarcatul volum colectiv, redactat de Școala Politehnică din Paris, cu ocazia unei aniversări festive Poincaré, publicat de editura l’Harmattan, în urmă cu mai mulți ani.

Pentru prima dată, Henri Poincaré a vorbit de TRR în 1905, cu ocazia și în cadrul Expoziției Internaționale de la Saint Louis (USA), când a enunțat și scris pe tablă faimoasa formulă E=mc la pătrat! Corespondența de peste 20 de ani, Poincaré – Lorentz arată rolul fizicianului olandez, care l-a ”forțat” prietenește pe francez să ajungă la TRR. Einstein dimpotrivă, nu a putut spune niciodată cum a ajuns la TRR, dând vina pe soția matematiciană, pe care a repudiat-o din motive non-relativiste, pe războiul mondial, petrecut în întregime la Zurich, în Elveția neutră …!

Mai devreme sau mai târziu, adevărul iese la lumină, inclusiv cel al Librăriei Românești Antitotalitare (LAR) , 5, rue Malebranche,unde ne-am cunoscut și întâlnit de multe ori, înainte în timpul și după atacurile suferite de librarul filosof, plecat probabil dintre noi, căruia i-am uitat numele.

4 comments

 1. ASA ESTE: OANA POPESCU STIE CE SPUNE : EINSTEIN ESTE UN PRODUS ZIONIST CA SA SE ZICA : IO-TE GENIU AICI , MARETUL IUDEU AL SECOLULUI !!! VEDETI CE GENII AU DAT NEAMUL ALES, OMENIRII ?

  SI L_AU AJUTAT CU PUBLICITATE MINCINOASA, CA SA-SI PRACTICE SINDROMUL IMPOSTURII DE CARE SUFEREA ESTROPIATUL :

  ERA PROST LENES SI INCAPABIL, DE MIC COPIL :

  AJUNS FUNCTIONAR LA UN BIROU DE INREGISRAREA PATENTELOR, A COPIAT MASIV INSUSINDU-SI PATENTELE GENIILOR PE CARE LE AVEA SUB NAS :

  CHEIA DEMASCARII :
  NICIUN INVENTATOR NU ESTE LUAT IN SERIOS DACA NU INDICA SURSELE ANTECESORILOR CARE S-AU OCUPAT DE DOMENIUL DESCOPERIRII .
  EINSTEIN NU A INDICAT NICIODATA SURSE ANTERIOARE LA “INVENTIILE /DESCOPERIRILE SALE ”
  CEEA CE ATESTA IMPOSTURA .
  NU EXISTA INVENTII FARA STUDII ANTERIOARE IN ACELASI DOMENIU, BAZATE PE STUDII ANTICIPATIVE .

  Ce l-a creat pe Einstein? Nimic decât teorii înșelătoare despre viață, univers și orice altceva! Aceasta a fost și este agenda științifică publică a evreilor [sioniști] [conduși de familia Rothschild cu Comitetul celor 300 de la Londra].

  Wernher Innocence online, logo

  26 august 2018: EXPUS: EINSTEIN A COPIAT APROAPE TOT – de la Poincaré – iar Einstein NU a dat NICIODATĂ surse – Einstein = copist + fraudator pentru propaganda sionistă

  de la:
  postat pe26 august 2018de Wernher Innocence
  https://wernherunguilt.wordpress.com/2018/08/26/albert-einstein-ein-plagiat-betruger-zionist/

  Acest lucru îl pune pe Einstein în linie cu alți copiști germani precum Guttenberg (CDU), Sass, Koch-Mehrin (FDP), Matthias Pröfrock (CDU), Bernd Althusmann (CDU), Uwe Brinkmann (SPD), Jorgo Chatzimarkakis (FDP), Margarita. Mathiopoulos, Florian Graf (CDU), Annette Schavan (CDU), Frank Schirrmacher, Thorsen Wehner (SPD), Frank Steffel (CDU), Franziska Giffey (SPD) etc.

  Scurtă cronologie despre viața lui Albert Einstein: Școli – Oficiul de brevete – Publicații fără surse
  din: Date de la Wernher Innocence

  — talent academic puțin
  — Einstein a părăsit școala fără diplomă
  — 1895: A picat examenul de admitere la ETH Zurich pentru electricitate inginerie
  – – Liceu Aarau

  — 1900 : Absolvent ca profesor de matematică și fizică, universitățile elvețiene îi resping cererile, în ciuda recomandărilor lui Marcel Grossmann, care lucrează deja la ETH — Einstein este împotriva războiului și poate evita legal serviciul militar elvețian cu picioare plate și varice
  — 1901: Profesor de matematică la Universitatea Tehnică din Winterthur (“Technikum”)
  — apoi: Angajare la o școală privată din Schaffhausen
  — 1902-1909: „Expert tehnic de clasa a treia” la oficiul de brevete din Berna, inițial într-o poziție temporară, din 1904 într-o poziție permanentă — 1905:
  Publicații (Annales de fizică) cu o combinație de cercetări de Max Planck , James Maxwell și Henri Poincare , FĂRĂ referințe în literatură și FĂRĂ recunoașterea predecesorilor, ca funcționar al oficiului de brevete, Einstein știa despre importanța citarii autorilor
  — 1906: promovat „expert tehnic de clasa a doua”
  — mai târziu: Einstein susține că nu a citit niciodată nimic de Poincaré, deși multe dintre aceleași idei apar în lucrările lui Einstein
  — există o suspiciune clară că presa sionistă NWO care Einstein a vrut să se prezinte drept „geniul secolului” pentru a avea o stea evreiască pentru propaganda sionistă
  — adevăratul geniu al secolului este Tesla, care a fost persecutat de mafia sionistă NWO și ale cărui cercetări au fost confiscate de guvernul sionist „SUA” după moartea sa.

  Cercetările lui Einstein îl dezvăluie pe Einstein: Aproape totul este copiat din Poincaré
  — multe dintre ideile lui Poincaré apar exact la fel în lucrările lui Einstein, dar FĂRĂ nicio informație sursă
  — Charles Norman crede clar că o mare parte din ceea ce i se atribuie lui Einstein provine de fapt de la Poincaré,
  — G. Burniston Brown (1967): Einstein a jucat doar un rol mic în teoria relativității
  — Ronald W. Clark (în: Einstein : Viața și timpul): Einstein nu a furnizat note sau referințe de literatură în lucrarea sa despre electrodinamica corpurilor în mișcare
  — Stephan Hawking (în: A Brief History of Time): Poincaré a făcut mai mult cu privire la noua teorie decât Einstein: „ Noua teorie este de obicei atribuită lui Einstein, dar numele lui Poincare este asociat cu o parte semnificativă a acesteia.”
  — Einstein a reprezentat linia sionistă din 1933 încoace și a agitat împotriva Germaniei, a susținut orice măsură împotriva Germaniei și chiar a luat parte la inventarea bombei atomice [care urma să fie aruncată asupra Germaniei].
  Articolul lui Wernher inocența despre copistul și fraudul Albert Einstein

  postat pe26 august 2018de Wernher Innocence
  https://wernherunguilt.wordpress.com/2018/08/26/albert-einstein-ein-plagiat-betruger-zionist/

  Comentariile lui Ron:

  Comentariul 1. Einstein a fost pentru fiecare război împotriva Germaniei din 1933 încoace

  <Promovarea de către Einstein a așa-numitei agende sioniste (adică talmudice) a făcut mai mult decât să ducă la moartea a mii de palestinieni. De fapt, el a susținut campania criminală din cel de-al Doilea Război Mondial împotriva națiunii germane, în care a fost comis genocid împotriva a aproximativ 20 de milioane de germani. Și împreună cu Oppenheimer (un alt evreu) a susținut producerea și utilizarea bombei atomice,

  Comentariul 2. Tesla este „geniul secolului” – iar Einstein doar induce în eroare cu multe teorii

  <Nikola Tesla [ Mossad-Wikipedia-Link] a fost „adevărata afacere”, adevăratul om de știință în sensul adevărului și a produs adevărate descoperiri științifice cu mult înainte ca Einstein să fie absorbit de mașina de propagandă globală a evreilor [sionişti] [kr. familia Rothschild]. Tesla a continuat să facă o muncă grozavă, în timp ce Einstein a indus în eroare nesfârșit umanitatea cu privire la natura realităților fizice și politice din lumea noastră. Nikola Tesla a descoperit cum să folosească electricitatea, cum să extragă energie „liberă” din așa-numita vid de spațiu, cum să-l transmiteți fără fir și multe, multe alte lucruri. Cele mai multe dintre aceste descoperiri au fost făcute de evreii [sionişti] [kr. Rothschild Mafia] care controlează în secret lumea noastră și, în general, împiedică utilizarea lor de către umanitate.

  Dar evreii [sionişti] [mafia Rothschild cu Comitetul celor 300 de la Londra ] au folosit în secret aceste descoperiri pentru a se îmbogăţi şi a înrobi neevreii [folosind sistemul de antenă HAARP – indicele HAARP ].

  Ce l-a creat pe Einstein? Nimic decât teorii înșelătoare despre viață, univers și orice altceva! Aceasta a fost și este agenda științifică publică a evreilor [sioniști] [conduși de familia Rothschild cu Comitetul celor 300 de la Londra]. De ce lumea întreagă știe totul despre fraudul Einstein, dar aproape nimeni nu a auzit de Tesla, darămite de descoperirile și invențiile sale? Răspunsul scurt, așa cum arată acest videoclip, este că Einstein a fost o momeală frauduloasă, un agent de dezinformare al evreilor [sionişti] [conduşi de kr. familia satanică Rothschild cu Comitetul satanic de 300 din Londra, care și-a câștigat banii din traficul de droguri de la înființarea Companiei Indiene de Est -Comitetul de 300 din Londra – Index ].

  • Cineva a avut rabdarea sa adune date si sa scrie 5 volume despre “geniul umanitatii ” . Numai din micile recenzii ale acestor volume ai foarte multe de invatat despre Einstein. Rasist virulent ce a refuzat toate dezbaterile publice cu oameni de stiinta care ii contestau teoriile . Refuzul fiind motivat pe baza de antisemitism din partea contestatarilor maretiei marelui geniu. Pent-up ceiling interesati careta se poate commandant aici: https://www.omnia-veritas.com/shop/the-manufacture-and-sale-of-st-einstein-i/

 2. Reporter: – Domnule Einstein, ce ne puteti spune ca cel considerat cel mai destept om…?
  Einstein: – Intrebati-l pe Domnul Tesla.
  —–
  Einstein a participat la elaborarea planului Morgenthau… distrugerea Germaniei prin jaf teritorial, asasinarea prin ninfometare a peste 25 de milioane de gfermani, interdictia refacerii industriale, interdictia casatoriei intre germani, metisajul populatiei…

 3. Profesorul aluneca in rationalism impersonal si aroganta intelectualista.
  Cand citesti prea mult… filozofare pseudo-mesianica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *