Home / Educativ / Cerneala de tatuaj poate cauza cancer – Nu vă tatuați!

Cerneala de tatuaj poate cauza cancer – Nu vă tatuați!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 24, 2023

Cerneala de tatuaj poate cauza cancer - Nu vă tatuați!

 

Cerneala de tatuaj poate cauza cancer – Nu vă tatuați!

Ultimele descoperiri leagă cerneala de tatuaj care se acumulează în vasele limfatice cu anumite tipuri de cancer.

Anticorpii sunt generați în măduva osoasă sub formă de celule T și apoi migrează la nivelurile inferioare ale pielii pentru a se maturiza. Tatuarea pielii ucide acest proces. Cu cât te tatuezi mai mult, cu atât îți afectezi mai mult sistemul imunitar.

De asemenea, echipele de fotbal care țin o evidență meticuloasă a performanțelor au arătat că până și cei mai buni fotbaliști din ligile europene își scad performanțele cu 10% atunci când își fac un tatuaj și această performanță nu mai revine niciodată.

Ei își introduc în contracte clauze de reducere a salariilor proporțional cu tatuajele făcute pentru a compensa pentru acest fapt statistic observabil.

Iar peste 80% din cerneala injectată se scurge în sistemul limfatic și înfundă limfa notată, după cum se vede în poza de mai sus.

*

Un fapt puțin cunoscut: afacerea tatuajelor, așa cum o știm, a fost creată în mare parte de jidani. Lewis “Lew the Jew” Alberts, Charlie Wagner, Brooklyn Joe Lieber, William Moskowitz, Milton Zeis … aceștia sunt părinții fondatori care au creat arta tatuajului american și tehnologia care a contribuit la crearea unei industrii.

https://www.tabletmag.com/sections/news/articles/jews-and-tattoos-a-new-york-story

2 comments

 1. S-ar părea că Biblia a mai avut o dată dreptate:
  https://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=47&cap=19
  28. Pentru morţi să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.

  https://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=68&cap=18
  Şi ei strigau cu glas mai tare şi se înţepau după obiceiul lor cu săbii şi cu lănci, până ce curgea sânge.

  Cei care se înțepau erau cei care se închinau vițelului de aur, pentru clarificare.

  Tor ce fac jidanii e anti-biblic și anti-creștin. Corceala cu alte rase e de asemenea condamnată expres în Biblie, de aia o promovează atât de intens.

 2. Se stia de multa vreme efectul daunator al tatuajelor.Simplu spus,pot fi declansatori de boli mortale.Stiti voi ce substante contin?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *