Home / Știrea zilei / Documentarul Unprecedented – FĂRĂ PRECEDENT cu subtitrări în Limba Română

Documentarul Unprecedented – FĂRĂ PRECEDENT cu subtitrări în Limba Română

Ionel Trandafir
Incorect Politic
August 17, 2022

Documentarul Unprecedented – FĂRĂ PRECEDENT cu subtitrări în Limba Română

 

Documentarul realizat de AJH Films și Alex Holder prezintă imagini inedite cu Donald Trump în cele 6 săptămâni dinaintea campaniei prezidențiale din 2020 – precum și reacțiile acestuia și ale membrilor apropiați ai familiei sale la rezultatul alegerilor prezidențiale americane.

Unprecedented (FARA PRECEDENT), a obținut un acces fără precedent la Casa Albă a Americii și la Donald Trump, inclusiv ultimul interviu pe care Donald Trump l-a acordat în această perioadă în interiorul Casei Albe.

De asemenea, sunt incluse interviuri nefiltrate cu fiica lui Donald Trump, Ivanka Trump și ginerele Jared Kushner, cu fiii săi Donald Trump Jr. și Eric Trump, vicepreședintele Mike Pence, precum și informații de la jurnaliștii care au acoperit evenimentele pe măsură ce acestea se desfășurau.

Familia Trump nu a solicitat dreptul contractual de control. Imaginile au fost înregistrate la Casa Albă, la reședința lui Trump de la Mar-a-Lago și la evenimentele din campania de realegere prezidențială a lui Trump.

Evenimentele din timpul atacului asupra Capitoliului Statelor Unite din 6 ianuarie 2021, de la Casa Albă, au fost filmate de regizorul britanic Alex Holder.

În iunie (2022), imaginile lui Holder au fost citate de comisia de anchetă a Camerei Reprezentanților care a investigat ziua 6 ianuarie.

Printre clipurile care au ajuns la comisie se numără înregistrările în care Trump numește ziua de 6 ianuarie “o zi tristă”. “Oamenii au mers la Washington în primul rând pentru că erau supărați pe niște alegeri despre care cred că au fost fraudate”, a spus el în filmare.

Într-o altă înregistrare video, fostul vicepreședinte Mike Pence primește un e-mail care detaliază un proiect de rezoluție din partea Congresului prin care i se cere să îl revoce pe Trump din funcție prin intermediul celui de-al 25-lea amendament. După ce a citit e-mailul pe telefon, el spune “excelent” și îi cere unui membru al personalului “să îmi tipărească o copie pe hârtie pentru călătoria spre casă”.

Dovada ca indepartarea lui Trump din Biroul Oval a fost dorita de globalisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.