Home / Actualitate / DOCUMENT SCURS – Noua Dreaptă și Garda de Fier pe lista organizațiilor interzise de Facebook

DOCUMENT SCURS – Noua Dreaptă și Garda de Fier pe lista organizațiilor interzise de Facebook

Incorect Politic
Octombrie 14, 2021

Noua Dreaptă și Garda de Fier pe lista globală a organizațiilor interzise de Facebook

Lista completă a persoanelor și organizațiilor interzise sunt disponibile AICI:

Redacția Incorect Politic a contactat un membru din conducerea Noii Drepte pentru un punct de vedere, adresându-i următoarele întrebări:

Noua Dreaptă și Garda de Fier pe lista organizațiilor interzise de Facebook

Reporter I.P.: Bună ziua, Facebook a publicat recent lista organizațiilor și indivizilor interziși la nivel global. Pe ea apare Noua Dreaptă și Garda de Fier. Asta ar explica de ce orice postare care conține sigla Noii Drepte este ștearsă automat la nivel de algoritm. Ca membru în conducerea Noii Drepte, cum comentați aceste dezvăluiri despre lista neagră a Facebook?

Membru în conducerea N.D.: Nu ne surprinde asta, știam de mult că această transnațională coruptă ne interzice să ne promovăm, încălcând Constituția României și dreptul la liberă exprimare. Adevărații teroriști sunt Zuckenberg și alți miliardari corupți ca el. Ce fac ei e terorism cultural. Suntem pentru libertate de exprimare și împotriva cenzurii bolșevice practicate de multe rețele sociale. Facebook este cel mai bun exemplu de plângători de milă care cenzurează în stil comunist tot ce nu le place.

Reporter I.P.: Ce anume din doctrina voastră este periculos pentru Facebook și cum vedeți evoluția naționalismului în contextul cenzurii de pe rețelele de socializare?

Membru în conducerea N.D.: Naționalismul e etern. Nu piere din cauza nici unei cenzuri. Mereu va fi o cale ca mesajul nostru să ajungă la public și la oricine e nevoie. Naționalismul în România și în Europa e în creștere în ciuda cenzurii.

Reporter I.P.: Cum vă pot găsi urmăritorii dacă pe Facebook sunteți interziși și ce mesaj aveți pentru cititorii Incorect Politic?

Membru în conducerea N.D.: Ne pot găsi pe www.nouadreapta.org și pe Telegram (@nouadreapta). Acolo publicăm cele mai recente știri și acțiuni ale noastre. Plus pe canalul nostru de Youtube. Mesajul pentru cititorii Inorect Politic e simplu, fiți naționaliști, militați pentru neamul și țara voastră, aveți încredere în Dumnezeu și veniți alături de noi.

4 comments

  1. Singura doctrina ce ar putea fi interzisa pe FB este fascismul si poate nici ea, dar avand in vedere celebrul film al lui Aaron Russo , “America: freedom to fascism”, film aproape interzis, si blocarea conturilor presedintelui Trump de catre limbricul asta de pui de khazar-Zuckerberg, nu ma mai mira nimic. Jidanii globalisti urmaresc instaurarea unei dictaturi mondiale.

  2. Această cenzură trebuie oprită. În SUA, Zuckerberg a fost audiat în Congres pentru cenzurarea postărilor conservatoare/naționaliste/creștine. În România când vom avea o astfel de audiere a rețelelor sociale?

  3. AUR va depune în Parlament un proiect pentru interzicerea cenzurii online. În curând imperiul zuckenbergian se va prăbuși.

  4. La reciprocitate, Feisbucul este pe lista organizatiilor criminale interzise la mine pe calculator/telefon/orice. Si se afla in companie selecta, la fel de interzis ca toate oficinele globaliste, de la porcii globali CNN si Euronews la purceii locali gen Prost TV, Hoitnius, Adevarul, RFI si alte oficine neomarxiste. Daca toti ar face asta, chiar n-ar mai conta pe cine interzice Zuckerbuc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *