Home / Internațional / Discurs istoric în Italia rostit de Giorgia Meloni: “Noi nu o să fim sclavi și consumatori la mila speculanților financiari. O să ne apărăm Dumnezeul, familia și libertatea! Aceasta este misiunea noastră”

Discurs istoric în Italia rostit de Giorgia Meloni: “Noi nu o să fim sclavi și consumatori la mila speculanților financiari. O să ne apărăm Dumnezeul, familia și libertatea! Aceasta este misiunea noastră”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 27, 2022

Discurs istoric în Italia rostit de Giorgia Meloni:

“Noi nu o să fim sclavi și consumatori la mila speculanților financiari! O să ne apărăm Dumnezeul, familia și libertatea! Aceasta este misiunea noastră”

DISCLAIMER: Clipul de mai sus e din 2019.

Dincolo de discursul puternic, să vedem cum reacționează când sunt acuzați de antisemitism și cum se comportă când vine vremea restricțiilor din nou, care este poziția lor față de U.E., imigrația non-europenilor și sodomia tot mai răspândită.

Actualizare: Se pare că în anul 2022, duduia a spus că existența statului Israel este vitală si vor face tot posibilul să o asigure. Păi ce-ai făcut Giorgia? Cum poate fi vitală existența unui stat ilegitim, terorist?

https://www.israelhayom.com/2022/09/16/i-believe-that-the-existence-of-israel-is-vital-and-i-will-make-every-effort-to-invest-in-greater-cooperation-between-our-countries/

https://www.timesofisrael.com/italys-meloni-portrays-herself-as-strong-supporter-of-israel-rejects-fascist-past/

6 comments

 1. Brava, Giorgia!

  Ce pacat ca noi, in schimb, il avem pe vita de Johannis, “laureatul marelui premui kalergi”…probabil pt. ca a distrus Romania, ne-a vidut ca sclavii la bucata in plina pandemie pt. sparanghelul german, ne-au umplut de migranti, in timp ce romanii sunt saraciti in propria tara si fortati sa fie migranti ei insisi, ne-a vindut resursele, padurile, a inchis minele, etc, a semnat legi anti-romanesti, de redefinire a familiei, a culturii si a limbii…

  Poate cascam si noi ochii la alegerile viitoare si nu mai votam cu capul in galeata minati de agentii lu Sorosica!

 2. https://www.stallman.org/archives/2022-jul-oct.html

  “The more loudly a politician proclaims [per] patriotism, the more likely [perse is] to act on behalf of foreign money.”

  Se pare că treaba a început de aici (?):

  https://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Ashley-Cooper,_7th_Earl_of_Shaftesbury

  ” Shaftesbury was an early proponent of the Restoration of the Jews to the Holy Land, providing the first proposal by a major politician to resettle Jews in Palestine.
  […]
  Shaftesbury became president of the London Society for Promoting Christianity Amongst the Jews,…”

 3. Nu o cred. A speculat nemultumirea poplatiei si s-a urcat pe val pozand impotriva sustinerior “covidiene”.
  Probabil ca nu e chiar liberala (“pe nou”, adica marxista cultural) dar nu o vad nici de reala “dreapta” – de fapt, Dreapta politica, cea clasica nu mai exista in politica.
  Infratirea cu jidanii – mai pe fata, mai pe dos e biletul de participare la circ.
  Schimbari pasnice nu vor fi si nici nu vom vedea.
  Fiindca “pe fond” sandramaua pan-europeana este in plina dezagregare, implacabil coordonata.
  Nu se poate discuta cu “ceilalti”, nu se poate negocia – demonismul culturnicilor e egalat doar de devierea psihica in schizofrenie. Sint insa “la putere”.
  Ca sa plece trebuie eliminati.
  Fiindca noi sintem oricum in curs de exteminare…. da, am devenit prea nesimtiti si necredinciosi, a murit vigilenta…. ne iluzionam ca o sa ne “scoatem”.

 4. duduia voia implementarea xertificatului de vaxksinare digital si “scut penal” pt doctori si vaksinatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *