Home / Actualitate / Diana Șoșoacă despre Clujeni: “Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuși la restricții, cei mai înfricoșați”.

Diana Șoșoacă despre Clujeni: “Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuși la restricții, cei mai înfricoșați”.

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 11, 2021

Diana Șoșoacă despre Clujeni: "Mie îmi este milă de clujeni

Via ClujCapitala:

Diana Şoşoacă a făcut un inventar al orașelor cu cele mai dure restricții. Avocata a constatat că cele mai dure restricţii sunt în localităţile conduse de USR, iar în cele conduse de PNL măsurile restrictive sunt ceva mai relaxate. Singura excepţie de la această regulă este Clujul, la a cărui conducere se află penelistul Emil Boc, unde măsurile restrictive sunt deosebit de aspre. Așa este?

„Tot ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii. Şi tot în localităţile conduse de USR sunt cele mai multe abuzuri din partea Poliţiei. În cele cu conducere PNL, restricţiile sunt medii. Clujul, cu Boc (PNL – n. red.) face, însă, excepţie. Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii.

Clujeni, ce aveți de spus în apărarea voastră?

Actualizare: Un clujean ne-a răspuns printr-un comentariu pe care îl republicăm mai jos:

In Cluj nu mai prea sunt clujeni. Orasul colhaie de corporatisti “progresisti” veniti de prin toata tara la care li se mai adauga un procent semnificativ al generatiilor mai trecute prin viata, care considera “civilizat si responsabil” sa asculti cu sfintenie de autoritati si sa imiti robotic orice mizerie venita dinspre vest. De fapt, sub umbrela “civilizatiei”, se ascunde lasitatea prin care acestia si-au delegat responsabilitatea si libertatea de a gandi statului. De vreme ce avem “experti” care gandesc pentru noi, noi la ce sa ne mai batem capul? Ramanem captivi in confortul tot mai pervers creat de tehnologie si nu mai permitem ratiunii sa ne deranjeze linistea cu atatea “conspiratii”. Mi-e dor de vremea in care orasul mai avea suflet.

4 comments

  1. In Cluj nu mai prea sunt clujeni. Orasul colhaie de corporatisti “progresisti” veniti de prin toata tara la care li se mai adauga un procent semnificativ al generatiilor mai trecute prin viata, care considera “civilizat si responsabil” sa asculti cu sfintenie de autoritati si sa imiti robotic orice mizerie venita dinspre vest. De fapt, sub umbrela “civilizatiei”, se ascunde lasitatea prin care acestia si-au delegat responsabilitatea si libertatea de a gandi statului. De vreme ce avem “experti” care gandesc pentru noi, noi la ce sa ne mai batem capul? Ramanem captivi in confortul tot mai pervers creat de tehnologie si nu mai permitem ratiunii sa ne deranjeze linistea cu atatea “conspiratii”. Mi-e dor de vremea in care orasul mai avea suflet.

    • Oameni aşa-zişi inteligenţi, cu studii dar necitiţi, creduli şi deschişi la propaganda. Nu sunt reprezentativi dar sunt prea mulţi la Cluj. Din păcate. A fost un oraş frumos cu oameni de treabă.

  2. Perfect de acord cu ce ați scris ! Este adevărat şi la fel tot ce a spus Diana şi clujeanul în articol 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.