Home / Dacă ești nou pe site / Dialog cu profesorul Corvin Lupu. Opinii despre România sub presiunea virușilor și despre noua conducere de la Washington (II)

Dialog cu profesorul Corvin Lupu. Opinii despre România sub presiunea virușilor și despre noua conducere de la Washington (II)

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 11, 2021

Dialog cu profesorul Corvin Lupu

Dialog cu profesorul Corvin Lupu. Opinii despre România sub presiunea virușilor

și despre noua conducere de la Washington (II)

 

Sterie Ciumetti: În prima parte a discuției noastre am abordat aspecte legate de impactul pandemiei asupra vieții interne și internaționale. În continuare aș dori să schimbăm puțin registrul și să vorbim despre aspecte politice ale acestei perioade.

Având în vedere că toate revoluțiile din istorie au fost organizate și dirijate de grupuri mai mult sau mai puțin oculte, fie că vorbim de masonerie și/sau servicii secrete, credeți că agenda resetării mondiale și a vaccinării în masă se poate învinge prin proteste masive și un context internațional revoluționar? Sau singura victorie ce se poate obține este o veritabilă schismă a societății, în care oamenii cu conștiința liberă se grupează în comunități rurale?

 

Corvin Lupu: Da, într-adevăr, toate revoluțiile/„revoluțiile” din istorie care reușesc să aducă la putere pe inițiatorii lor au beneficiat de sprijin din partea unor forțe văzute, sau rămase în spatele evenimentelor. Nu prea mă aventurez în predicții de viitor, dar, totuși, cred că agenda resetării mondiale poate fi oprită. În afară de oamenii puternici ai lumii globaliste, există și Dumnezeu. Desigur că, până la Dumnezeu sunt sfinții și oamenii trebuie „să-și bage singuri în traistă”.     Va trebui o opoziție puternică față de acțiunile iluminaților, care au obținut o mare victorie prin reușita fraudei din ultimele alegeri din SUA, de care eu sunt convins.

Dar, este de văzut cum vor acționa suveraniștii din zona euro-atlantică. Suveranismul internațional s-a consolidat foarte mult în ultimii ani și, cred eu, va fi capabil să reziste presiunii extraordinare care va urma după această înscăunare a slugoiului globaliștilor, Joe Biden, cunoscut în lumea politică americană ca fiind o nulitate, cu început de atrofie corticală, dar în numele și în spatele căruia iluminații vor face tot ce vor dori, iar poporul american va plăti în continuare biruri extraordinare către bancherii evrei care au împrumutat guvernul cu sume exorbitante, în scopul de a încasa dobânzi fabuloase din munca poporului american. De asemenea, cred că perioada de pace va fi întreruptă și vor reîncepe războaiele. Necazul este că presa mainstream este prizoniera integrală a globaliștilor din sfera occidentală de influență. Învățământul și presa mainstream spală continuu creierele tinerelor generații în folosul globaliștilor, cultura generală solidă, cea care-l ajută pe om să înțeleagă corect și cât mai complet mersul societății, nu mai este promovată prin presă și nici prin programele școlare, atent periate de esențial.

Cât despre posibilitatea unei „retrageri strategice” a patrioților în mediul rural, nu cred că ar fi una benefică. În primul rând, nu cred că fugind de orașe/centrele de putere se poate obține vreun rezultat mulțumitor. Apoi, astăzi, mediul rural este la fel de atent și de ușor de controlat de către sistemul ticăloșit. În schimb, tradiția comunitară a mediului rural, moștenitorul bătrânelor obști sătești, autentic democratice, poate fi un exemplu cu puternic impact educativ pentru tinerii patrioți naționaliști. Nu cred că schisma, de orice fel, poate aduce succes naționaliștilor.

„Separarea apelor”, a grâului de neghină, trebuie făcută, pe cât posibil, pe cale naturală. Odată ce „calea cea dreaptă” este identificată, „neghina” se separă singură și este îndepărtată cu ușurință. Deocamdată, ea este amestecată cu grâul și este majoritară, după părerea mea.

 

S.C.: Pe 20 ianuarie 2021, Joe Biden se va înscăuna ca președinte al SUA. Cum vedeți schimbarea de paradigmă politică de la Washington? Ce așteptări să avem de la președinția lui Joe Biden?

 

C.L.: Prin frauda electorală din 3 noiembrie 2021, de care eu personal sunt absolut convins, globaliștii, în frunte cu bancherii evrei Rotschild, Rockefeller Jr. etc și cu slugile lor executive, George Soros, Bill Gates, Mark Zuckerberg etc. preiau din nou controlul asupra guvernului SUA, asupra căruia nu au mai avut influență decisivă în ultimii patru ani, situație unică în istoria americană.

Inducând criza medicală, globaliștii au reușit, pe de o parte, să oprească ascensiunea economico-financiară fulminantă a SUA, care i-a umbrit total pe globaliști și a dus prosperitate către  datorată politicilor cu totul deosebite ale administrației Trump, iar pe de altă parte, să introducă votul prin corespondență în multe state americane, conduse de guvernatori democrați/globaliști. Acesta este cel mai ușor de fraudat. Se pot trimite milioane de scrisori, condiția fiind foarte ușor de îndeplinit, respectiv să ai poziții fictive pe listele electorale. În România, până în vara lui 2020, erau pe liste 18,8 milioane de electori. Institutul național de statistică ne-a spus că în România sunt aprox. cinci milioane de copii și tineri între o zi și 18 ani. Deci, populația României este de 24 de milioane de oameni! Este o nebunie! Începând cu 1990, când aveam 23,4 milioane de locuitori, descreșterea demografică a fost de 200.000 de oameni pe an, conform declarației președintelui Ion Iliescu, din vara anului 2012. Practic, este foarte greu de oprit frauda la votul prin corespondență, mai ales dacă aceasta este susținută de serviciile secrete, cele mai corupte instituții ale regimului globalist.

Globaliștii sunt foarte bine organizați și acționează cu mult tact, viclenie și perfidie. Ei realizează că suveranismul din  SUA, ca și naționalismul din întreaga zonă de influență occidentală, negociată și obținută cu acordul URSS la sfârșitul celui de al doilea război mondial, a renăscut și cunoaște o dezvoltare continuă. Dezvoltarea naționalismului nu este una explozivă, așa cum s-a întâmplat în perioada interbelică, ci una mai înceată, dar continuă și constantă. Globaliștii știu că nu pot să o renege pe față, ci trebuie să o blocheze prin insinuarea în rândurile ei a serviciilor secrete și prin adoptarea unora din proiectele de programe în politica oficială controlată, pentru a-i lăsa pe suveraniști fără obiective. Serviciile secrete știu că dacă statele devin suverane, devin mai puternice și aduc sub ascultare mai mare serviciile. Apoi, serviciile secrete sunt primele care s-au globalizat, ajuntându-se între ele pentru a submina puterea partidelor din propriile state, în scopul de a controla cât mai mare parte din putere, pentru a se îmbogăți. Toate serviciile din zona euro-atlantică dețin imperii economice, sub pretextul nevoii de a finanța suplimentar operațiunile pe care le desfășoară, iar de aceste imperii economice sunt legate numeroase firme ale aparținătorilor angajaților din serviciile secrete și agenți ai lor. Este o adevărată caracatiță economico-informativă. Se controlează singuri, fiscul național nu se atinge de aceste societăți etc.

Cred că Partidul Democrat din SUA va prelua unele din obiectivele care interesează susținătorii republicanilor, majoritari în țară, în scopul de a slăbi Partidul Republican. Cred de asemenea că susținătorii suveranismului american din Pentagon și din alte structuri ale statului vor fi, în mare parte, izolați, retrogradați, monitorizați, reprimați.

Ofensiva globalistă va fi subtilă, dar foarte tăioasă. În același timp, cenzura care s-a manifestat continuu față de suveraniști se va înteți. Ea a escaladat încă din 7 ianuarie 2021, când Mark Zuckerberg, întâmplător tot evreu, ca și toți ceilalți iluminați menționați de mine mai sus, i-a blocat lui Donald Trump conturile de Facebook și Instagram, pe „termen nelimitat”. Eu folosesc termenul de evreu în mod impropriu, pentru că în limba română este mai corect termenul de jidan. Termenul de evreu desemnează în mod corect doar o comunitate restrânsă. Sociologul Vasile Zărnescu, discipol al marelui profesor Ovidiu Trăznea, specialist de primă mărime în problematica evreiască, a explicat foarte corect acest lucru. Dar, astăzi, sub presiune evreiască, în dicționarele nou apărute, inclusiv în cel al Academiei Române, din păcate, termenului de jidan  i s-a dat o nuanță peiorativă, incorectă după părerea unor specialiști.

Cenzurarea lui Donald Trump, prin omisiune și/sau ignorare, s-a făcut pe întregul parcurs al mandatului său, nu doar acuma.

 

S.C.: Ce părere aveți despre evenimentele de la Capitoliu din 6 ianuarie 2021?

 

C.L.: În ziua de 6 ianuarie 2021, în Congresul SUA, întrunit în plen, ar fi existat ocazia să fie invalidate alegerile electorilor din statele în care s-au produs fraude evidente. Globaliștii l-au înconjurat pe Donald Trump cu o centură de trădători, care îmi aduce aminte de trădătorii din Partidul Comunist Român, din Securitate și din Armată, care l-au înconjurat pe Nicolae Ceaușescu. Nu, domnule Sterie Ciumetti, nu este deplasată comparația. În SUA, magistrații sunt și ei controlați de serviciile secrete și adeseori cumpărați de iluminați. Fraudele semnalate de avocații lui Donald Trump aveau probe atât de concludente încât Curtea Supremă Federală a SUA nu ar fi putut să le ignore. Atunci, judecătorul care ar fi trebuit să le judece, judecător numit de Donald Trump, a invocat motive procedurale de respingere a acțiunii și nu a judecat nimic pe fond. Așa s-a ajuns ca doar Congresul să poată decide asupra falsificării alegerilor, dar vicepreședintele Mike Pence, a trecut de partea globaliștilor, așa cum au procedat și alți republicani și au fost respinse prin vot toate semnalările venite din teritoriu, privitoare la uriașa fraudă.

Pătrunderea unor susținători ai lui Trump în clădirea Capitoliului a fost o operațiune a serviciilor secrete americane, având ca obiectiv compromiterea lui Donald Trump și, dacă va fi posibil, inculparea sa, cu scopul de a-l îndepărta total din viața politică și publică și a da un exemplu tuturor suveraniștilor, tuturor celor care doresc eliberarea poporului american de sub stăpânirea iluminaților evrei, ca să știe ce-i așteaptă dacă mai încearcă vreodată să nu se supună globaliștilor.

Eu cred că cititorii noștri sunt avizați și înțeleg ușor că un grup de oameni, cu mâinile goale, nu poate intra în voie într-una din cele mai păzite clădiri din lume, într-un moment în care se desfășura una din cele mai importante ședințe din istoria SUA. Au intrat la pas, lăsați în pace de organele de ordine, după care câțiva provocatori au spart niște geamuri, iar un militar al forțelor de ordine a împușcat mortal o femeie. Era nevoie și de puțin sânge pentru ca acțiunea susținătorilor lui Trump să se încarce cu mai multă vinovăție, la momentul potrivit. Trump „a mușcat”, cum se spune în mod neacademic. Când el a îndemnat pe susținătorii săi frustrați de frauda electorală să se ducă la Capitoliu, el știa că acea clădire este păzită strașnic și nu se poate intra, dar se poate manifesta și pune presiune pe senatorii și reprezentanții care urmau să decidă. S-a înșelat. I s-a deschis un hău. Mulțimea a fost lăsată să intre. Nu s-au produs stricăciuni, nici vandalizări, dar fapta era una gravă: s-a intrat în interiorul sediului puterii legislative a SUA și, în mod normal, faptul este de condamnat. Dar, când este „făcătură”, este „făcătură”. Atunci de condamnat sunt serviciile care au făcut „făcătura”, nu mulțimea ignorantă și nici Donald Trump care a vrut un miting al susținătorilor săi. 

În altă ordine de idei: femeia omorâtă a fost militar veteran care a luptat 14 ani în Irak. Moartea ei este acoperită de tăcere totală în presa mizerabilă a globaliștilor. În primăvara lui 2020, când a murit împușcat de forțele de ordine un negru, infractor de drept comun, susținător al globaliștilor, s-a făcut un caz extraordinar din aceasta. Negrul a fost declarat erou și s-a produs o avalanșă de evenimente de-a dreptul deșănțate care să-i creeze o aură excepțională. Acum, într-un discurs, adoptând o altă măsură, întoarsă cu 180 de grade, Joe Biden i-a numit pe cei care protestau împotriva fraudei electorale „o gloată de insurgenți”.

Oare crede cineva că judecata cu această dublă măsură are ceva comun cu democrația? Ar fi stupid să creadă cineva că asta este democrație. De altfel, despre ce democrație putem vorbi când vedem alegeri fraudate, cenzură pe față, marginalizarea majorităților în folosul minorităților folosite la supunerea majorității etc? Nu stimați cititori. Nu ne mai putem amăgi cu gândul că ar exista democrație în zona noastră de influență. Nici vorbă! Dar, există în continuare mulți ignoranți, rău intenționași, sau interesați în a susține sistemul „ticăloșit”.

 

S.C.: Cum vedeți impactul înscăunării lui Joe Bideu asupra României? Este România un „stat cheie” în cadrul parteneriatul strategic cu SUA, în cadrul NATO și în cadrul UE, sau doar o „ciucă a bătăilor”, având în vedere că suntem cobai pentru vaccinuri, mână de lucru ieftină și un stat în care actorii străini își pot mușamaliza ușor corupția?

 

C.L.: Revenirea  globaliștilor la Casa Albă dă apă la moară omologilor lor din România, în frunte cu Johannis și Hellwig, oameni cu putere reală în interiorul României. În acest fel, în țara noastră s-a trecut deja  la o nouă ofensivă împotriva românismului și a patriotismului național.

După reușita fraudei electorale din  SUA, în România s-a promulgat Legea privind prevenirea și combaterea anti-țigănismului, care adâncește o latură sensibilă a problematicii globaliste de la noi. Citiți și vedeți ce au prevăzut globaliștii „noștri” în  lege. Prin Ordonanța 31/2002 și Legea  217/2015 nu putem vorbi nimic împotriva evreilor și nici în favoarea multor mari patrioți români, iar prin Legea privind prevenirea și combaterea anti-țigănismului nu mai putem critica nici țiganii. Mai putem fi doar împotriva românilor! Iar conducerea României este într-adevăr împotriva Românilor.

În România nu mai există opoziție. PSD a fost total acaparat de sistem. Conduce un patrulater total securist format din Ciolacu, Grindeanu, Tudose și Stănescu, care face joc opoziționist „de picioare”, susținând în ascuns sau pe față demersurile președintelui și serviciilor, votând toate prostiile globaliste, inclusiv legile mizerabile pomenite mai sus.

 

S.C.: Cu ce rămâne omenirea după cei patru ani de președinție a lui Donald Trump?

 

C.L.: În cei patru ani, Donald Trump a reușit lucruri deosebite, în primul rând să conștientizeze opinia publică mondială asupra direcțiilor din care vine „răul” și să creioneze câteva direcții de acțiune pentru eliberarea popoarelor. Donald Trump a fost convingător cu poporul american și cu alte popoare cărora le-a arătat că suveranismul este calea care trebuie susținută pentru promovarea intereselor națiunilor, a culturii și civilizațiilor naționale, cele care fac fiecare popor unic și minunat. El a înfierat globalismul, numindu-l „gogorița băgată forțat pe gâtul popoarelor”. El a dat legi împotriva iluminaților evrei, pe care i-a denunțat în mod repetat, în multe discursuri, cenzurate de presa globalistă de pretutindeni. Donald Trump s-a pronunțat ferm pentru o Europă a națiunilor, nu pentru Uniunea Europeană.

Donald Trump a oferit omenirii patru ani de pace. Într-un discurs ținut la Pentagon, cenzurat prin ignorare de presa globalistă, el a spus ferm că SUA nu mai pot să vorbească într-una despre pace și să facă război. A retras armatele din Irak, Siria, Afganistan. În ciuda presiunilor evreiești, a refuzat să facă război împotriva Iranului. A refuzat să facă război împotriva Venezuelei, unde serviciile secrete globaliste din SUA au pregătit teren favorabil războiului, întreținând acțiuni opoziționiste de stradă și chiar desfășurând o operațiune cu un număr de agenți proprii, dintre care 13 au fost capturați de autoritățile venezuelene și, ulterior, la rugămintea lui Donald Trump, eliberați. Dar război nu s-a făcut. Mai mult, președintele Trump a declarat că intenționează să facă o vizită de împăcare în Venezuela. Nu s-a făcut război nici împotriva Coreei de Nord, în ciuda extraordinarei presiuni globaliste împotriva acestei țări. Donald Trump s-a întâlnit de două ori cu președintele Coreei de Nord, s-a împăcat cu el și a permis coreenilor de sud să negocieze la cel mai înalt nivel o apropiere între cele două state surori. Cei doi președinți coreeni s-au întâlnit cu soțiile și au discutat îndelung problema armonizării raporturilor bilaterale și eliminării riscurilor reciproce. Probabil că în timpul președinției lui Biden, coreenilor de sud nu li se va mai permite continuarea acestui demers, având în vedere că țara este ocupată militar de SUA, din 1953.

Donald Trump a recunoscut și a declarat public că războaiele SUA în Orientul Mijlociu au fost „mari greșeli” ale SUA, iar lumea de astăzi, dacă i-ar avea pe colonelul Gadaffi și pe președintele Saddam-Hussein, ar fi o lume mai bună!

Donald Trump i-a deconspirat pe Barack Obama și pe secretarul de stat Hillary Clinton ca fiind creatorii și finanțatorii organizației teroriste Statul Islamic, ISIS! I-a amenințat cu închisoarea, dar nu s-a putut ține de cuvânt.

În iunie 2020, comandanții activi ai pompierilor din New York au ținut o conferință de presă în care au arătat cu probe tehnico-științifice că doborârea turnurilor gemene, la 11 septembrie 2001, a fost o detonare din interiorul construcțiilor, de la baza lor, ele neputând fi distruse de către avioane care le-au lovit în partea lor superioară. Deci, atentatul de la 11 septembrie s-a confirmat oficial a fi fost un complot intern, al autorităților președintelui George W. Bush.

Donald Trump a limitat mult pătrunderea ilegală a negrilor, hispanicilor și musulmanilor pe teritoriul SUA, cei care vin cu milioanele, diluând și subminând cultura și civilizația fondatorilor SUA, care au fost cu toții europeni, albi și creștini. Construind în mare parte zidul cu Mexicul și dotându-l cu sisteme ultramoderne de scanare subterană, monitorizare vizuală și auditivă, prin care a făcut imposibile tunelurile ilegale de trecere a frontierei, Donald Trump a redus considerabil traficul de persoane, de droguri și de armament peste această frontieră. Desigur, acest fapt a afectat interesele murdare ale magnaților din serviciile secrete, politică, poliție, armată, care controlau această lume a infracționalității transfrontaliere.

Într-un discurs istoric, ținut la Davos, președintele Trump a susținut că viitorul omenirii nu este al globaliștilor, ci al statelor suverane. „Suntem cu toții mai puternici atunci când națiunile suverane libere cooperează pentru obiective comune, pentru idealuri comune”, a spus Trump. Cu același prilej, el a vorbit despre rolul nefast al presei în viața publică, afirmând că: „Am avut întotdeauna o presă foarte bună când eram om de afaceri. Doar după ce am devenit politician mi-am dat seama cât de rea, cât de meschină și cât de falsă poate fi presa”.

Nu mă mai refer la moștenirea internă excepțională în domeniul reformelor economico-financiare.

Dintr-o fermă dorință de bine, Donald Trump a deschis o mulțime de fronturi împotriva mizerabilei societăți globaliste americane, și-a creat foarte mulți dușmani și, trădat fiind de mulți dintre colaboratorii săi apropiați, a fost înfrânt. Înfrângerea lui Donald Trump, este un eșec al planetei, al forțelor Binelui. S-a pierdut o bătălie, dar nu și războiul cu Antihrist, reprezentat pe pământ de iluminați!

După doar patru ani, Donald Trump lasă o moștenire de valoare politică, economico-financiară și morală excepțională. După părerea mea, lupta lui Donald Trump pentru o lume curată a fost una eroică. Sataniștii au fost mai puternici, dar viitorul întreg al lumii nu-l cunoaște decât Dumnezeu.

 

(Va urma)

3 comments

 1. de ce vorbiti de biden ca de un viitor presedinte? presedintele real al americii in acest moment este vrajitoarea indianca Kamala, care aduce jertfe la zeita Kali.
  acum satanismul este oficial religie mondiala si in curand se va oficializa si in tarile europene obligate sa recunoasca templul lui satan, drepturile ONUlui le da dreptul.

  de ce au pus satanistii o indianca la Casa Alba?

  oare nu pt ca anticristul isi ia energia din nordul indiei, unde spun profetiile hinduse si cele ale new age ca se va naste sau se va forma ca spirit anticristul?
  in acest moment anticristul are ora de meditatii budiste… pt ca sangele lui blestemat are vrajitoria in adn.

  bill gates, soros etc. sunt executanti, doar executantii se expun in public.
  sa fiti siguri ca nici lor nu le place uneori ce fac, dar sunt obligati pt ca au semnat cu diavolul in schimbul bogatiilor.

 2. Vasile I. Zărnescu

  Distinsul domn prof. univ. dr. Corvin Lupu îmi face onoarea să mă citeze ca fiind o somitate în studierea domeniului extrem de controversat – mai corect zis contestat – al holocaustului, supranumit de mulți, printre care jidanul onest Norman G. Finkelstein, în celebra sa carte INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI, „holocash“. De aceea, pentru o mai completă informare a cititorilor viguroasei reviste naționaliste INCORECTPOLITIC, trebuie să aduc unele precizări.
  Cuvîntul „evreu/i“ este utilizat doar în România, fiind impus de jidovii aduși pe tancurile sovietice de către Ana Pauker, poreclită „Stalin cu fustă“. La noi, termenul cvasigeneral folosit, încă din vechime, este cel de jidani – care nu are nimic peiorativ în el. Pentru o argumentare aproape exhaustivă, apelez la bunăvoința, răbdarea și spiritul de cunoaștere a adevărului proprii cititorilor site-ului INCORECTPOLITIC și îi rog să citească linkurile următoare: https://www.academia.edu/32219302/Colonel_rtg_Vasile_I_Z%C4%83rnescu_Cuv%C3%A2ntul_evreu_trebuie_scos_din_uz; https://www.incorectpolitic.com/cuvantul-evreu-trebuie-scos-din-uz/; https://www.justitiarul.ro/cuvantul-jidani-concept-geopolitic-si-istoric/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *