Home / Internațional / DEZVĂLUIRI CU DOCUMENTE – Pașapoartele de vaccinare covid erau pregătite din 2018

DEZVĂLUIRI CU DOCUMENTE – Pașapoartele de vaccinare covid erau pregătite din 2018

Incorect Politic
Aprilie 9, 2021

Via Greenmedinfo:

 

„Comisia Europeană” – organul executiv al Europei, format din birocrați nealeși, – a publicat pentru prima dată o propunere de pașapoarte pentru vaccinuri la 26 aprilie 2018. Îngropată adânc într-un document care tratează „Cooperarea consolidată împotriva bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare”, propunerea a fost în esență ignorată de media mainstream.

Un document de foaie de parcurs emis la începutul anului 2019 a stabilit ulterior planuri specifice pentru punerea în aplicare a propunerii Comisiei Europene. Acțiunea principală enumerată în foaia de parcurs a fost „examinarea fezabilității dezvoltării unui card / pașaport comun de vaccinare” pentru cetățenii europeni care să fie „compatibil cu sistemele electronice de informare a imunizării și recunoscut pentru utilizare peste granițe”. Planul urmărea ca o propunere legislativă să fie publicată în Europa până în 2022. Credeți că Cîțu are vreun cuvînt de spus atunci când anunță că România nu va implementa aceste pașapoarte?

Interesant este că foaia de parcurs folosește mai mulți termeni care, deși sunt relativ neobișnuiți în majoritatea țărilor înainte de pandemie, au devenit de atunci auziți zilnic în mass-media. Poate că cea mai notabilă dintre acestea este „vaccine hesitancy”, care s-ar traduce în vaccino-scepticism, ezitare la vaccinuri . Sprijinirea țărilor europene în „combaterea vaccino-scepticismului” este listată în document ca unul dintre punctele cheie de acțiune.

Posibilitatea apariției pandemiilor și „focarelor neașteptate” este menționată în foaia de parcurs. În mod revelator, se face referire specifică la susținerea autorizării „vaccinurilor inovatoare, inclusiv pentru amenințările emergente pentru sănătate”. Afirmând că „industria producătoare de vaccinuri” are un „rol cheie” în îndeplinirea obiectivelor descrise în document, foaia de parcurs enumeră „îmbunătățirea capacității de producție a UE” și depozitarea vaccinurilor ca puncte de acțiune suplimentare care trebuie luate în considerare. Către consolidarea „parteneriatelor existente” și „colaborării cu actorii și inițiativele internaționale”, foaia de parcurs se referă, de asemenea, la o reuniune la nivel global a vaccinării care a avut loc în septembrie 2019. O examinare atentă a participanților și subiectul acestei întâlniri este revelator.

Summitul Global de Vaccinare din 2019

Nemenționat de presa mainstream, un „Summit global de vaccinare” a fost găzduit la Bruxelles, Belgia, la 12 septembrie 2019. Organizat de Comisia Europeană în cooperare cu Organizația Mondială a Sănătății, întâlnirea a avut loc cu doar 3 luni înainte de începerea focarului de coronavirus.  Semnificativ este și faptul că acest summit a avut loc cu 36 de zile înaintea simulării de pandemie, Evenimentul 201, care a avut loc la 18 octombrie 2019 , simulare realizată cu ajutorul Fundației Bill & Melinda Gates, Forumului Economic Mondial și Școlii de Sănătate Publică Johns Hopkins Bloomberg.

A fost un eveniment privat, exclusiv bazat pe invitație,  iar participanții la summitul de vaccinare au fost lideri politici, reprezentanți la nivel înalt din cadrul Organizației Națiunilor Unite și din alte organizații internaționale, ministere ale sănătății, cadre universitare, oameni de știință și profesioniști din domeniul sănătății, “experți” sectorul privat și organizații neguvernamentale.

Summitul a fost structurat în jurul a trei mese rotunde intitulate „In Vaccines we Trust” (În Vaccinuri ne încredem, o batjocură la adresa expresiei “In God we trust“), „The Magic of Science” (nu se mai ascund, îi spun direct “Magia Științei” pentru că știința lor a devenit o forma de vrăjitorie)  și Vaccines Protecting Everyone, Everywhere , „Vaccinurile  protejează pe toată lumea, oriunde” indicându-ne intenția lor de a vaccina absolut toată populația pământului. E teribil să realizăm că lumea e condusă de niște psihopați. Printre membrii panoului pentru aceste mese rotunde au fost iNanette Cocero, președinte global al vaccinurilor Pfizer; Dr. Seth Berkley, CEO GAVI, Global Vaccine Alliance – o organizație care a primit fonduri vaste de la Fundația Bill & Melinda Gates; și Joe Cerrell, directorul general al politicii globale și advocacy al Fundației Bill & Melinda Gates.

Planificarea pandemiei a fost clar evidențiată la această reuniune la nivel înalt. Documentele cheie distribuite participanților au inclus rapoarte privind „Planificarea pregătirii pentru gripa pandemică”, „Un exercițiu de gripă pandemică pentru Uniunea Europeană”, „Planificarea pregătirii pandemice pentru gripă și gripa aviară”, „Pregătirea și planificarea răspunsului la gripa pandemică”, „Către suficiența Vaccinurilor antigripale pandemice în UE ”și„ “Un „parteneriat public-privat” privind vaccinurile europene pandemice împotriva gripei ”. În toate aceste documente, obiectivul consolidării colaborării cu industria farmaceutică este subliniat în mod repetat, la fel și mesajul conform căruia o pandemie globală era acum inevitabilă.

4 comments

 1. Dureaza procesele, dar vor fi pedepsiti cu totii in final, repeta avocatul Reiner Fuellmich in ale sale Corona Ausschuss Sitzungen care acum sunt 46 de sedinte unde sunt adunati avocati cu oameni de stiinta cooptati de la varfurile mondiale din toate azimuturile.
  Si Reiner Fuellmich nu este singurul care sa conduca astfel de grupari de protestatari de cel mai muschiulos calibru prin documentatie stiintifica si argumentatie juridica beton .
  Aceasta rasturnare a abuzului de putere din partea miliardarilor scelerati, speram noi, si multi altii, va duce si la rasturnarea ordinii lor mondiale
  Dar pana atunci multi vor muri inca !
  Iar fara lupta concertata si fara lamurirea oamenilor, nu se poate face nimic !

 2. Gingașă Vasilina

  Unde naibi vor plati cu toții ca nu observ nici o putere sa se puna contra. La varful puterii e doar unison si liniște. Noi latram degeaba si cand se va termina rarirea noastra nu va mai ramane cineva sa se opuna lor. Culmea e ca pana și securiștii jurnaliști aia bătrâni au schimbat tonul si au inteles ca promisiunile lor de a nu fi vaccinați și eliminați sunt aiureli. Dar degeaba vorbim ca de oprit nu se va opri nimic dintr-un motiv simplu: eu nu pot să înghit minciuna cu greșeală medicala cand documentele fac referire la planuri de mult născocite. Adica voi dori sânge la propriu gen execuții live. Evident ca cei care cauzeaza asta nu se vor opri din motive de proprie supraviețuire si vom ajunge in cele din urma la sfarsirea civilizatiei umane cred ca am ajuns la a 6 deja. Iară peșteri, iara șamani si vrajitori si apoi epoca modernă…

 3. Oameni buni…Problem este mult mai grava decit ne dam seama..stiu ca poate unii vor zice..”uite-o si pe nebuna asta!”, insa acest razboi are ca tinta sufletele umane, cine nu a inteles, nu-i nimic, va intelege, aceasta dezvoltare a tehnologiei care a explodat in ultimii ani nu a fost pentru a face bine omenirii…ci dimpotriva…au facut totul pentru control.Toate aceste descoperiri genetice, cu structura ADN cu care s-au laudat si cind spuneau ca “de acum vom reusi sa tratam orice boala…” si toti au fost bucurosi ca nu vor mai muri de boli cancer, inima, diabet…etc. iarsi i-am crezut…Dar iata-ne astazi aici, in pragul unei dicaturi , in care practic sintem exterminati..da! acesta este cuvintul , asta nu are legatura cu libertatea , nu are legatura cu sanatatea asta este exterminare. Stiti ce este mai grav…ca aceste “vaccinuri”…care nu sint vaccinuri …stiti ce vor face? Ca multi dintre noi sa fie doar corpuri fara suflete, au modificat ADN -ul nostru astfel ca sa indeparteze sufletul de corpul fizic…Si daca ati auzit ca se “tem” de o epidemie de zombie…la asta se refera…Inchipuiti-va un corp fara suflet …ce este un mort viu… Sper sa nu fie adevarat …ma rog pentru cei care inca nu stiu…si nu inteleg ce a facut SATAN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *