Home / Educativ / Despre George Enescu și Mentalitatea Bolnavă Identică de Azi…Altfel!

Despre George Enescu și Mentalitatea Bolnavă Identică de Azi…Altfel!

Incorect Politic
Mai 11, 2018

Un articol preluat de la Vlad Pușcașu:

DESPRE GEORGE ENESCU ȘI MENTALITATEA BOLNAVĂ IDENTICĂ DE AZI… ALTFEL!

Enescu deși s-a născut în Romania a devenit subtil, dar sigur un lacheu și un parazit al ,,marilor licurici,, lingușind-se pentru străini pentru “a-i cădea și lui niște bani”

Enescu aberează că „Iașii, în xenofobismul său,  și-a mîncat tot ceea ce a avut mai de preț” într-un context în care Romania (Mare) era naționalistă, și promova patriotismul românesc dar și umanitatea românească.

Ce oraș din lume găzduia cu atâta toleranță precum Iașiul jumate din populația sa o populație venită și refugiată din Polonia și URSS?

Din cele 100 mii de suflete, 50 de mii erau evrei. Ce oraș poate fi numit ,,xenofob,, atâta vreme cât găzduiește un număr atât de mare, astronomic de refugiați veniți din Polonia și Rusia-Țaristă, ulterior URSS, pentru a scăpa de diverse persecuții, iar după 1939, de război mondial? (Polonia a dispărut de pe hartă) Iar refugiații erau găzduiți în Iași nu din postura de refugiați, ci direct din postura de mari comercianți și directori de instituții, școlarizați gratuit și cu facilități de neegalat!

Deci după ce Iași-ul a fost atât de tolerant, umanitar, au alocat pâine, sare, funcții tuturor Refugiaților (inclusiv polonezi, nu doar evrei) este catalogat de acest Enescu ca fiind ,,xenofob,, ?!?!

Iată cine a fost George Enescu! Născut în zona Moldovei, cu nimic mai talentat decât Veturia Goga (Un colos internațional, un Monument al Artei care a ridicat Germania în picioare), cu nimic mai talentat decât altă generație a lui Ciprian Porumbescu (dar care nu s-a lingușit pe lângă ,,cine trebuie,, ca să ajungă ,,vedeta internațională,,) Porumbescu care a fost un compozitor cu mult peste Enescu… cu nimic mai talentat decât Maria Tănase, cântăreața care a adus României atâtea beneficii și a fost un spion pentru România în ultima instanță… Enescu merge în America să se dea mare pupând mâna unor grupări de interese străine.

În anii războiului plânge de mila ,,romilor,, care pe atunci nu se numeau romi dar țigani (Așa cum este și firesc de astfel, nu mai putem accepta această insultă la adresa identității noastre! n.red.), dar niciodată nu plânge de mila românilor, care au fost masacrați doar într-o singura provincie ca în Ardealul de Nord cu sutele de mii!

El plânge de mila unui grup de 30 de țigani care au fost deportați și arestați după ce au jefuit populația sinistrată a Bucureștilor, în urma cutremurului iar ulterior a bombardamentelor… făcute de prietenii săi americani!

Se întâlnește cu Guttman Mihály și dă mână, iar acesta, un etnic „tziptzer” refugiat din Polonia îmi spune că, ,,Nu s-a spălat pe mâini timp de o săptămână după ce a dat mâna cu Enescu,,

Acest domn Guttman a fost directorul liceului de muzica din Cluj după anul 1950.

Enescu în final ajunge în America ,,țara lui,, și  a ,,strămoșilor lui,, (de la ce spital, oare?) și nu se putea să aibă alt elev decât pe Yehudi Menuhin. Evident, cei care se lingușesc pe lângă străini (americani, bineînțeles!) ajung apoi cei mai mari muzicieni la Chicago. Asta da patriotism romanesc!

Ca o paralelă, astăzi, mari ,,artiști,, îl copiază ,,pe marele Enescu,, ca să cerșească la Soros 10 cenți, deci tot la străini, și să facă o ,,artă românească,, cu capitala la Hollywood, aducând în  România pornografia, educația sexuală pentru minori de 7 ani în școli, căsătoria între homosexuali si adopția de copii de către aceștia, și alte elemente târâte mintal, străine de neamul nostru romanesc!

Ideologia de gen, băieții devin fetițe și își injectează hormoni, se dereglează mintal (cu acordul părinților și societății!) și devin nebuni, cu șanse mari să comită suicid apoi.

Pentru mine nu contează persoana ca fiind de ,,talie mondiala,, sau de talie locală.

Pe mine mă interesează ca cineva sa-și mențină șirea spinării, să fie un om demn și să nu stea în genunchi în fața  altora, mai ales străini.

Pentru Romania e mai important să aibă niște cetățeni patrioți care se solidarizează local, decât să fie condusă de o cloacă capabilă oricând pentru 10 cenți să trădeze.

Și tot vă amintesc de protestele din stradă de anii trecuți când un grup de tineri au venit cu un Banner pe care scria: ,,Străinii sa-și plătească impozitele,, imediat au sărit securiștii împuțiți, lachei ai străinilor, să spună: ,,Ce aveți cu străinii?,, (după care le-au smuls Banner-ul cu o violentă securistă, clar ca aia erau de la niște servicii secrete, primeau bani de la străini).

Cum adică ce avem cu străinii!??! dar ei ce au cu noi de trebuie să ne otrăvească mâncarea, aerul, sa fenteze plata impozitelor pentru ca ei sunt ,,mari și tari,,?!!? la fel de tari ca și la revoluția pașoptistă sau la fel de tari ca la răscoala lui Tudor Vladimirescu, când nu au fost în stare nici măcar să oprească o mișcare paşnică de protest.

 

Vlad Pușcașu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *