Home / Știrea zilei / Democratizarea faunei rusești

Democratizarea faunei rusești

Vlad Voicu
Incorect Politic
Februarie 24, 2023

Democratizarea faunei rusești

Democratizarea faunei rusești

Un preot catolic, un pastor protestant și un rabin tocmai s-au întors din Siberia, după aproape un an de democratizare a faunei siberiene.

Toți trei se însărcinaseră, cu jurăminte și binecuvântări solemne, să democratizeze Rusia, începând cu animalele, mai ascultătoare decât oamenii rătăciți ca și Putin.

Au început cu Urșii siberieni, ceea ce se înțelege. Primul  a fost preotul catolic care, pe aeroportul Charles de Gaulle  a declarat că a botezat Ursul siberian în numele Tatălui, al Fiului și al Sfîntului Duh și că-l așteaptă de Paște, la spovedanie și împărtășanie.

Al doilea sosit, pastorul protestant, a declarat că Ursul lui are stofă de predicator, că deja studiază Biblia și alte cărți foarte sfinte.

Ultimul sosit a fost rabinul, pe care l-au adus aproape mort smurdiștii lui Arafat. Bietul rabin era într-o izoletă din garajul lui Arafat, plin de sânge și abia a reușit să îngâne: ”Cred că l-am luat prea repede pe Ursul meu. Nu trebuia să încep cu tăierea împrejur a pulii, ci cu tăierea cerebrală împrejur, ca și voi”.

One comment

  1. Din păcate, primii doi urși au fost înșelați de niște eretici care i-au dus împreună cu ei pe calea pierzării (2 Corinteni 4:3-4). Din fericire (?), urșii n-au pierdut nimic:

    https://cristelageorgescu.ro/un-nou-virus/comment-page-1/

    “Sunt preot ortodox, […] Animalele nu se mântuiesc, nu au suflet nemuritor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *